Sziasztok! Eladnám 2004 es évjáratú Drz E tipusu motorom alól az enduró kerekeket gumival tárcsával és fogaskerékkel együtt! szép állapotban vannak alig volt használva. igény esetén emailre küldök képet. ára 75 000 ft Érdeklődők emailre irjanak: yamaha162@freemail.hu
Hát igen.
Én azt vettem észre hogy nagyon
dobálja a farát szántásban..
125 crossal voltam így. El ment a lassítás.
Ha szerencséd van akkor szerelhető ha nem
akkor cserés a lengéscsillapító.
igazából itt úgy mondják: járasd 3 percig,majd várj 3 percet,tekerd ki,töröld le,majd tedd vissza,de csak érintőre,NE csavard vissza,így legyen a két érték közt,nyilván közelebb a max.-hoz.
segit a kuplung csuszason is, en is 15-50et hasznalok, higabbal megcsuszik, uj benne minden lamella meg a rugo is, de valamiert masabb mint a gyari, igy nekem csak surubb olajjal mukodik jol.
drz s- re keresek krossz, vagy durvább(értsd inkább terepre mint aszfaltra való) enduró gumit. előre-hátra, minnél jobb állapotban minnél olcsóbbé.
Illetve pest megyében, vagy budapesten csatlakoznék erdős-mezős motorozgatásokhoz..
16e körül csinálják.
Valaki meg azt mondta, hogy nincs benne gáz és azért.
Én azt vettem észre hogy nagyon
dobálja a farát szántásban..
125 crossal voltam így. El ment a lassítás.
Ha szerencséd van akkor szerelhető ha nem
akkor cserés a lengéscsillapító.
Akkor lehet tényleg az olaj lesz.
hogy nézzem meg az olajszintet van valami szabály? teljesen hideg állapotban?
Ha félig a tank televágom.
Nem foglalkoztat mivel hobbi.
Amig van megyek.
Nekem ezzel nem csúszi.
Olajeszegetésen talán...
drz s- re keresek krossz, vagy durvább(értsd inkább terepre mint aszfaltra való) enduró gumit. előre-hátra, minnél jobb állapotban minnél olcsóbbé.
Illetve pest megyében, vagy budapesten csatlakoznék erdős-mezős motorozgatásokhoz..