Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.
kepesmotor.hu/motor...

Hali.
Küld el e.mailben a fotót.
nagy.david@kalocsakom.hu
Szerintem tudok segíteni.
üdv.
Esetleg érdekelne még DR 650 csupasz változata.
Köszi
Sziasztok.
Keresek DR 250-t ha van valakinek irjon.
Csak rendszámos,vagy rendszámozható érdekel.
Köszi
Szia! Melyik? Az ülés?
Még nem. Majd szólsz,ha van kék-sárga.
Sziasztok! Az év első motorozásának a vége kicsit bosszús lett. Elhagytam egy csavart melynek következtében egy fél tank benzint is Esetleg tud valaki segíteni honnan tudnék ilyet beszerezni?
Szia ha rámhalgatsz keresel 1 ügyes hegesztőt lehetőleg oxigén :)
és a kulcsot megcsináljaneked
Sziasztok, Dr-z S kormányzár zár részét hogyan tudom kivenni? Mert a kulcs végül is megvan hozzá csak meg van repedve, és nem tudom elfordítani a zárat hogy kivegyem, mert a kulcs hajlik! Köszönöm. Üdv.
3.5 4.5
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani a Drz 400sm felnik pontos méreteit? Gondolok itt agy szélesség elől hátul, felnik szélessége hány col(nem a gumi), tárcsa átmérő...
Köszönöm
ELADÓ NAGYON JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ 120-80-18 MITAS ENDURO GUMI 1 cm barázda mélység, CSERE 17 ENDURÓRA VAGY 18 KROSSZ GUMIRA(csak hasonló állapotú érdekel ) ....hívj megegyezünk persze a normális keretek között.....
Köszi!
Itt esetleg nagyobb szerencsével járhatsz: http://dr350.bnet.hu/hu
Hali! Szükségem lenne egy robbantott ábrára Suzuki DR 350 SHC teleszkóp rendszerről.
Ezt a gépet én is nézegettem tavaly tavasszal.
Ennyit megérne,egy rakás extra van rajta.Viszont cserébe sokkal sűrűbb a szerviz intervalluma.
Kinek mi a fontos....
Hali.
Most jutottál eszembe!
Megoldódott a problémád?
üdv.
szia,szeretném veled felvenni a kapcsolatot, már ha nem gond,lenne hozzád néhény kérdésem,megköszönném ha esetleg privátban irnál nekem : Csavargo650@freemail.hu
Azt meghiszem h faszán megy! Szegeden van ez a Dörzi most ugye?
Ha tartósságban gondolkozol akkor az ilyeneket felejtsd is el...inkább nézz egy gyári megkíméltet aztán ha faragni van kedved akkor tudod alakítani és tudni fogod mit-mikor raktál bele, mennyire maradt megbízható a kicsi DRZ.
Boogie! Ma próbáltam a gépet :D hát mit mondjak nagyonmegy..!
nem akarom a srác boltját rontani. egyszerűn ár/érték/megbízhatóság arányban találtam számomra jobbat.
Miért?
1 éve én is nézegettem ezt a gépet... de aztán letettem róla.
Tavaly a pálya nyomvonala bement a házba,aztán az ablakon jöttünk ki.
Mint ez pl? Nagyon egyeztek a paraméterek
Makita Dörzi