Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap meg kérdem hogy kell e akkor a gyereknek..a kép ugye a valóságot tükrözi,kérhetek egy közelit is a hátsóról?
Igen megvan még a gumi

kgdrzs@hotmail.com
Oké, kösz szépen! Hétvégén nem biztos, hogy haza tudok menni Pestről, majd jelentkezem!
Állandóan rossz volt a srác motorja. 4 évig szenvedett vele, majd nagy nehezen megszabadult tőle. Minden motorozásának hazavontatás lett a vége. Lehet, hogy ő csak belenyúlt...
ja és miért szerencsére?
igazándiból nem olvastam róla sehol sem rosszat, esetleg az alkatrész beszerzése ami problémásabb
fene tudja.....lehet az lesz a vége.....ha nem jön majd be
messzire menni ott az xt, arra a pár 100km erdélyi viháncolásra kell a husky, arra meg pont ideális
Hali
Hallom Te 450-en agyalsz! Én is nézegettem annó, de szerencsére nem tudtunk megegyezni a sráccal! Miért nem veszel inkább egy jó Drz-t! Félegyházán tudok egy 2004-es, "E"-st. Első gazdás 650-ért. Rendszámos. Blokkvédő,hűtővédő,+idomszett.
Karcmentes, újszerű, de elöl enduro sárvédő van hozzá.
A K C I Ó S ! ! !

komplett acerbis Idomszett matricával+led fejidom+fém s-es tank=40e
enduro excel, dunlop gumikkal szinte vadi új!=80e
behr sm szett michelin 85%-os gumikkal, a hátsón tárcsával,lánckerékkel=100e
Egyben 180e
ne nálam érdeklődj,mert nem az enyém! kex biztos úr az illetékes ez ügyben
menyiért adod a drz fekete idomgarniturát
Sziasztok! Segitségetek szeretném kérni. egy Suzuki Drz- e 2001 töl gyártott tipushoz kellene nekem benzincsaphoz tömités.hogy hol lehet iet vennni vagy szerezni,mert motorosboltban csak komplett csapot árulnak.elöre is köszi
Gyárból vetted vagy hogy? De jó lenne egyszer egyet elsőnek beindítani...
Persze,7 végén,mert hétköznap 7-17-ig dolgozom....csörögj rám szombat du. teló: harminc három 27 kilencven 5 harminc 7
Már szerettem volna Veled beszélni. Youtube-on láttam a DRZ magasságállítás videódat. Ha esetleg valamikor ráérnél tudnál segíteni állitani az enyémen ha átgurulok? Nagyon ki van tekerve, így baromi puha a rugózása az enyémnek.
Én ezt ajánlanám: OXFORD MARKOLATFŰTÉS
Meg van még a hátsó gumid,egyik kollégát érdekelné...?
De biza :)
Bocs, hogy rákérdezek, de Te nem Kapócs Zoli vagy Soltról? Fekete DRZ, tesómékkal már motoroztatok talán párszor a Paréj Fecón keresztül...
[Keresek] Kormányt,nem gyárit,az van fent hajlik mint a nádszál a szélben... S-re kellene 22-est végig(befogót nem akarok cserélni) és persze ócsót" :)
Keresek JÓ ÁLLAPOTÚ, újfajta gyári fejidomot! Ha esetleg valakinek lenne...
Motor eladása miatt eladó:
1:Ktm BEHR fekete supermoto szett jó gumikkal, hátsó tárcsával, távtartókkal drz-hez.
2:DRZ acerbis fekete karcmentes idomszett koponyás matricával, egyedi ledes fejidom, DRZ S-es fekete tank.
3: Gyári drz excel enduro szett dunlop gumikkal, nagyon kevés km-ert futott
Egyben olcsóbb, de külön is eladó!
majd lökök egy galerit
Vannak eladó cuccaim drz-hez, az sm szettet is olcsóbban adom!
azért amikor 60+fokos emelkedőn állsz jó dolog a varázsgomb
meg amúgyis...... ahogy vénül az ember úgy lustul....
az a jó ha megvan mindkét indítási lehetőség