Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon gondolkodtam, hogy a deklivédők nagyon hasznosak,de nem lehet az,hogy a gyárba a tervezők azért nem vastagabb anyagból csinálják eleve a dekliket,hogy jobb legyen a hűtés?Nekem pl karbon van rajta és így dupla vastagságú lett a dekli.Nem tud úgy kijönni rajta a hő mintha csak simán volna.De ha perecelek vele akkor meg betörik.
Hali Mindenki!
Lenne pár Eladó DRZ alkatrészem!
mobilcentrum2001@gmail.com
06-20-5-636-213
A generátorod üzem közben nem kis hőt termel már (~70W-on is), ráadásul egy forró olajfürdőben kéne neki hűlnie a tekercseknek, ami néminemű hőtorlódáshoz vezet.
Sziasztok!
A jó időt kihasználva ma legurultam a drz-vel 100km-t. Otthon a le állítás után véletlenül hozzá értem a baloldali deklihez.A kérdésem az lenne,miért van az,hogy a baloldali dekli, ahol a generátor van sokkal melegebb mint a jobb oldali?Nem egyforma hőmérsékletűnek kellene lenni?
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Az állórész és forgórész csavarjait szeretném kicserélni illetve ragasztani.
Kérdésem az lenne,hogy M6 inbus csavarok vannak benne,azok milyen hosszúak?
Jó bele a 8.8-as vagy 12.9 keménységű kell mindenképp?
Nem tudom hogy itt forumon fent van-e az illető ma negyed 3 körül láttam egy Sárga SM-et Kecskeméten Izsáki úton előzgetett:) Ha itt van az illető jelezze már lenne hozzá pár szavam :DDDDDD
Valakinek egy patika drz?link
DRZ400-E gyári dob 9000

DRZ400-E gyári villarugó 5000/pár

20/580 70 54
Megkaptam, de foglalt a szombatom, sajnos!
hát még az injektor!
;)
Írtam ,megkaptad mi-mi hétvége
Nekem ilyen van és nagyon jól működött, eddig! (Most meghalt! Mosáskor elfelejtettem levenni, a magasnyomású mosó lekapta és nekicsapta a falnak )
http://webbicikli.hu/Echowell_..." target="_blank">ilyen
Telon hívd nem fog email-ra válaszolni
Normális bicikli órát nem kapsz 3e-t
írtam neki emailt de nem irt vissza .. fölös rá venni mert terepen úgyse fogod nézni menyivel mész max akkor ha unatkozó . de talán a megtett utat néha jó lenne tudni de ezt a normális bicikli óra is tudja ami 3e kerül
Jól (GPS-el ellenörizve)
zsír köszönöm szépen a válaszotokat
Én nekem egy hónappal megvétel után reccsent a váltó és nem vette az ötödiket, letörtek a kapcsolókörmök. Komplett tengelyt vettem f.kerekekkel Nagy Dávidtól, 20rugóból megúsztam. Ha van multimétered egy töltésmérés is ajánlott, mert a gen. tekercs gyakran leég a Dörzikben.
Én tavaly vettem novemberbe...meg kérdeztem a szerelőm,aki kimondottan motor szerelő,na Ő azt mondta:
-Ha a motor "hangosan" jár ne vegyem meg
-Ha beindítod és füstöl,a kelleténél jobban(csak egy minimális füst gázt látunk ha jó)
-Ahogy már írták: himba rendszert megrángatod,telókat lenyomod,olaj folyást nézed
-Kipróbálod,figyelsz minden zajra
A váltókkal nem szokott gond leni DR-Z -nél,tehát simán vegyen minden sebességet.
-végül: Alkudj! :)
Ez nem rossz ötlet.... és jól is mérhet? van nekem egy itthon, de abba nem jó a spirál....
Hű köszi. Nagyon jó ez a fórum segítőkészek vagytok
Én már írtam, nálunk van raktáron, 17500 ill. 17900 /szett. Elérhetőség adatlapon ha érdekel
Ennél olcsóbbat sajnos én sem tudok.
Hátsó futómű felújítására adtam a fejem: Ettől olcsóbb megoldás létezik amit kittben lehet kapni? mind a 2 kitt kell mivel a himbában is és a lengőkarcsapágyazását is cserélni kell.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

http://motoroswebaruhaz.hu/
spd...
nem mert kint van Angliába és vele csak 1x véletlenül futottam össze amikor itthon volt. Semmi elérhetőségét nem tudom.
egy emailcimet vagy egy tel számot ha küldenél a szaboa@kabel2.hu cimemre akkor megbeszélhetnénk,köszi