SZIA...méretezése xl de szerintem csalóka...mondanám a valós 3dés méreteit hogy mindketten jól lássuk:) ott ahol össze húzod a derekát a mérete cm -ben kiterítve a földön 37 cm de elasztikus és ez az alapmérete...még nyúlhat.....és összébb is lehet húzni.... én 180 cm magas vagyok és 63 kiló nekem tökéletes..... de nálamnál alacsonyabb haveromnak is tökéletesen passzolt amikor felpróbálta....
a nadrág teljes hossza 100cm deréktól bokáig..!
ülleptől bokáig viszont 80 cm...
Akkor te voltál,én egy 7.5t M.A.N al mentem,ablakokat szállítok akker tüzépeknek,vsszafele ott állt a moci a bolt előtt,be is dudáltam,háttal álltál az ajtóban.
egy barátom most perselyeztetett meg 2hónapja egy SM-et 2006 os évjáratót, neki hajtókartörés volt.. azóta van benne 1000km.még nem igazán veri a száját de eddig tökéletes.
Yess igen 3/4-ed 12 -kor mentem kajolni,és abban az új tetősben dolgozom..asszem húztam is a fülét neki,ha kis teher autóval voltál ki is előztelek nem?!
Ritkán vagyok itt, de most végre alkalom nyílt rá
A képeken látható motor bontásra kerül, akit érdekel alkatrész, az hívja a 30/6258400 számot Ja és DR 800 Big 1995-ös
Üdv: Andi
Köszönöm a válaszokat ez megnyugtatott
Szívatón volt mert moci még hideg volt.
Akkor minden fasza és mehet tovább
Friss polírozásom (2-3ora munka) oda veszett
Szia igen minket láthattál,én mentem két személlyel,kék drz-vel oldaltáskákkal,viszont én meg ma láttalak,téged fekete géped van? Délbe mentél el mellettem solton,mentem fuvarba,soltvatkertre,az a fürdőszobaszalon ahol dolgozol.aminek a tetejét most cserélték? Majd legközelebb megállok dumcsizni,ha nem lessz sietős.
Garázsban 2-3 perc alapjárat után ezt vettem észre...
Igaz semmi szellő nem volt ami hűtse de az normális
hogy alapjáraton felizzik?
(Egy Sebring kipu van rajta elég vékony a csőnek a fala)
Szia!
Kérdezz rá Martinra, annak idején nekem is adott árajánlatot leömlőre, de már a pontos árra nem emlékszem. Az elérhetőséget a www.martindob.hu-n megtalálod! Sok sikert!
Tudnátok segíteni, hogy lehet Drz-S eredeti kipufogóját egy Drz-E re felszerelni? Próbáltam, és az a gond, hogy a összetoldásnál az összekötő csőben van egy szűkítés és ezért nem csúszik rá teljesen a könyökre, így a felfogatáspontok úgy 3-4cm-t hibáznak.
Érdemes megcsinálni a 3x3 mod-ot....tutorial a youtube-on, keress rá, vagy csak simán feljebb rakod a subert...vagy nagyobb fuvokaszett, ami lehet dynojet is...
a nadrág teljes hossza 100cm deréktól bokáig..!
ülleptől bokáig viszont 80 cm...
Ritkán vagyok itt, de most végre alkalom nyílt rá
A képeken látható motor bontásra kerül, akit érdekel alkatrész, az hívja a 30/6258400 számot Ja és DR 800 Big 1995-ös
Üdv: Andi
Szívatón volt mert moci még hideg volt.
Akkor minden fasza és mehet tovább
Friss polírozásom (2-3ora munka) oda veszett
Igaz semmi szellő nem volt ami hűtse de az normális
hogy alapjáraton felizzik?
(Egy Sebring kipu van rajta elég vékony a csőnek a fala)
valaki perselyeztetett már drz hengert?
ha igen kíváncsi lennék hogy bírja a strapát.
előre is köszi!
Kérdezz rá Martinra, annak idején nekem is adott árajánlatot leömlőre, de már a pontos árra nem emlékszem. Az elérhetőséget a www.martindob.hu-n megtalálod! Sok sikert!
Tudnátok segíteni, hogy lehet Drz-S eredeti kipufogóját egy Drz-E re felszerelni? Próbáltam, és az a gond, hogy a összetoldásnál az összekötő csőben van egy szűkítés és ezért nem csúszik rá teljesen a könyökre, így a felfogatáspontok úgy 3-4cm-t hibáznak.
Mi a megoldás?
Köszi
Zsolt