Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁáááááááááááá azt etetni kell neki......
köss mellé egy ilyent:
Jaj hát a drz erejét egy nyaklánc is megfogná viszont a rézbörűek támadásától a titanik horgonylánca is kevés lenne azért kikötöm hátha,véletlenül bejönnének és véletlenül azt gondolnák kidobandó vashulladék és merő jó szándékból megszabadítanának tőle
ennyire bika a gép hogy ekkora bazi nagy lánc kell a megkötéséhez?
Kaptam hozzá de mivel még úgyis kibelezem mielőtt használni kezdem nem rakom föl.
szépmadár telóvédő leszrajta ?
Egy két kémfotó az( új) madárrol az első sárvédőt akár egy doboz sörre is elcserélem bárkivel,na jó csak vicceltem hólapát lesz belőle ahogy szereztem helyette másikat
mijen lánc kell a dr 650 re? 42 vagy 520?
Eladó!

DRZ SM hátsó lámpa + przma 2,000 Ft
H&H mez szett: 25,000 Ft
olaj csere? dr 650 nél,? mikor van, meghaladta már a 3000 km ert, láncszett hol olcso?
Menet közben is van egy állandó, fémes, aúrlódó hang a motor felől, de állítóolag ez is normális..?
Nálam is(drz400) van ilyen hang, akkor is mikor lefullad stb., nem minden alkalommal, szerintem ez normális, de ha nagyon aggódsz szerelő...
Azaz.
nem minden leállitásnál hallani csak közbe közbe de akkor ojan hangja van mintha ráütnél a hengerre kalapácssal,
Szabadonfutó adja a hangot. Tipikus hang egyhengereseknél, hallani kellene mennyire hangos. Mutasd meg szerelőnek.
akkor talán mégis igaz a történet...
helllo mi lehet a motor baja suzuki 650 freewind, ha megállitom és egy nagyot koppan a motorba valami,
LTZ-zéknél hallatom ilyenről hibás a magnézium öntvény és a gyári fagyálló szétmarta őket.
Gratula

Sok balesetmentes km-t vele
Nem sokat tudok mondani a mociról mert
kb 2 hete vagyok a tulaja a 650 es dr nek...
Ha utcára veszaed akkor a létező összes kapcsolót
visszajelzőt próbáld ki többször is...
Hegesztéseket nem e sufnizta már valaki...
Motorja egyértelműen nem csattoghat vagy zöröghet.
Jó kis masína , rájössz a teknikára és
egy rugásra indul.
Ha e startereset veszel akkor önindítót is
próbáld ki ezzel együtt aksit is ki tudod.
(direkt párszor lefullasztod ráindítasz és ha nincs
gond indul akkor faja )
Erre gondoltam en is besz vele este ugy is megyek hozzá! Már sírt, hogy össze akarom sarazni a narancsot.....
elég nagy a terület, több ember is elfér
akár kocsival is hozhatjátok a motorokat, aztán nem kell fagyoskodni reggel rajta
Elkisérném mert egyedül félne......
Az kék,mint a fémhulladékod....
Hali!
Nem érdekel valakit egy Finster dob?