Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adatlapomon van használati útmutató
Valakinek S gyári kipufogó Rendszer (leömlő,összekötő,és a dob)?
Szép állapot 15 ezer huf
hétfőn adom postára
Az emelőért mit kérsz?
O, köszönöm Hamarabb írtam mint gondolkodtam
Ha tudod, hogy egyszer már kérdezted, akkor használd a "keresés ebben a topikban" lehetőséget.

itt ni
Tudom hogy egyszer már kérdeztem, de hogy kell a műszerfalon az időt (clock) beállítani?
DRZhez:

Sziasztok!
Eladóak a képeken látható alkatrészek, posta oké:
1. DRZ balos tankidom 2000 ft
2. DRZ javított hűtőidom 2000 ft.
3. DRZ gyári kuplungkar (vég-gömb levágva) 2000 ft.
4. DRZ gyári vezeték-távtartók 5 db 2000 ft.
5. Oneal Taranis Black 45-ös krosszcsizma a képen látható szép állapotban, hibátlan csatok, újszerű talp és orrvas, 2012es évjárat, ára 18000 ft.
6. 1000 km-et használt Arai Chaser Jolly Roger desing bukósisak. Papírjaival, dobozában, sisakzsákjával, levehető sötét pinlock fóliával! Van rajt egy Gopro kamera tartó, ami nyomtalanul leszedhető! 155.000 volt tavaly, még nincs egy éves! 72.000 ft.
7. AGV K Series XL-es citromsárga-ezüst-fekete sisak szép állapotban, a plexin vannak karcolások de használható az is, 18.000 ft.
8. Axo Racing két részes 54es ruha a képen látható szép állapotban ár alatt. Sajnos minimális horzsolás található a két könyökön, a jobb combon és a térden, ára 42000 ft.
9. Spyke Racing két részes 54es ruha újszerű, megkímélt állapotban. Sérülésmentes, ára 72.000 ft.
Toljál, szivesen megnézzük
Ha esetleg érdekel valakit 1 hónap munkám akkor tolok galeriát róa.
Saválló imbuszosokat kap.
Szép lett.
Cseréld le az anyákat horganyzottra. Mutatós lenne.
Az én szépségesem ez a blokk.
Nekem lenne 1 Gyári adat szerint mikor kell olajat cserélni, és milyen olaj kellene bele?
Há' emmeg mien blokk, he?
Ma vagy holnap Újlengyel fele jön valaki Motorozni? Csak enyhén földúti 1-2 órás motorozás lenne.
Sajnos nem stimmel a felfogatás. Pedig jó áron lenne.
lehet hogy elég csak kicserélni a dob végét, az összekötő csőhöz hogy össze tudd dugni,viszont a felfogatást akkor is meg kell oldani,mert nem hinném hogy egy helyre esne és megegyezne a régivel
nagyon köszi, minden tiszta:)
Üdv! Szerinted 640-re rá lehetne faragni a duke 2 dobjait úgy hogy szép is legyen. Ötlet? Első kép 640 második duke
Van még kérdés?
így van!
az a váz merevítő mihez van fogatva? segédvázhoz vagy hova? és benyúlik a sárvédő alá?