Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írtam neked e-mailt, de nem válaszoltál. Enyém: paulo.david@hotmail.hu
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.kepesmotor.hu/mot
or...
Hali!

Először szedjétek szét, és utána lehet pontosan látni mi is történt valójába. Szerintem mindent lehet javítani, még a kitört blokkdarabot is, csak után kell nézni. Tudok egy céget ahol szinte minden hegesztenek, ha aktuális előkeresem neked.
Drz e be keresek gázbowdent esetleg vkinek vmi tapasztalat mert 13e ft ert talaltam gyàrit de sokallom.. Köszi
elöbb elírtam ,mert 435-ös a hengerem,Athena dob rajta alapból a teljesítményen, de a karbival lesz az igazi
Így gyári cuccokal fel lehet kicsit pöckölni a gépet? Sajna a DRZ még annyira nem értek ilyen téren
jó kérdés , de van még rajta 1-2 érdekes megoldás pl kormány csapágyat le kellet vágni a tengelyről mikor cseréltem mert nem férsz hozzá sehogy h. leüsd róla
Ja.Tapétavágóval nekiestem.
Kicsit azért körülményes.
Ezt komolyan gondolta a Suzuki?
hidd el énsem mikor ki kellett cserélnem a hengert dugót meg hajtókart egysserre szer volt ez igy, de legalább most jobb mint új korában (425ccm) és nemsoká kap egy FCR karbit is
Ekkora széthullást nem vártam tőle... :/
az enyém is 30e-nél hulllot szét, meg volt már rá itt példa másnál is h. 25-35e között belekellett nyúlni, van akinek elöbb is
Előfordul, hogy porszem kerül az algoritmusba
Hát óra szerint 31ezer. De használtam vettem úgyhogy valójába nem lehet tudni. De látszik, hogy volt már szétszedve. Majd teszek fel képet is róla...
Helló. Tudnál küldeni egy e-mailt, hogy kompletten és darabokban mi mennyiért adnál. Köszönöm!
egy tapétavágóval szépen meghámozod én is igy tettem, sztem rá volt melegitve a gyárija nekem nagyon úgy tünt mert a gázmarkolat cső is meg volt olvadva
Az szép, hány km-nél történt mindez? a széthajthatatlan drz... van itt olyan aki még nem nyult hozzá a blokkjához? és tudja h. elötte se mielött vette?
Hali.
Nekem van új és használt is.
üdv.
Sziasztok megszeretném kérdezni,hogy milyen motor olaj kell iéyenkor a drz-be?
Nagyobb a baj mint először gondoltuk volna... Valószínűleg blokk cserés lesz a motor Eddig csak a kuplung oldal került le és ahogyan le lett engedve az olaj kijött egy fogaskerék fog meg a blokkból pár darab. Esetleg kompett jó állapotú blokkja van valakinek eladó? Vagy blokkfelek?
Tudod hogy én gyógyíthatatlan vagyok
Hello mindenki!

Vannak itt még régi arcok is?
Rég nem írtam ....
Valaki motorkázás valamerre valamikor?

GD meggyógyultál már?
Kornél hogy vannak a kacsák?
Patrik eltüntetted az összes élet nyomát az udvaron?
Bebe, Zoli, Mendei, Kerkyra... többiek?
Hát ha mindenképp cserélni akarod és máshogy nem jön le, akkor muszáj..
Aha.Szóval egyszerűen vágjam le?
Ez elég barbár megoldásnak tűnik...
De megpróbálom.
Köszi!
Hali!
Igaz az enyémen nem én csináltam, így vettem, de sztem az eredeti le van vágva, az új meg feltéve rá simán. Ha esetleg elforogna, ragasztó, de nem hinném...
Szevasztok!
Dr-z-n szeretném a gázmarkolatot cserélni,de úgy látom,hogy a gumi markolat egybe van dolgozva az alatta levő műanyag csővel.Ezt csek együtt lehet cserélni?Esetleg ez vmi ragasztós megoldás és egyszerűen le kell vágni a műanyagról,majd az újat felragasztani a helyére?
Köszi a választ.