Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az biztos! Merről jöttök? Kecskemét útban esik?
Úgy terveztük ha mindenki megérkezik Pusztavacsra, utána átnézünk Kecskemétre mekibe vagy valahol kajálunk ;) Nem fog esni szerintem! többen 15 kmről jönnek kb...
Hali.
Nekem van minden DRZ hez!
06-20-5-636-213
az első széria csak berúgós volt
Eladó D.I.D Rothewald lánc szerelő szerszám!

ÚJ! Dobozában.

Alkalmas a D.I.D láncok bontására és a szem nittelésére egyaránt és gyári minőségben dolgozhatunk vele. Hobbi felhasználásra és kisebb szervizeknek tökéletes.
A D.I.D 520, 525, 50 (530) és 532-es láncokhoz használható.

12000Ft- + posta 1000Ft-

Érd.: kgdrzs@hotmail.com
Kapjak durrdefektet, ha ez E-n van kickstarter :)
...majd 50ezeré' ebay-ről :)
igen, azon síktolattyús FCR karbi van, míg az S/SM pillangószelpes mikuni gyárilag.
Meg gondolom nagyobb karbi nem? :)
Cserére vagy kp.re gondoltal?:)
Oké .
Köszi.
nekem gyári enduro szettem van .hibátlan. Nézd meg az adatlapomon ha érdekel.
hát nekem sajnos csak nyár eleje óta van DRZ-m :D szóval még a gép is mondhatni új :D eddig csak melóba járásra használtam meg kb 4-5 alkalommal voltam vele terepen utcagumival :D Ismerősöm szólt ma erről a találkozóról és szombat szabadnap úgyis, szóval szerintem nincs akadálya :) Végig seggeljük ezt a 200km-t aztán remélem jó kis csapat verődik össze :D
E- nek magyobb kipuf-átmérő,hegyesebb vez-tengelyek,kevesebb elektronika...Jah,és kickstarter!
Tudom sokan kerdeztek mar toletek, de motorikusan milyen kulonbsegek vannak az E-s es az S-es Drz kozott? Miert erosseb az E-s?
160/60 5colos felnin befér simán. van egy gumim is érdekel?
Hali
Rendicsek, holnap kuldok emailt kepekkel! :)
Holnap felhivlak :)
Ha nem esik az eső,én is csatlakozom Hozzátok.
Program ötleek?
Euro-ring?
Kakucs-ring?
Pizza?
Senki nem volt itt, soha nem volt ilyen országos szervezés idáig. Mindenkinek új! de gyere! mert sokan visszamondták meló miatt....
Sziasztok. Valaki tud valamit konkrétabban a Pusztavacson lévő DRZ találkozóról? Esetleg ezelőtti években mi volt ott? Tudom hülye kérdés, de még soha nem voltam, viszont idén lehet hogy mennék, és csak érdeklődnék :)
Hali!
Engem érdekelne az sm szett. Ha érdekel a dolog dobj mailt és megdumáljuk. kiss.lajos28@upsmail.hu
Nekem van cross-szettem.
Sm-hez vettem,de nincs szivem összekenni sárral...
Lánckerék van hozzá,de féktárcsáim nincsenek.

hetven-237 negyvenkilenc96
A bikez.com szerint 2011-es az utolsó.
Köszi, ez biztató!