Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
Kormányvég tükröt tervezek venni a motorra. Van valakinek esetleg a motorján vagy valami ötlete milyen a jó?
A gyári eléggé lestrapált már, ez a kormányvég tükör pedig szerintem jól nézhet ki rajta.
Sziasztok!
A napokban vettem egy papiros sm drz-t, es szuksegem lenne egy enduro szettre! Valaki nem szeretne enduroszettet cserelni gyari sm szettre? Akar nagy tarcsastol fekestol villastol, mindenestol? Vagy valakinek van olcso enduroszettje? Akit erdekel tudok kepet kuldeni!
Udv
Halihó
valaki megtudja mondani hogy meddig gyártották a DRZ 400E mocikat? 2008-ra gondolok...
Van még ezekböl szerintetek új? és mennyi lehet az ára kb.
köszi
2002es DRZ-S-en Continental 160/60as gumival :)
Lenne egy pár cuccom drz-hez:
Namura talptömítés (új)2500
gyári villarugó 4000/pár
első sárvédő 1500
48-as hátsó lánckerék 1000
kipuf hővédő 2000
kipuf összekötőcső 7000
Sziasztok!
160/60-as gumi témában kérdeznék én is. Külföldi fórumokon is keresgettem. Ott azt írják hogy csak a gyárilag SM-re megy fel. Ez megmagyarázná azt is hogy valakinek jó valakinek nem (itt a fórumon is)
Ezért azt szeretném kérdezni hogy van e valaki, aki nem gyári SM-en használ 160/60 utcai gumit?
okés akkor majd jelzem
Tik- Tak! Visszaszámlálás elindult!
Hali! Mennyit szánnál rá?
Sziasztok,
Van valakinek esetleg eladó oldalidoma drz400ra? A takaródidomokra gondolok. (kipufogó, és az akksi oldali kettő).
Lehetőleg fehér érdekelne de más szín se gáz és az se baj, ha kicsit sérült itt-ott. De azért fényképpel egyeztetnénk mindenképpen.
Budapest lenne az ász vagy a környéke :)

Előre is köszi,

astar
Sziasztok! Keresek DRZ400S típust, lehetőleg gyárihoz közeli állapotban, 2003 évjárattól, dunántúl térségében. Gondoltam hátha van aki esetleg el szeretné adni de még nem hirdette meg. Előre is köszi.
Szia, mindenképp, árral együtt érdekelne :)
Üdv! Michelin Power One 2tc
Pályázni és utcára egyaránt! 80%
24990ft
hello! ebay-es ,asszem 15 körül volt.
Helló! Megtudnád mondani hogy az üléshuzatot honnan vetted a DRZ-re? Fontos lenne, köszi!
Sziasztok, eladó a következő gumi: ContisSMattack 160/60 r17 1 éves gumi. Középen is van még ~2mm, de a gumi még vágható. Aprópénzért megszabadulnék tőle, legyen mondjuk 5ezer ft+postaköltség. Személyes átvétel:Celldömölk-Pápa-Győr-Mosonmagyaróvár-Csorna-Celldömöl
k körön, vagy ezek közelében megegyezés szerint.
mail cím: csonka pont adam89 kukac gmail.com
Tisztelt Motorosok-Fórumozók!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Suzuki DR650SE enduróm, annyi a hibája hogy ha üresben tartom a fordulatot kb3000 nél akkor ha nem is mozdítok a gázkaron akkor csökken a fordulat, 2500-2000-1500 koré. Gyári Mikuni karbi van rajta, a membránra gyanakodtam, de az hibátlan állapotú. Ha valaki találkozott már hasonlóval, vagy van valami ötlete hogy mi okozza a jelenséget kérem segítsen. Lehet hogy nem karbi hiba lesz. Előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Kiss Péter
Hali Mindenki!
DRZ 400 KEIHIN 37es karburátor Eladó!
35eft!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
06-20-5-6
36-213
köszi!
Az E 40 mm, S csak 38 mm. Más különbség tudtommal nincs.
Hello, csak az átmérő más, én úgy tudom.
várom!
valaki erősítse már meg, S-es és E-s kipuff csak a könyök átmérőben tér el? vagy más az íve is?

szóval S-re való dob, azon kívül hogy az összekötő cső nem csúszik rá az E könyökre másban különbözik?
Hello! Igen
S-re is Jó?Engem is érdekelhet...
Hello! Okés csinálok képeket a többit meg majd megbeszéljük.