Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos hogy nem! Az SM szettes az S es ... nem E-s. Én szerintem
sziasztok!

szerintetek ez a két motor megegyezik,mármint egy és ugyanaz?

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Nem fogjátok elhinni, tegnap este az Üllőin mellémgurult egy MZ motorcycle supermoto gép :))
Ha valakit érdekel nálam lehet érdeklődni
http://www.kepesmotor.hu/suzuk..." target="_blank">link
Mi az senki sem cserélt(etett) még telóba olajat?
Szerintem igen,de ha otthon leszek megnézem..
Igen! Én is kicseréltem mindent az ősszel. Pivot javítókészletet raktam bele. Amint kész volt megrángattam és nekem is kotyogott, de nem csak ott, hanem máshol is. Gyors vettem egy prox javítót is, és ahol kotyogott, azt kicseréltem újra! És láss csodát...ugyanúgy kotyog tovább! De lesz***m! Azóta is úgy hajtom!
Hali, most cseréltem ki az össze himba és lengőkar csapágyat, de még mindig kotyog a bejelölt helyen, szerintem a persely és a csavar mérete miatt lehet a kottyanás, ez nektek is így van?
Sziasztok ! valak tudna segíteni nekem abban hogy az mért van DRZ-nél hogy a zsír új gyertya 20-30km-es használat után nem a csúcsban akar áthúzni hanem a szikra oldalhra húz ki ? és ezután már teljesen használhatatlan a gyertya Valakinek valami ötlet még esetleg ? :) megköszönném :)
Hááj,

ma megjött az E dob, amit vettem, fel is dobtam próbából. Elég zorall hangja lesz :) (S-re rakom) holnap még bevásárolok pár apróságot, h ne fújjon ki, mert még egy kicsit nyomja ki az összeillesztésnél.

Dugtam bele egy 40x1-es csövet átalakító gyanánt, de kicsit még kifúj, a gyáriban mintha lenne a csatlakozásnál egy grafitkarika, vagy nem tudom mi az :)
Mondjuk csövet is kell vennem, mert amit használtam elég egyenletlen.

Ha valakinek van tapasztalat azt szívesen meghallgatom :)

Köszi !
Szia
Lehet érdekelne a buko gomba tegyél fel róla képeket !
honda250@gmail.com
Akkor azt is csak levezetem a motor alá?
Nem találom motoros 26!Leírod?
Tulfojó,nyomás kivezető cső helye...
Srácok dr-z 400 kiegyenlítő tartálya hogy van bekötve? Nekem csak egy szabad vízcsövem van ami a sapkától jön de itt 2 csőcsatlakozás van. Gondolom a sapitól jövő cső megy a tartály aljába és a felső?
Olvass vissza pár oldalt :) többen kérdezték már!
lemaradt h érdekelne
Hello!Olajcsere pontos folyamata?Köszi
Sziasztok!
Drz 400 S-nél milyen gyakran kell az első és hátsó telókba olajat cserélni? (év? km?)
Köszi
köszi :) majd megnézem hátha ott van a gond. mert egy darabig azt hittem hogy a gyertya nem bírja de a 4. gyertya után főleg úgy hogy az utolsó iridiumos volt így már azéé még is valahol másshol lehet a gond
A Drz eddig még ilyent nem csinált viszont anno a Jawa 350-es az igen!
Kicseréltem a gyújtó kábelt, jól vissza tekertem a helyére meg rá pipát és jó is lett. Szerintem valahol érintkezési gondja van!
Sziasztok ! valak tudna segíteni nekem abban hogy az mért van DRZ-nél hogy a zsír új gyertya 20-30km-es használat után nem a csúcsban akar áthúzni hanem a szikra oldalhra húz ki ? és ezután már teljesen használhatatlan a gyertya
Sziasztok!
Van egy garnitúra bukógombám eladó aluból drz-re ha valakit érdekel írjon teszek fel róla képet!