Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:) hülyeség! :)
hello, egyfajta olaj megy a drz-be?
Sziasztok mi a véleményetek arról, hogy a sportdobbal olajfogyás is elkezdődhet?
Várom a válaszokat! Köszi
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
mobilcent
rum2001@gmail.com
hol lehet kipufogó könyökhöz tömitést vagyis tűzkarikát kapni?a hengernél ami van arra godolok,E és az S mérete ugyanakkora lehet ott?
oké,én is erre gondoltam
Üdv ! Nincs valkinek CDI elektronikája E típusba eladó ? :)
Emlékeim szerint ez így OK.
(A meghajtó alsó részénél van egy kis kiálló rész aminek van egy ellendarabja (tüske) a teleszkópvégen na azok ebben a helyzetben szépen illeszkednek, így nem engedik előrebukni/megcsavarodni a meghajtót.

eredileg is csavarosak nekem is ilyen van
szerintetek a kilóméteróra meghajtásnak igy kell állni,vagy előrébb fordítva?
hát nemigen a legjobb beállítás, az tuti! statikus motor! nincs szelepösszenyitás! :) viszont keveset eszik! :))
Igazad van..nekem az ovális csöves van..
Szerintem ahhoz nincs(gyári),de nem vagyok 100%-ig biztos benne.....
Az biztos hogy a csavaroshoz való nem jó rá.
Van egyáltalán E betű azon a kipufogón? A csavaroson van,emiatt vannak rajta ezek az okosságok.
Az enyém az utóbbi, a perforált csövet körbeveszi a tömítő gyapot.
Akkor ehhez a szegecses fajtához nem létezik hangtompító.
Sziasztok,
Mint említettem, egy E-s dobot varázsolok az S-re és ugye más a csőátmérő a csatlakozásnál.
Szereztem saválló csövet az átalakításhoz, de nem tudom, hogy a gyári cső milyen anyagból van, és össze érdemes-e hegeszteni.

Valaki tudna nekem segíteni?
Köszi
Kétféle X3-as dob létezik. Az egyik csavaros mint a tiéd is.....ez "kamrás" dobként működik ha belerakod a fojtást. Ennek a dobnak a közepén van egy ovális szűkítő is. A másik dob az szegecses,teljesen nyitott,egy perforált cső van a dobban végig. Nekem is a csavaros fajta volt régebben,onnan ismerem.
Pár kép a belsejéről:
Először is köszönöm a jókívánságokat,hétfőre várjuk a picit. :-)

Volt már fent...szerintem a szegecs helyei ki lettek fúrva,és menetet fúrtak abba a részbe,mert 3db imbusz csavar fogja bele a véget jelenleg.
A tiédre fel volt már ez szerelve,úgy nézem ezt csavarral kel rögzíteni.
Az enyémnek a dob oldalához szegecsekkel van felrögzítve,az ovális vége, gondolom a tiéden is. Az helyett hogy lehet ezt felszerelni?
Nagyon sok örömöt,jó egészséget kívánok az egész családodnak a születendő pici baba nőjön nagyra sokat rosszalkodjon.
Szia 34 (50)a nadrág xl a felső.....én 175 cm magas és 82 kg vagyok a nadrág közép állàsba van a csatja a felsőt protektor mezzel hordtam ...üdv .. Tel06203452964
Leo Vince X3 gyári fojtás (kérésre)
apophis!
ahirdeteseid kozt van egy fm cross naci meg mez!az utan erdeklodnek hogy mekkora emberkere jo mert lehet vevo lennek ra?
a terveid voltak az alapjai ezert elnezest kerek!vittem bele nemi atalakitast mert nekem nem tetszett bal hatul hogy a fix cdavarra fekszik fel hanem belett meg esztergalva hogy allito fulre fekudjon mint jobb oldalt!elol pedig amerrol az anya van ott nem fert el felfekudt a telora igy atmerobol szedtem le kicsit!ket garniturat csinaltam havernak i egyet nevnapi ajandek keppen de nem tetszik neki ezert adnam el!
Hali! Én a Suzukinál rendeltem. Kb 6000 Ft volt.
protektoring eladó ill csizma