Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000 km-ként cseréled, tuti nem lesz gond. Azért az is számít, hogy az előző tulajok igényesek voltak-e a moccijukra.
Enyém idén lesz 10 éves, és még nem volt szétborítva a blokk. Kb. 20e km van benne.
Sokan vásárláskor attól félnek, hogy mennyit használták a kiszemelt DRZ-t terepen. Én vegyesen használom, és az a tapasztalatom, hogy aszfalton sokkal "alattomosabban" szét lehet hajtani mint terepen. Mivel az aszfalton, használt motor lehet csili-vili, ha meg közbe füstöl a gumi, minden fokozatba leszabályzásig pörgetik, stb. és nem látszik rajt semmi. Ellenben terepen ahhoz, hogy valaki így kezelje, ahhoz azért tudás is kell, mert hamar odabasz, oszt törik csont, műanyag, meg minden. Ez az én véleményem és meglátásom.
mesa? akkor már miért nem mása?
10E az nem sok még ha csak full terepen ment akkor se ha volt mindig olaja akkor a világból kimegy
és te mennyi óránként cseréled az olajat? csak mert olvastam már sokfélét, és a manual 60óránként írja. az meg kicsit soknak tűnik...
enyém elment már 900üh-t,terepen
Kösz
Kedves dubel!

Tök mindegy, hogy mennyi van benne, vagy mit mondanak! Ha tetszik vedd meg, a többi majd kiderül menet közben! Autót- motort ugy kell venni, mint ahogy a nők szoktak vásárolni: ha tetszik megveszed és kész! Nekem eddig ez bevált! Kb 20 óránként olajcsere és akkor nem lesz gond!
Igazad lehet, bár felszerelés előtt nézegettem, hogy hogy állna jól és így sikerült. Azt is figyelembe vettem, hogy ha teljesen betolom akkor a kis szerszámtartó felfogatásáig benyúl, és nem akartam levágni belőle.
Helló MeSa!

Ma este 6-kor kezdtem. Csüt. reggelig leszek.
Kösz a válaszokat! De nekem nem sokat mond az,hogy sokat,mert elképzelésem sincs,hogy mennyivel bír ki többet mint pl. egy cross motor! Mert mondjuk 10E km rengeteg egy crossba,de van egy DRZ E amivel szemezgetek és abban 10Ezer van,csak nem tudom,h az sok-e!
Mi is ilyen sárvédőtoldatot szereltünk a Dörzimre. Annyi h a Clear búrásat szép kis fehér. indexekkel.
Meg szerintem szebben mutat ha kicsit beljebb rakja az ember, úgy hogy fedje a sárvédő a lámpát teljesen.
Hali!
Javított már valaki vízpumpát közületek? Mert az enyém kifelé szivárog egy kicsit, és szétszedtem megpucoltam mind a kettő O gyűrűt és bekentem pasztával, és még mindig szivárog. Van egy harmadik is de az a deknibe olajat tömít. Szóval vegyek új tömítéseket. A spec. paszta miért nem fogta meg? Tapasztalat.
nekem 6 év motorozás után kellet felújítani a blokkot ami kicsit zsebbe nyúlós de hát megéri:D
Szia
Sokat nagyon sokat:))))
Sziasztok! Nincs tapasztalatom a DRZ E-ben és így hogy nem üzemórás motor gondolom nem kell dugót meg ilyesmiket cserélni,de az érdekelne,hogy kb. hány Ezer km-t lehet bele hajtani mire szét esik a motorja?
szépen mutat :)
Sziasztok! Valaki nem tud 350-es dr-hez hengerfejet? Nem találok sehol egy jó ideje, előre is köszi.
És már a helyén is van. Bocsi, egy kicsit sötét kép
Már elkelt, épp egy vevőnek szólt a kép. Én régebben netről vettem magánszeméyltől
ez is universamotoros, csak nekem fehér búrás
köszi a gyors segiteget.átnezem mindet
hi. Eladó?Hol lehet beszerezni ha tudnal segiteni ebben.köszi
Nekem is Universalmotoros van, birja a vizet sarat is, világít minden led, már több mint 2 éve hiba nélkül