Üdv :)
Egy kérdésem lenne ki hogy ellenőriz olajszintet a drz-be, mert kézikönyv szerint beindítás 3perc várakozás leállítás 3perc várakozás aztán nívón ellenőrizni,:)
akitől vettem a motort az azt mondta hogy felmelegíteni koppra aztán leállítani és megnézni. aztán ugye hogy cseréltem olajat lejött 1,7-1,8 körül szűrővel visszatöltöttem 1,8-at szűrőcserével együtt aztán melegen leállítás után a nívójel fölött van 3-4 mm el legalább .... ennek mi lehet az oka szerintetek? És hogy engedjek-e ki belőle vagy változni fog használatttól mert eddig olyan 10-15 km mentem azóta.....
Egri 04 kollégához lenne egy kérdésem.Éppen tegnap volt szó itt a fórumon az irídiumos gyertyákról. Mi a véleményed erről a típusról,ha egyátalán ismered,netán ilyen volt a tiédben is,esetleg mit szólsz hozzá,bele merjem-e tenni ezt,egy K4 es E DRZ be,Kárt esetleg okozhat-e benne,és neked milyen tapasztalataid voltak vele?
Viszont az Úrnak is!
Pályára szeretném ezt a megoldást. 'E' típusnál már láttam ilyet, de ott nincs ekkora műszerfal, meg szerintem ekkora kábelköteg sem.
Amúgy minden oké, jól vagytok?
Üdv!
Mivel nem szeretnék senkit reklámozni -hogy másnak szemet szúrjon- , viszont elég szegényes az adatlapod, tegyél fel elérhetőséget, és küldök infót. Jómagam most csináltattam a sajátomhoz egy igen fiús szettet, már el kellene hozni...
Udv mindenki!
remelem, van koztetek olyan, aki meg tudna nekem mondani a DRZ 400 lendkereklehuzo mereteit, vagy magan a a lendkereken levo menetet.
Elore is koszi!
Thor kabát,pólók,pulcsik,farmernadrág,stb.
http://www.kepesmotor.hu/mot
or...