Akkor lehet hogy csak én vagyok érzékenyebb az ilyesmire, mert nekem anno ég és föld volt a különbség amikor belekerült a 625-ösbe a SM szett...persze igaz, hogy előtte a FIM-es enduro gumikkal is le tudtam dönteni Lepencén peremig (érdekes hogy amikor az első már teljesen lekopott a széléig, a hátsón maradt még vagy egy centi rinyacsík ), de supermotoval összehasonlíthatatlanul jobb (könnyebb, élvezetesebb) volt vele aszfalton menni.
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy DRZ 400-ast, ki is néztem egyet, elég olcsó is és érdekelne a véleményetek hogy nem-e láttok rajta így valamit ami nem igazán jó, (hátsó lámpát én is tudom :D) tudom így képről nehéz de azért itt vannak akik értenek hozzá, esetleg ha elmegyek megnézni mire kell figyelni ezeknél, mit kell megnézni rajta, blokk milyen hangot ad ki ha valami baja van, stb...bocsi a hülye kérdésekért de 4t hez nemigazán értek eddig csak 2t-m volt.
Van abban valami amit mondasz, de szerintem a kerékméret kevesebbet számít mint maga a motor. Ennyi erővel - na jó, kis túlzással - mondhatnánk, hogy csak a legutóbbi fejlesztésű verseny supermotókkal szabad pályára menni, mert a többi az elavult vacak.
Próbáltam már Polya DR-jét amikor SM szett volt benne, nem éreztem túl nagy különbséget a saját motoromhoz képest. Robogóval meg pit-bkie-kal is pályáznak, mert jó játék az is. Szerintem nagyon túl van misztifikálva a motorozásban a motor, mintha azon múlna minden, pedig azon főleg csak a másodpercek múlnak, nem az élmény.
Pályázni tök jól lehet endúró kerekekkel is. Talán a Metzeler lasertec a legjobb gumi ami van 21 / 18-as méretben, és azzal már valószínű nem a motor vagy a gumi lesz a szűk keresztmetszet Kakucson
Én lusta voltam gumit cserélgetni, valószínű kereket cserélni is lusta lennék, de a mostani Heidenau K60-nal is nagyon jót játszottam Kakucson, sőt régebben Mitas E-09-cel is Nem a gumi teszi a motorost.
A karokat tudod póstázni, mert akkor az kéne egy fék- és egy kuplungkar. Miért nem javasolod az alufelnit? Fűzöttre sajnos nincs pénzem, meg még 16 éves vagyok úgyhogy az SM felnit csak pályán tudom használni, de kellene, mert akarok majd menni a Kakucs-ringre.
Hali.
Gyári karok 4eft/db.
Sm fűzött küllős szokott lenni.(én nem javaslom az alu kereket)
Most 1 hátsó kerekem van hibátlan,karcmentes állapotú gumival.
60 ért oda adom.
üdv.
Sziasztok! Most szeretnék venni egy DR 350 S-t.Én csak jót hallodtam a motorról. Érdeklődni szeretnék,hogy megéri -e egy ilyen gépet vennem, + mik a hátrányai. Válaszotokat köszönöm.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz400_e-49
42900
Most szeretnék venni egy DRZ 400-ast, ki is néztem egyet, elég olcsó is és érdekelne a véleményetek hogy nem-e láttok rajta így valamit ami nem igazán jó, (hátsó lámpát én is tudom :D) tudom így képről nehéz de azért itt vannak akik értenek hozzá, esetleg ha elmegyek megnézni mire kell figyelni ezeknél, mit kell megnézni rajta, blokk milyen hangot ad ki ha valami baja van, stb...bocsi a hülye kérdésekért de 4t hez nemigazán értek eddig csak 2t-m volt.
Próbáltam már Polya DR-jét amikor SM szett volt benne, nem éreztem túl nagy különbséget a saját motoromhoz képest. Robogóval meg pit-bkie-kal is pályáznak, mert jó játék az is. Szerintem nagyon túl van misztifikálva a motorozásban a motor, mintha azon múlna minden, pedig azon főleg csak a másodpercek múlnak, nem az élmény.
Köszi!
Én lusta voltam gumit cserélgetni, valószínű kereket cserélni is lusta lennék, de a mostani Heidenau K60-nal is nagyon jót játszottam Kakucson, sőt régebben Mitas E-09-cel is Nem a gumi teszi a motorost.
Meg van még a thor ruha szetted?
nagy.david@kalocsakom.hu -ra.
üdv.
Gyári karok 4eft/db.
Sm fűzött küllős szokott lenni.(én nem javaslom az alu kereket)
Most 1 hátsó kerekem van hibátlan,karcmentes állapotú gumival.
60 ért oda adom.
üdv.
Ha azt is csipeget akkor bele kell nézni.
üdv.