Először szedjétek szét, és utána lehet pontosan látni mi is történt valójába. Szerintem mindent lehet javítani, még a kitört blokkdarabot is, csak után kell nézni. Tudok egy céget ahol szinte minden hegesztenek, ha aktuális előkeresem neked.
jó kérdés , de van még rajta 1-2 érdekes megoldás pl kormány csapágyat le kellet vágni a tengelyről mikor cseréltem mert nem férsz hozzá sehogy h. leüsd róla
hidd el énsem mikor ki kellett cserélnem a hengert dugót meg hajtókart egysserre szer volt ez igy, de legalább most jobb mint új korában (425ccm) és nemsoká kap egy FCR karbit is
egy tapétavágóval szépen meghámozod én is igy tettem, sztem rá volt melegitve a gyárija nekem nagyon úgy tünt mert a gázmarkolat cső is meg volt olvadva
Az szép, hány km-nél történt mindez? a széthajthatatlan drz... van itt olyan aki még nem nyult hozzá a blokkjához? és tudja h. elötte se mielött vette?
Nagyobb a baj mint először gondoltuk volna... Valószínűleg blokk cserés lesz a motor Eddig csak a kuplung oldal került le és ahogyan le lett engedve az olaj kijött egy fogaskerék fog meg a blokkból pár darab. Esetleg kompett jó állapotú blokkja van valakinek eladó? Vagy blokkfelek?
Hali!
Igaz az enyémen nem én csináltam, így vettem, de sztem az eredeti le van vágva, az új meg feltéve rá simán. Ha esetleg elforogna, ragasztó, de nem hinném...
Szevasztok!
Dr-z-n szeretném a gázmarkolatot cserélni,de úgy látom,hogy a gumi markolat egybe van dolgozva az alatta levő műanyag csővel.Ezt csek együtt lehet cserélni?Esetleg ez vmi ragasztós megoldás és egyszerűen le kell vágni a műanyagról,majd az újat felragasztani a helyére?
Köszi a választ.
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.kepesmotor.hu/mot
or...
Először szedjétek szét, és utána lehet pontosan látni mi is történt valójába. Szerintem mindent lehet javítani, még a kitört blokkdarabot is, csak után kell nézni. Tudok egy céget ahol szinte minden hegesztenek, ha aktuális előkeresem neked.
Kicsit azért körülményes.
Ezt komolyan gondolta a Suzuki?
Nekem van új és használt is.
üdv.
Vannak itt még régi arcok is?
Rég nem írtam ....
Valaki motorkázás valamerre valamikor?
GD meggyógyultál már?
Kornél hogy vannak a kacsák?
Patrik eltüntetted az összes élet nyomát az udvaron?
Bebe, Zoli, Mendei, Kerkyra... többiek?
Ez elég barbár megoldásnak tűnik...
De megpróbálom.
Köszi!
Igaz az enyémen nem én csináltam, így vettem, de sztem az eredeti le van vágva, az új meg feltéve rá simán. Ha esetleg elforogna, ragasztó, de nem hinném...
Dr-z-n szeretném a gázmarkolatot cserélni,de úgy látom,hogy a gumi markolat egybe van dolgozva az alatta levő műanyag csővel.Ezt csek együtt lehet cserélni?Esetleg ez vmi ragasztós megoldás és egyszerűen le kell vágni a műanyagról,majd az újat felragasztani a helyére?
Köszi a választ.