Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt szó sincs ütésről (ha csak nem gányolás közben cseszték szét a furatot). valami fémragasztó szerűséggel volt körbekenve a furat, ahelyett hogy deknit cserélt volna a tulaj...
szerintem meg nem sok valóságalapja van. azért törik be könnyen mert kurva vékony...
Szerintem van valóság alapja, mert elég sűrűn mondják hogy betörik a dekli ha elesel vele, mert benyomja a váltókar/fékkar. Eddig amit estem vele soha semmi baja nem lett, ezek szerint azért mert 2005 utáni. (2007 es)
Üdv.
Állítólag gyári anyaghibásak (magnézium) a 2005 elötti drz oldaldeknik. van ennek valami valóságalapja?
A deknin van egy szétmaródott szélű furat... azzal lenne a probléma amint látható is a képen.
Volt aki azt állította hogy a rossz minőségű fagyálló marta meg.
Szerintetek mi okozta a jelenséget?
Mennyiért néznéd meg ha úgy van?

Bizony, jól mondod.
Na igen, fejlődik a világ. Főleg abba az irányba, h használj valamit utána elromlik és eldobhatod...
faja
ha ez a kétoldalas nyák beázik és berohad, nincs az az isten aki átforrassza hibátlanra
régieket max a pók fonta be de az gyorsan javítható volt
Szia,
Én javítok...
A legjobb megoldás az lenne, ha a multiméter szakadás vizsgáló üzemmódján megméregetnéd a panelt. Ha te nem értesz hozzá biztos van egy ismerősöd aki meg tudja mérni, nem egy bonyolult művelet
nagyítóval nézegesd át a nyákot hátha valahol elkorrodált
a kijelző alatt milyen? gumis vagy be van forrasztva?
Már szétszedtem, egy vezeték ki volt csusszanva a helyéről, visszaforasztotam, de így sem lett jó. Beázás viszont nem volt sok, csak néhol volt egy kis oxidálódás, megtisztítottam azt is és még mindig nem jó
A drz kijelzőjében, pontosabban a műszerfalban a vezeték csatlakozások szoktak elkorrodálódni. Egy próbát megérne, hogy szétcsavarozod és megnézed nincs-e a panelen oxidációnak nyoma, illetve vezeték szakadás a panelről.
szedd szét aztán hátha meglátod mi a hiba
ettől jobban elrontani nem tudod, mivel már használhatatlan
nekem van egy törött műszer, de nem hiszem h. maradt benne épp valami :D
Hát igazából bele kellene valami mert csak világít de nem mutat semmit, sztem valamelyik nyáklapon ment tönkre valami, csak nem tudom mi. Írtam is kezdőoldalra hogy van e valaki aki javít ilyet?! Vagy a kijelző?
komplett műszerfal vagy bele valami?
Nincs valakinek műszerfal alkatrésze?
Üdv, DR-Z 400 E-hez keresek első lámpát. Valaki?
Hello
Megkérdezhetem milyen árajánlatot kaptál?
Cross sámson Star :) Fa kerék,harapó fogó fék nyereg
Igen,az lehettem én.
Irtam
Szia, még meg, de szombaton kell feladnom elvileg postán. mailom is leírtam, oda írj kérlek
Hello. megvan még az elado sm gumi?
inkább a szegény keverék miatt szokott izzani.... lassú, és tökéletlen az égés, a benzinkoncentráció miatt, és még akkor is lángol, mikor kinyit a kipufogó szelep.. nem egy kedvező üzem, mert ilyenkor a kipufogó szelep is tud izzani...