Esetleg képet tudnál mutatni róla légy szíves, hogy hova is kellene az a kis pöcök? Mert így nem vágom sajnos és ez jó megoldás lehetne h tényleg ne érje el nekem se ha lazulna kicsit
Nekem KTM SM abroncsok vannak belefűzve gyári DRZ kerékagyba, és Én 15/41 áttétellel motorozom és nekem így nem érbe HA a lánc feszessége megfelelő! Ha laza akkor nekem is rágja a gumi szélét.
Gyári sm-en nekem is az volt. De E-ben gyári szettel 150/70 is beleért nekem a láncba 2 személlyel, nem próbáltam még nagyobbat, de nemtom, hogy fér be a 160as...
Vagy hosszabb áttétellel már nem ér bele? nálam 14-44-el volt próbálva, vagy brutál rövid 13-41el. mindkettőnél érte kicsit, a gumi szélét 1-2 mm mélységben.
SZIA DÁVID! Kérhetnék tőled egy ajánlatot emilre hogy mennyiért adsz drzhez kereket.? elsőt hátsót,vagy egyben vagy külön külön.....
gabor8181@freemail.hu
elöre is köszönöm.üdv
ELADÓ DRZ első kerék 2007 hibátlan állapotban gumi és tárcsa nélkül...csere érdekel dr 650 se első kerékre .....tel:20/3452964 vagy....apophis13@citromail.hu
üdv.
Van E-S-SM ha gondolod csergess meg vagy írj!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
üdv.
Írjátok, hogy befér a 160/60as gumi.
Gyári sm-en nekem is az volt. De E-ben gyári szettel 150/70 is beleért nekem a láncba 2 személlyel, nem próbáltam még nagyobbat, de nemtom, hogy fér be a 160as...
Vagy hosszabb áttétellel már nem ér bele? nálam 14-44-el volt próbálva, vagy brutál rövid 13-41el. mindkettőnél érte kicsit, a gumi szélét 1-2 mm mélységben.
Edem
A cső maga 350 mm-es erre jön még a talp plusz a vázhoz való felfogatás melyen egy 8 as furat található!
gabor8181@freemail.hu
elöre is köszönöm.üdv
Közben én is találtam 20K-ért a Gerecse motornál,de inkább nem cserélek most gyűrűket.Ha továbbra is fogyasztja az olajat,akkor dugócsere.
Köszi
akk maradok a 160-as verziónál... már csak azt kell kitalálnom, hogy conti road vagy sport....