csőőő nincs valakinek elfekvőben egy nívópálca 2000 DR-Z 400 S be? mert ami volt az bele esett és valszeg úgy tört le a pálca a kupakról és kell 1 másik
Tavaly szereztem bele egy bontott, de jó állapotú gyújtást.
Nagyon remélem, hogy nem a tekercsel lesz gond.
Nekem amikor a tekercs leégett és egy kicsit meg melegedett a motor már nem is pörgött ki rendesen. Szerencsére most nincs ilyen probléma.
Holnap rámérünk külön a tekercsre.
Köszi, hogy írtál.
Szerencsére nem vagyok egy esős fajta. de az ördög nem alszik. Az, hogy mennyire nyomom neki, az nagyon változó. Persze nem várhatom el tőle, hogy 120 tempónál földesúton eltakarok és törés és zúzódás nélkül megússzam, bár szerintem egy bizonos sebesség felett a drágábak sem védenek meg. Inkább azért kelene, hogy kis vagy közepes sebességnél bekövetkezett szerencsétlen eséből származó sérüléseket csökencse.
Szia
Nekem volt ilyen, hobbi szinten megfelelő, estem benne nagyokat is, alkarom védte meg töréstől, de ha komolyabban csapatod erősebb protingre lesz szükséged, én is eladtam ezt a fajtát
Hali!
Nem rég vettem egy dr 600-t. Erős, nem füstöl. Viszont a beindítással gondjaim vannak, tuti, hogy rutintalan vagyok benne, pl azt sem tudom, hogyan használjam a deko.-t. Segítség kellene.
Ja és van egy olyan jelensége a motornak, amin egy kicsit meg vagyok lepődve: a jobb oldali kipufogó toroknál a hűtőbordák közt szivárog az olaj. Lehet, hogy repedve van a hengerfej? Még valami! Mi az a kis mechanizmus a berúgó kar mögött a blokkon, amit valamikor bowden működtetett?
Sziasztok! Hol érdemes keresgélni a gyárinál kényelmesebb ülés után?
Nemrég vettem a dokit (400E) kiszakadt huzattal, így mindenképpen kezdenem kell vele valamit.
Sziasztok!
A kipufogóban lévő spiráltól halkabb lesz a gyári E-s dob? Konkrétan hol helyezkedik ez el a dobban? Esetleg van valakinek ilyen elfekvőben és használaton kívül? Lehet, hogy érdekelne,ha valóban halkít rajta valamit, mert reggel az 5 órási melóba indulás igencsak szép kis ébresztő a szomszédoknak!
Helló!
Segítségre lenne szükségem.
A motoromon ( Drz 400 E ) nincs elég visszatöltés. Csak a lámpát alig tudja ellátni árammal. Mi a fesszabályzóra gondoltunk, hogy nem jó.
Aki tud az kérem segítsen!
Előre is köszönöm!
Szia , nagyon rendes vagy köszönöm, nekem minden egyéb megvan, prizma, féklámpa kapcsolókkal, láncvédő , halk dob, csak ezzel a féktárcsa dologgal szoptam be :S, nem kizárt hogy hívlak, ha nem jutok semmire...
Én épp most jöttem egy sikeres vizsgáról :)
Ha nem találsz közelebb, akkor itt kölcsön adom neked szívesen, ha nem viszed el. Itt helyben tudok vizsgahelyet is javasolni, átment indexek nélkül, nem kötözködnek. 12 ezer alatt volt kicsit, és kész volt egy óra alatt mindennel együtt. Fel kellett raknom hátra egy macskaszemet a lámpák ellenére is, de azt is kölcsön adom. Nevem alatt tel. is van asszem.
Fehér hátsólámpa-búrával is átengedik, vagy csak a piros a jó?