Az XL-es Xlite 601-esem belefér. 1 sisak fér el benne az tuti, 2 az már nem. Ami a terhelhetőséget illeti szerintem masszív. Pár bevásárlást megcsináltam vele, és szlovén + horvát túrán is ez volt velem de terhelhetőséggel sosem volt gondom. Volt már benne 4 személyes gumicsónak is a nagy (4 literes) matrac pumpával is.
A LED fék + helyzetjelző világítást én tettem bele (~3.5 ezer HUF + munkaidő), és a 3M-es láthatósági szalagok ~3.5 ezer HUF ( + munkaidő ) voltak ha csak ezt a kettőt nézed.
én használtam irridiumot, platinát, de semmit nem vettem észre! mind jó, a normál is nagyon jó... azt használom.. fele se az ára.... és télen is jól indít, atom szívatáskor is.... a platina néha kehelt... az irridium is hibátlan..
eladó a motorom dr 650 se friss műszaki új lánc , vezetett szervíz könyv 2 kerékszett , egyik enduró 21-17, másik krossz 21-18 mindegyiken van tárcsa, polisport kézvédő ..stb szezonra felkészítve.. csere suzuki dl re ráfizetek
Sziasztok!
Eladóak a képeken látható alkatrészek:
1. DRZ balos tankidom 2500 ft
2. DRZ javított hűtőidom 2000 ft.
3. Nyíl alakú index 4 db, E betűs, égős, 5000 ft/4 db
DR-Z400S 01' műszaki 2013 Máj.16 Adok hozzá Endúró gumit,a képen látod.A motor kifogástalan,költség mentes,azonnal használható.Ár.: 500.000ft. További képeket tudok küldeni.Esztétikai karcok vannak rajta,de műszakilag kifogástalan.Novemberbe vettem,olajat cseréltem,kézvédőt raktam fel,elektromosan rendbe rakattam,irányjelzők,féklámpa.Rendszám,műszaki van,utcai használatra is tökéletesen alkalmas,kis tuningon is átesett,nagyobb légbevezetés,karbi után állítás. LeoVince 3 Sport dob,nyitva,de megvan a fojtás is!
csak terepen használom!
eddig repsol volt,de most váltanék valami másra!
tipp?
A LED fék + helyzetjelző világítást én tettem bele (~3.5 ezer HUF + munkaidő), és a 3M-es láthatósági szalagok ~3.5 ezer HUF ( + munkaidő ) voltak ha csak ezt a kettőt nézed.
csak terepen használom!
eddig repsol volt,de most váltanék valami másra!
tipp?
Eladóak a képeken látható alkatrészek:
1. DRZ balos tankidom 2500 ft
2. DRZ javított hűtőidom 2000 ft.
3. Nyíl alakú index 4 db, E betűs, égős, 5000 ft/4 db
Posta oké!
Berugokart keresek DRZ 2001-hez....Tud valaki segiteni nekem?Koszonom!
Fél 2 körül indulunk Majsáról! Kb. 3 körül leszünk a dombnál!
Ha valaki még akar jönni, akkor hívjon!
mobilcentrum2001@gmail.com
06-20-5-636-213
DRZ cuccok
Nagy felbontású képeket küldök az adott cikkről ha érdekel.