Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok LEDES INDEX VALAKINEK CSAK KÉT DARAB VAN bolti ár 10 000ft 5000ér a tied 06 20 352 6461
Eladóak ha valakit érdekel
A mez L-es méretű
A gumi 120/60 r17
Nincs valakinek eladó vakszelepe (Pest megyében)? Hátsó (18X2.15) kerékbe mindenképpen kellene egy.
DRZ 400 Bontott Alkatrészek Nagy Választékban!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hívj vagy Írj!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Ma délután végre eljutottam a hozzánk 20km-re lévő visontai gokart pályára Brezovára! Sajnos egy esés is volt részemről! Szokott valaki oda járni?
Örömteli hétvége 410 km motorozás, jártunk kicsit Szlovákiában is :)
nah nem csak én vagyok ilyen "elvetemült" h túrázni indulok drz-vel
Üdv kedves DRZ-s kollegák!

Az elmúlt héten 1027km-rt tettem bele SM motoromba. elég sokat mentem vele, az egyik nap 485km-rt összesen, csak tankolni álltam meg Hiba nélkül teljesítettem a távot, csak a láncot fújtam, meg tankoltam bele...
Heló!
6500 postával.
azért a képeket elforgathattad volna.
20 perc után szigorúan fel kell állni 2, 3 percre ha ott felejted több időre a feneked akkor nagyon gaz les,z 200 300 km utan kezded erezni hogy feladod. A lényeg hogy nem szabad engedni hogy el aljon a hátsód ha kell akkor 10 percenként fel kell állni En kb 1 or,a 1 óra 20 percenként meg álok 5- 10 percre. De igy is estere mar esel össze.
nem ez a első hosszú utam de a léghúzósabb volt Gyor- Gegensburb 500 km eső 15-8 fok szel....stb..
Szép kis történet :) jó hallani...segged hogy bírta? én 70 km -t után vagy felállok kicsit a nyeregből vagy meg kell álljak...
Sziasztok!

Bejárattam az Athena 440 szettet!
Budapest-Székelyföld. Székelyföld- Budapest-Regensburg Németország-Nijkerk Hollandia:)
3000 Km.
Budapest -Székélföld egy nap 750 Km, utána 3 nap pihenés otthon anyáméknál. Aztán 3 napon keresztül 700 -800 Km Hollandia közepéig.
Nem volt semmi de lehetséges:)
A motor nyomatékosabb lett jobban megindul mikor odahúzol neki, és simán lehet a 120 at tartani vele. Fogyasztása a régi 4.5 / 100.
Engem érdekelne.DRZ 400S-re kellene.
5000 km-t futott Martin dob eladó. Irányár: 30 e HUF.
Sziasztok!

Van egy eladó Pirelli Scorpion MT 90 A/T endurogumim 2007. 05. heti 8-5-8 mm bordamélységgel 140/80-18as méret, 7000 ft.

És egy Dunlop Sportsmart 120/70-17es sportgumim 2011. 06. heti 3,6-2,5-3,6 mm bordamélységgel 8000 ft.

Postázom is a gumikat

Edem
Szia, engem is érdekelne lánckerék, CBR 600 felnihez 39 foggal 520 as lánchoz. JT katalógusból leszedtem a képet, ott vannak a méretek. Tudnál egy árat mondani? ha nem publikus enjoy87@freemail.hu köszi.
Köszönöm , mondjuk olyannak jobban örülnék amihez tankot is meg fejidomot is kapunk , mert ilyet már énis találtam.. :/ de pluszba tankot meg fejidomot még nemnagyon.. Dehát ha nincs egybe akkor veszünk külön
Zóka Attila egykerekezése a végén:
Egy olyan kérdésem lenne, hogy DRZ-E-hez hol lehet kapni 320as első fék adaptert, vagy nincs-e eladó valakinek?
Üdvözletem! Azt szeretném kérdezni , hogy valaki tud , vagy lehet-e egyáltalán rendelni új idomszettet DRZ400e-hez? az enyém 2004-es és egy ilyen 2007-es-08-as környékére gondoltam. Ha valaki tud olyan oldalt vagy valami ahonnan lehet rendelni és azt nekem lelinkelné ide azt megköszönném! ;))
Nekem bevált ,hogy szűrőt is cserélem mindig és így beleöntök 2lityót.