Emlékeim szerint ez így OK.
(A meghajtó alsó részénél van egy kis kiálló rész aminek van egy ellendarabja (tüske) a teleszkópvégen na azok ebben a helyzetben szépen illeszkednek, így nem engedik előrebukni/megcsavarodni a meghajtót.
Szerintem ahhoz nincs(gyári),de nem vagyok 100%-ig biztos benne.....
Az biztos hogy a csavaroshoz való nem jó rá.
Van egyáltalán E betű azon a kipufogón? A csavaroson van,emiatt vannak rajta ezek az okosságok.
Sziasztok,
Mint említettem, egy E-s dobot varázsolok az S-re és ugye más a csőátmérő a csatlakozásnál.
Szereztem saválló csövet az átalakításhoz, de nem tudom, hogy a gyári cső milyen anyagból van, és össze érdemes-e hegeszteni.
Kétféle X3-as dob létezik. Az egyik csavaros mint a tiéd is.....ez "kamrás" dobként működik ha belerakod a fojtást. Ennek a dobnak a közepén van egy ovális szűkítő is. A másik dob az szegecses,teljesen nyitott,egy perforált cső van a dobban végig. Nekem is a csavaros fajta volt régebben,onnan ismerem.
Pár kép a belsejéről:
A tiédre fel volt már ez szerelve,úgy nézem ezt csavarral kel rögzíteni.
Az enyémnek a dob oldalához szegecsekkel van felrögzítve,az ovális vége, gondolom a tiéden is. Az helyett hogy lehet ezt felszerelni?
Nagyon sok örömöt,jó egészséget kívánok az egész családodnak a születendő pici baba nőjön nagyra sokat rosszalkodjon.
Szia 34 (50)a nadrág xl a felső.....én 175 cm magas és 82 kg vagyok a nadrág közép állàsba van a csatja a felsőt protektor mezzel hordtam ...üdv .. Tel06203452964
a terveid voltak az alapjai ezert elnezest kerek!vittem bele nemi atalakitast mert nekem nem tetszett bal hatul hogy a fix cdavarra fekszik fel hanem belett meg esztergalva hogy allito fulre fekudjon mint jobb oldalt!elol pedig amerrol az anya van ott nem fert el felfekudt a telora igy atmerobol szedtem le kicsit!ket garniturat csinaltam havernak i egyet nevnapi ajandek keppen de nem tetszik neki ezert adnam el!
Várom a válaszokat! Köszi
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
mobilcent
rum2001@gmail.com
(A meghajtó alsó részénél van egy kis kiálló rész aminek van egy ellendarabja (tüske) a teleszkópvégen na azok ebben a helyzetben szépen illeszkednek, így nem engedik előrebukni/megcsavarodni a meghajtót.
eredileg is csavarosak nekem is ilyen van
Az biztos hogy a csavaroshoz való nem jó rá.
Van egyáltalán E betű azon a kipufogón? A csavaroson van,emiatt vannak rajta ezek az okosságok.
Akkor ehhez a szegecses fajtához nem létezik hangtompító.
Mint említettem, egy E-s dobot varázsolok az S-re és ugye más a csőátmérő a csatlakozásnál.
Szereztem saválló csövet az átalakításhoz, de nem tudom, hogy a gyári cső milyen anyagból van, és össze érdemes-e hegeszteni.
Valaki tudna nekem segíteni?
Köszi
Pár kép a belsejéről:
Volt már fent...szerintem a szegecs helyei ki lettek fúrva,és menetet fúrtak abba a részbe,mert 3db imbusz csavar fogja bele a véget jelenleg.
Az enyémnek a dob oldalához szegecsekkel van felrögzítve,az ovális vége, gondolom a tiéden is. Az helyett hogy lehet ezt felszerelni?
Nagyon sok örömöt,jó egészséget kívánok az egész családodnak a születendő pici baba nőjön nagyra sokat rosszalkodjon.
ahirdeteseid kozt van egy fm cross naci meg mez!az utan erdeklodnek hogy mekkora emberkere jo mert lehet vevo lennek ra?