Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17"- os felnibe egy méretű küllő van, vagy típusa válogatja?
Kellene cserélnem párat, de nekem talán Husqvarna felnim van és nem tudom hogy stimmel- e a DRZ- vel.
Na és hol tudok beszerezni?
Mikor volt abban olaj cserélve utoljára ? meg a kopó cuccok....
Sziasztok!
Olyat kerdeznek toletek hogy valakinek volt e mar hogy olyan nyikorgo hang jott az ELSO telobol mikor osszemegy?Ha igen akkor mi volt a gond?Remelem nem komplett felujitas mert amugy vegzi a dolgat!
Hát ezt még mindíg nem értem

mi baja a telódnak ?
Hát hogy, mi a szitu, vagy MIZU?
Eladó suzuki dr 750 800 sr41 sr42 sr43 blokkok
Mi is a kérdés ? !
Szia én ilyet használok semmi gondom nem volt vele
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok: DR600-asnak ugye hátul 17"-os felnije van, szeretnék bele 18"-at venni a nagyobb gumi választék miatt. Tudnátok segíteni, hogy milyen motoré passzolna bele?
Az elso telora meg mindig varok valami otletet!Feleslegesen nem akarok bontani!
Köszi, megkaptam, átvettem! Hétvégén pattintom is fel
akartam csinálni felvétel (hátsó sárvédőre felcsavarozva ) csak pont bekapcsoltam a fényképezőgépet azt lemerült..
enyém ilyen
Na jó,nekem is...
Nekem is:
nekem ilyen van
navazze nekem 12 volt gerecsénél de nem baj, annyi mindent vettem (vagyis -ünk) hogy a postaköltség miatt így is megéri lesz ajándéka a "picurinak" is
Lehet kapni csak műanyagot? Jó tudni. Nekem is ilyen van moto.hu- nál vettem 11 rugóért.
végül polisport sharp-ot rendeltem, ami most is van, 3 évet kibirt és még mindig jó, csak el van repedve. Nem merevítős, de sok helyzetben jobb is, inkább a kézvédő hajoljon mint a kormány
Már írtam fácsén, de itt is. Az enyémen is ilyen van, szerintem teljesen okés (nézd meg a közös gurulás képeket). Amúgy most akarok hozzá rendelni műanyagot - tudod miért - :) . Ha rendelsz esetleg a gerecsemotorból ilyet, akkor felezhetjük a pk-t!
Használ valaki ilyen kézvédőt drz-hez? milyen szerintetek? jól áll neki?
https://www.google.hu/search?q...
jáááj de kókány
Milyen csinosan oda van hegesztve a tartó fül
Eladó: Pirelli MT 60R 120/70-17 és 160/60-17 méretben, gyakorlatilag új. Utcára, pályázni egyaránt jó...érd: giraffe64@freemail.hu
Énis amellett vagyok, hogy venni kell. Veszek egyet, és megint 10 évig bírja.