Van 1 eladó kuplungkosaram 37000km van benne, kotyog elvileg, nem tudom, hogy javítható-e pl rugócserével,(prox rugószettet lehet hozzá venni kb 5-6ezer forint).
Szóval ha valakit érdekel írjon, olcsón adom kb vas árban. 12.000Ft-
Kihasználatlanság miatt eladó sorba került motorom: Suzuki dr-z 400 S évjárat:2004,06 nemrég lett rendbe rakva: dugó, generátor rész vele együtt feszültség szabályzó. A motor szép állapotban van . túradoboz adok hozzá! Ár: 620 000 Érdeklődni: 0630 20 19 727 vagy 0630 96 24 580 as telefonszámon A motor Pest megyében található
Hát ja ettől féleg én is
Csak az a gond hogy nincs olyan ismerős akinek ilyenje van, olyan valaki lenne jó akinek van vagy volt ár 1-2 drz-je az tudná megmondani milyen.
Sziasztok!
A Dr-embe elvileg 1100ml olaj kell,annyit öntöttem bele, viszont a blokk oldalán a nézőkénél az olaj még nem éri el a minimum szintet. Töltöttem még rá, elég sokat kb 3 decivel több van benne, és még mindig nem látszik az olaj függőleges állásnál, csak ha oldalra billentem a motort. Öntsek még rá, vagy már az 3 deci is sok volt? ( a minimum vonalat még így sem éri el az olaj)
Köszi, András
Sziasztok
Most vettem egy sportdobbal szerelt DRZ-t. Nagyon tetszik a hangja, csak a reggeli szivatóval való melegítést a szomszédok nem szeretik.
Tudtok erre a pár perces melegítésre valamilyen "hangtompítós" megoldást?
Az olajcserén gondolkozom, de szerinted rosszabb esetben dugó-gyűrű csere vagy méghúzósabb? Csak azért kérdezem hogy mennyire húzzam össze a nadrágszíjat!
Szóval ha valakit érdekel írjon, olcsón adom kb vas árban. 12.000Ft-