Állandóan rossz volt a srác motorja. 4 évig szenvedett vele, majd nagy nehezen megszabadult tőle. Minden motorozásának hazavontatás lett a vége. Lehet, hogy ő csak belenyúlt...
fene tudja.....lehet az lesz a vége.....ha nem jön majd be
messzire menni ott az xt, arra a pár 100km erdélyi viháncolásra kell a husky, arra meg pont ideális
Hali
Hallom Te 450-en agyalsz! Én is nézegettem annó, de szerencsére nem tudtunk megegyezni a sráccal! Miért nem veszel inkább egy jó Drz-t! Félegyházán tudok egy 2004-es, "E"-st. Első gazdás 650-ért. Rendszámos. Blokkvédő,hűtővédő,+idomszett.
Sziasztok! Segitségetek szeretném kérni. egy Suzuki Drz- e 2001 töl gyártott tipushoz kellene nekem benzincsaphoz tömités.hogy hol lehet iet vennni vagy szerezni,mert motorosboltban csak komplett csapot árulnak.elöre is köszi
Már szerettem volna Veled beszélni. Youtube-on láttam a DRZ magasságállítás videódat. Ha esetleg valamikor ráérnél tudnál segíteni állitani az enyémen ha átgurulok? Nagyon ki van tekerve, így baromi puha a rugózása az enyémnek.
[Keresek] Kormányt,nem gyárit,az van fent hajlik mint a nádszál a szélben... S-re kellene 22-est végig(befogót nem akarok cserélni) és persze ócsót" :)
Motor eladása miatt eladó:
1:Ktm BEHR fekete supermoto szett jó gumikkal, hátsó tárcsával, távtartókkal drz-hez.
2:DRZ acerbis fekete karcmentes idomszett koponyás matricával, egyedi ledes fejidom, DRZ S-es fekete tank.
3: Gyári drz excel enduro szett dunlop gumikkal, nagyon kevés km-ert futott
Egyben olcsóbb, de külön is eladó!
azért amikor 60+fokos emelkedőn állsz jó dolog a varázsgomb
meg amúgyis...... ahogy vénül az ember úgy lustul....
az a jó ha megvan mindkét indítási lehetőség
kgdrzs@hotmail.com
igazándiból nem olvastam róla sehol sem rosszat, esetleg az alkatrész beszerzése ami problémásabb
messzire menni ott az xt, arra a pár 100km erdélyi viháncolásra kell a husky, arra meg pont ideális
Hallom Te 450-en agyalsz! Én is nézegettem annó, de szerencsére nem tudtunk megegyezni a sráccal! Miért nem veszel inkább egy jó Drz-t! Félegyházán tudok egy 2004-es, "E"-st. Első gazdás 650-ért. Rendszámos. Blokkvédő,hűtővédő,+idomszett.
komplett acerbis Idomszett matricával+led fejidom+fém s-es tank=40e
enduro excel, dunlop gumikkal szinte vadi új!=80e
behr sm szett michelin 85%-os gumikkal, a hátsón tárcsával,lánckerékkel=100e
Egyben 180e
1:Ktm BEHR fekete supermoto szett jó gumikkal, hátsó tárcsával, távtartókkal drz-hez.
2:DRZ acerbis fekete karcmentes idomszett koponyás matricával, egyedi ledes fejidom, DRZ S-es fekete tank.
3: Gyári drz excel enduro szett dunlop gumikkal, nagyon kevés km-ert futott
Egyben olcsóbb, de külön is eladó!
meg amúgyis...... ahogy vénül az ember úgy lustul....
az a jó ha megvan mindkét indítási lehetőség