Ha értesz a fém munkákhoz akkor csinálj egyet fém tar tájból és jónapot ! szinte akár mit megteszi....ez csak arra szolgál hogy ne a földre fúja ki a vizet ha felfőzi vagy ilyesmi....nekem pl sose volt ebben a tartályban semmi víz :D nem volt vele gondom....:D
Sziasztok!
Olyat kerdeznek toletek hogy valakinek volt e mar hogy olyan nyikorgo hang jott az ELSO telobol mikor osszemegy?Ha igen akkor mi volt a gond?Remelem nem komplett felujitas mert amugy vegzi a dolgat!Meg annyit hogy mennyi olaj megy bele szarankent?
Sziasztok DRZ-sek!Vannak köztetek,akiknek hiteles a motorja?Kérdezném,hogy milyen konstrukciók vannak ilyenkor,illetve áll-e még,h. csak motorjogsival lehet hitelt kapni?
Nem kompatibilisek a fiókok egymással, vagy rossz a cím ahova küldöd. Add meg a hirdetésedben a mailcímet, a sportmotor akkor ki lehet hagyni a játékból. Nekem gmaillel küldött levél citromailről többször is pattant vissza.
Ugye az a probléma, hogy a kedves érdeklődő írja be a válaszcímet, amit el is gépelnek annak rendje és módja szerint. Nem létező címről meg persze h visszajön. Látni kéne a visszakapott hibalevelet, abból több kiderülhet, de én első körben erre gondolnék. Hirdetésben ki kell tenni a címet, mondjuk példa[kukac]valami[pont]hu formátumban, hogy a botok ne találják meg olyan könnyen.
Az én tapasztalatom olajjal kapcsolatban,hogy Motul 5100 10W40 /ester/a második drz-m szaggatom,sokat kipróbáltam,de ez a legjobb nekem.A gyári dobbal szinte minimális olaj fogyasztás,a nyitottal picit több.A válltó finoman jár,a kuplung ok.25 óránként csere!Minden jót!
Szerintem amúgy ha jó minőségű márkás olajat teszel bele, nem lőhetsz mellé. A drz egy kb 12 éves konstrukció, azóta fejlődtek annyit a motorolajok, rájuk vonatkozó előírások, hogy simán jó kell legyen.
Köszi az infót!
Esetleg ha van másnak is jó rossz tapasztalata a különböző olajokkal kapcsolatban Drz-nél az írja meg nyugodtan. Mivel szerintem elég nagy a választék és nem egyszerű kiválasztani a legjobb olajat...
Igen van! Tavaly ilyet használtam. Ha melegben nyüstöltem a motort, akkor sokszor nem tudtam váltani, meg 25 üzemóra után is ugyan ez volt a gond vele. Akadt a váltó. Olyankor megáll, pihen,vár,hűl, majd tűz tovább. A 10w-50-es egy fokkal jobban bírta, de 25 óra után az is elfáradt. Viszont soha nem fogyott az olaj!
Idén Motult használtam, amivel egyik probléma sem jelentkezett! Viszont kellett után tölteni!
Hááj!
Miért pattan vissza a mailem,ha válaszolni akarok a hirdetésemre jelentkezőnek? Már többször előfordult.Azt hiszik,hogy nem akarok válaszolni.Nem tudjátok?
Köszi!
Nekem volt Repsol a DRZ-ben, full szintetikus 10W-40 és most is az van benne, semmi gond nem volt vele.
Kicsit csipegette, de szerintem minden olaj fogy ezekben a mocikban kicsit.
üdv
Vagy szerinted mitévő legyek?
Így nem maradhat!
ez az elérik meg megkeményedik dolog igaz ! no de ha nem ütögeted akkor mi baj lenne vele ?! :D no meg 12 ezer FT érte...és ez is be fog keményedni
Ha a gyárira gondolsz nekem van.
Hívj vagy írj.
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
Csak most nem vagyok Mo.-n ezért a tel.nem olyan olcsó.
Holnap fel lesz adva a hv.
Olyat kerdeznek toletek hogy valakinek volt e mar hogy olyan nyikorgo hang jott az ELSO telobol mikor osszemegy?Ha igen akkor mi volt a gond?Remelem nem komplett felujitas mert amugy vegzi a dolgat!Meg annyit hogy mennyi olaj megy bele szarankent?
Ugye az a probléma, hogy a kedves érdeklődő írja be a válaszcímet, amit el is gépelnek annak rendje és módja szerint. Nem létező címről meg persze h visszajön. Látni kéne a visszakapott hibalevelet, abból több kiderülhet, de én első körben erre gondolnék. Hirdetésben ki kell tenni a címet, mondjuk példa[kukac]valami[pont]hu formátumban, hogy a botok ne találják meg olyan könnyen.
Esetleg ha van másnak is jó rossz tapasztalata a különböző olajokkal kapcsolatban Drz-nél az írja meg nyugodtan. Mivel szerintem elég nagy a választék és nem egyszerű kiválasztani a legjobb olajat...
Nem értem.
Idén Motult használtam, amivel egyik probléma sem jelentkezett! Viszont kellett után tölteni!
Miért pattan vissza a mailem,ha válaszolni akarok a hirdetésemre jelentkezőnek? Már többször előfordult.Azt hiszik,hogy nem akarok válaszolni.Nem tudjátok?
Köszi!
Kicsit csipegette, de szerintem minden olaj fogy ezekben a mocikban kicsit.
üdv