Sziasztok! Az év első motorozásának a vége kicsit bosszús lett. Elhagytam egy csavart melynek következtében egy fél tank benzint is Esetleg tud valaki segíteni honnan tudnék ilyet beszerezni?
Sziasztok, Dr-z S kormányzár zár részét hogyan tudom kivenni? Mert a kulcs végül is megvan hozzá csak meg van repedve, és nem tudom elfordítani a zárat hogy kivegyem, mert a kulcs hajlik! Köszönöm. Üdv.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani a Drz 400sm felnik pontos méreteit? Gondolok itt agy szélesség elől hátul, felnik szélessége hány col(nem a gumi), tárcsa átmérő...
Köszönöm
ELADÓ NAGYON JÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ 120-80-18 MITAS ENDURO GUMI 1 cm barázda mélység, CSERE 17 ENDURÓRA VAGY 18 KROSSZ GUMIRA(csak hasonló állapotú érdekel ) ....hívj megegyezünk persze a normális keretek között.....
Ezt a gépet én is nézegettem tavaly tavasszal.
Ennyit megérne,egy rakás extra van rajta.Viszont cserébe sokkal sűrűbb a szerviz intervalluma.
Kinek mi a fontos....
szia,szeretném veled felvenni a kapcsolatot, már ha nem gond,lenne hozzád néhény kérdésem,megköszönném ha esetleg privátban irnál nekem : Csavargo650@freemail.hu
Ha tartósságban gondolkozol akkor az ilyeneket felejtsd is el...inkább nézz egy gyári megkíméltet aztán ha faragni van kedved akkor tudod alakítani és tudni fogod mit-mikor raktál bele, mennyire maradt megbízható a kicsi DRZ.
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.
kepesmotor.hu/motor...