ha már annyira tisztogatni akarod:
konzervesdoboz, bele benzint és ecsettel leszeded a trutyit
akár vághatsz is az ecset szőrhosszából
aztán egy pamut rongy áttörölgetni
aki azt állítja hogy a benzin megeszi a lánc gyűrűit az téved
hónapokig áztattam benzinbe tesztelni a gyűrűket és semmi változás
Ősszel vettem a motort és most úgy látom, ráférne a láncra egy tisztítás. A könyvében olvasom, hogy ez patentszem nélküli lánc, a petróleummal való tisztítást javasolja. A neten láttam egy pár lánctisztító és kenőanyagot, nem olcsón. Ti hogy szoktátok ezt megoldani?
Szerintem annak csak annyi baja van, hogy messze van a gumitól, és kopottabb láncnál ugyanúgy odacsap a lánc, illetve még annyi, hogy nem tudod állítani. Egy pozícióban áll, és kész.
Shipping mellé kiirja a főoldalon az árat, lentébb át tudsz kapcsolni a shipping fülre és ott látod hova szállít, worldwide az azt jelenti mindenhová, kiválasztod hungaryt meg a posta módját, van ahol lehet többféle közül választani pl elsőbségi, vagy sima csomag. van aki nem számít fel postaköltséget mint pl ebben az esetben. ebből én már 2 szettet is rendeltem
Még ennyibe tudnál nekem segíteni légy szíves, hogy adnál nekem egy jó linket ahonnan te szoktál rendelni? Mert amit én tegnap liket beraktam azt mondtad az csak US-be szállít. Hogy akkor melyik az ami nekem jó
Kuplunglamellákat hány km után érdemes cserélni?
Tudom, hogy használattól is függ, nekem még a gyári van benne 41000km. Kuplungkosaram az új.
Nem csúszik amúgy, semmi gond vele, csak érdekel.
konzervesdoboz, bele benzint és ecsettel leszeded a trutyit
akár vághatsz is az ecset szőrhosszából
aztán egy pamut rongy áttörölgetni
aki azt állítja hogy a benzin megeszi a lánc gyűrűit az téved
hónapokig áztattam benzinbe tesztelni a gyűrűket és semmi változás