17"- os felnibe egy méretű küllő van, vagy típusa válogatja?
Kellene cserélnem párat, de nekem talán Husqvarna felnim van és nem tudom hogy stimmel- e a DRZ- vel.
Na és hol tudok beszerezni?
Sziasztok!
Olyat kerdeznek toletek hogy valakinek volt e mar hogy olyan nyikorgo hang jott az ELSO telobol mikor osszemegy?Ha igen akkor mi volt a gond?Remelem nem komplett felujitas mert amugy vegzi a dolgat!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok: DR600-asnak ugye hátul 17"-os felnije van, szeretnék bele 18"-at venni a nagyobb gumi választék miatt. Tudnátok segíteni, hogy milyen motoré passzolna bele?
végül polisport sharp-ot rendeltem, ami most is van, 3 évet kibirt és még mindig jó, csak el van repedve. Nem merevítős, de sok helyzetben jobb is, inkább a kézvédő hajoljon mint a kormány
Már írtam fácsén, de itt is. Az enyémen is ilyen van, szerintem teljesen okés (nézd meg a közös gurulás képeket). Amúgy most akarok hozzá rendelni műanyagot - tudod miért - :) . Ha rendelsz esetleg a gerecsemotorból ilyet, akkor felezhetjük a pk-t!
Kellene cserélnem párat, de nekem talán Husqvarna felnim van és nem tudom hogy stimmel- e a DRZ- vel.
Na és hol tudok beszerezni?