Lenne egy eladó alacsonyított teljesen fekete ülésem DR-Z-re picike esztétikai hiba van rajta az ára: 6 ezer Ft
Tel.: 06307424192
email: honda250@gmai.com
Én ilyet használok, mert az első olajcserekor ilyet találtam Gyöngyösön, még nem állt be tőle a blokk , de ahogy a dobozán is látod utcára, túrára ajánlja, nem crosspályára versenyezni. 2001-es E-m van SM szettel, főleg utcán, néha pályán nyúzom, kb 5000- et tettem bele tavaly két olajcserével. Én a következő olajcserekor is ilyet teszek bele. 1800 körül vettem literét tavaly.
Szerintem is bőven jó, max egy kicsit lecsípsz a cserintervallumból, hamarabb leengeded. A CBR-ebe teljesen szuperul működött. Annyi még említés érdemel hogy a régi CBR kuplungja furcsább lett ettől az olajtól. ez nemtudom mitől lehet.
Rendelem az olajat az asszonykám motorjába és egyúttal már a dörzinek is veszek valamit meg ne sértődjön
Nagy dilemma, a motul geci jó, csak kibaszott drága!
Felújítás után 300V-t kapott, de szerintem nem kell az bele..
A könyve szerint 10w30-20w50-ig minden jó, csak elérje az SF, SG szintet.
Hát ez az Új agip olajcsalád bőven többet tud.
Nem kínzom, olyan szinten, hogy elmegy 3,5-4 lütyivel, nem kell neki verseny olaj.
Vagy mégis?
tök ugyan ilyen dobozos és minősítésű olajat vettem mindkét CBR-embe , 750es csopperba meg egyszer az LC4be is, viszont az agip volt.
Nem emlékszem rá full vagy félszint.. a fórumról árulta az a zsolti a sárga túramotoros ...
Jólvan ,kössz az infót, csak érdekelt másnak mi atapasztalata. Ezt a 4.5 litert megint ilyen mesékből szűrtem szerintem, bár országúton 5. be 100 nál lehet elmegy ennyivel.
Multkor olvatam itt az oldalon valami ktmlc4 640 vagy micsuda, tulaj büszkén mesélte ,hogy 3.7 literrel jár. Aha
Egyébként hobbizva nem érdekel a fogyasztás, csak hogy itt a jó idő, és motorral járok dolgozódni, ezért izgatott ez a fogyasztás ügy
Én majd most mérem a DRZ fogyasztását, de szerintem inkább a 400-as szekérre jellemző a 4-4,5l es fogyasztás. Nekem a 400-as burgman evett 4.2-tőt. A 650-es freewind amiben ugyanolyan blokk van mint a tiédben, ahogy emlékszem 5-töt simán csókolta, vagy még többet is. Szerintem az 5,5 L szerintem nem sok egy 650-es motortól (na persze nem is kevés).
Suzuki swift 1,3 16V, 5 évig használtam, mindig koppra tankolva, 6,2 L-es fogyasztás. Most suzuki swift sedan 1,3 16V inkább 7L. Bár lehet, hogy több a város, meg ebben van klíma is...
Sziasztok, fogyasztással kapcsolatos kérdésem lenne. DR 650 RSE
Budapesten használva 5.5 liter körülbelül. Nálatok a 650 es hogy fogyaszt?
Aránylag dinamikusan, de alapvetően egyáltalán nem nyélen járok, persze mindenhol ahol lehet előzgetek, előre megyek, szóval azért élek a 650 es gép adta előnyökkel. Egy picit sokallom ezt a fogyasztást, ehhez a hassználathoz inkább olyan 4.5 litert gondoltam volna, bár míg másnál a 3hengeres swift a városban 5 litert fogyaszt /ez megy az M1 en héttő, Esti Mese a címe/ nálam 6,5 kb.
Mindig szépen be van melegítve, shell benzin, stb..
Lenne egy eladó alacsonyított teljesen fekete ülésem DR-Z-re picike esztétikai hiba van rajta az ára: 6 ezer Ft
Tel.: 06307424192
email: honda250@gmai.com
Részletesen lásd az Apró-ban
Rendben, akkor csomagolom a platnival együtt, és egy címet kérnék a lapomon található e-mail címre.
Ha postán elküldöd, utánvétel engem érdekelne,a platnival együtt.
Jól van az, 1490 egy liter, már rendelem is!
Rendelem az olajat az asszonykám motorjába és egyúttal már a dörzinek is veszek valamit meg ne sértődjön
Nagy dilemma, a motul geci jó, csak kibaszott drága!
Felújítás után 300V-t kapott, de szerintem nem kell az bele..
A könyve szerint 10w30-20w50-ig minden jó, csak elérje az SF, SG szintet.
Hát ez az Új agip olajcsalád bőven többet tud.
Nem kínzom, olyan szinten, hogy elmegy 3,5-4 lütyivel, nem kell neki verseny olaj.
Vagy mégis?
http://travel.eni.com/iveporta...|1
http://www.tradebit.com/filede...
A megosztással remélem azért valakinek segítettem:)
Üdv: Tibi
tök ugyan ilyen dobozos és minősítésű olajat vettem mindkét CBR-embe , 750es csopperba meg egyszer az LC4be is, viszont az agip volt.
Nem emlékszem rá full vagy félszint.. a fórumról árulta az a zsolti a sárga túramotoros ...
Erről az olajról van valakinek infója?
Érdemes beletenni szerintetek?
Egész jó tulajdonságokkal bír és olcsó!
API SL, Jaso MA, MA2 ACEA A3
Multkor olvatam itt az oldalon valami ktmlc4 640 vagy micsuda, tulaj büszkén mesélte ,hogy 3.7 literrel jár. Aha
Egyébként hobbizva nem érdekel a fogyasztás, csak hogy itt a jó idő, és motorral járok dolgozódni, ezért izgatott ez a fogyasztás ügy
Suzuki swift 1,3 16V, 5 évig használtam, mindig koppra tankolva, 6,2 L-es fogyasztás. Most suzuki swift sedan 1,3 16V inkább 7L. Bár lehet, hogy több a város, meg ebben van klíma is...
Budapesten használva 5.5 liter körülbelül. Nálatok a 650 es hogy fogyaszt?
Aránylag dinamikusan, de alapvetően egyáltalán nem nyélen járok, persze mindenhol ahol lehet előzgetek, előre megyek, szóval azért élek a 650 es gép adta előnyökkel. Egy picit sokallom ezt a fogyasztást, ehhez a hassználathoz inkább olyan 4.5 litert gondoltam volna, bár míg másnál a 3hengeres swift a városban 5 litert fogyaszt /ez megy az M1 en héttő, Esti Mese a címe/ nálam 6,5 kb.