Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Eladnám 2004 es évjáratú Drz E tipusu motorom alól az enduró kerekeket gumival tárcsával és fogaskerékkel együtt! szép állapotban vannak alig volt használva. igény esetén emailre küldök képet. ára 75 000 ft Érdeklődők emailre irjanak: yamaha162@freemail.hu
jó bele a repsol is, de én Motult használok. Annyi, hogy hideg időben tovább melegíted és ugyan olyan az olajnyomásod vele.
67066-os hozzászólás.
16e körül csinálják.
Nem tudom, univerzálisnak írta. Olyasmi lehet, mint a vapor, csak sokkal olcsóbb.
és ha szerelhető akkor mennyi?
Valaki meg azt mondta, hogy nincs benne gáz és azért.
Hát igen.
Én azt vettem észre hogy nagyon
dobálja a farát szántásban..
125 crossal voltam így. El ment a lassítás.
Ha szerencséd van akkor szerelhető ha nem
akkor cserés a lengéscsillapító.
Valaki járt már így?
igazából itt úgy mondják: járasd 3 percig,majd várj 3 percet,tekerd ki,töröld le,majd tedd vissza,de csak érintőre,NE csavard vissza,így legyen a két érték közt,nyilván közelebb a max.-hoz.
Tehát lamellák és rugó fasza...
Akkor lehet tényleg az olaj lesz.
dr 600
Ez DRZ-hez van vagy ez mi ez
járasd 3.5 percig és álitsd meg,és a full alatt van kicsit akkor jo.
sziasztok,
hogy nézzem meg az olajszintet van valami szabály? teljesen hideg állapotban?
ja és repsol 15w50 et tennék bele az jo?
nekem kb 60,70.km.h nál rárántom a gázt felpörög.és nem megy de tartsa azt a tempot,és az olajnyomásod is jo vele? többet kell melegitened?
segit a kuplung csuszason is, en is 15-50et hasznalok, higabbal megcsuszik, uj benne minden lamella meg a rugo is, de valamiert masabb mint a gyari, igy nekem csak surubb olajjal mukodik jol.
elötte mijen volt bent, szerinted érdemes lecserélni hideg idöbe hogy viselkedne lenne megfelelö olajnyomás?
hello neked mijen olaj van bent? én most akarom a 10w40 est lecserélni 15w50 re mert csuszik a kuplung és csipegeti
Nem tudom mennyit eszik.
Ha félig a tank televágom.
Nem foglalkoztat mivel hobbi.
Amig van megyek.
Én motul 8100 10W50-et dobtam a gépbe.
Nekem ezzel nem csúszi.
neked menyibe áll meg a 650, ? erdöbe laza endurozásnál?
de a lamellák még jok és a rugo is kemény,csak azt mondták hogy lehet a sürübb olajtol nem csuszik meg
Hogy az kuplungcsúszáson nem segít az biztos.
Olajeszegetésen talán...
hello ha csuszik a kuplung és 10w40 repsol olaj van a gépbe akkor 15w50 el job lenne? és kicsit csipegeti már az olajat,
Sziasztok

drz s- re keresek krossz, vagy durvább(értsd inkább terepre mint aszfaltra való) enduró gumit. előre-hátra, minnél jobb állapotban minnél olcsóbbé.
Illetve pest megyében, vagy budapesten csatlakoznék erdős-mezős motorozgatásokhoz..