Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Törött vagy beszorult gyűrű, szelep, szimmering....
ugyanebben a cipőben járok 15eKm-nél
A Full-Gas-hoz semmiképpen ne vidd aki idáig ott járt én is csak szidja őket. Jó helyet csak távolabb tudok Tapolca LAKAMOTO.
Uhh...
Volt valami előjele?
Helló.

31ezer km van a DRZ-ben és ma megadta magát. Valószínűleg h a váltója esett szét. 3-ba van most asszem de lehet tolni. Jött egy reccsenés és megállt. Tud valaki Balatonboglár környékén jó motorszerelőt?
Sziasztok!

Van egy s.-es drz és csipegeti az olajat pedig nem füstöl nem zörög nem csöpög tökéletesen üzemel!
Szerintetek mi lehet az oka hogy eszi az olajtot?
Nem mindegy, hogy a váltónak, kuplungnak, a balanszláncnak, vagy a vezérműláncnak van hangja.
Ha nyers a motorja és jól vannak beállítva a szelepek, onnan nem jöhet zaj csak a természetes hangok.
Ha nincs hozzá füled, (mert még nincs tapasztalatod ilyen motorokkal -nem rosszindulat-) inkább nézesd meg hozzáértővel. Vagy akár többel is. Lehet hogy nincs is semmi baja.
persze hallottam már meg tudom is csak zajosnak tűnik a blokk de ahogy tegnap nézegettem a dr es videókat azokon is mindnek volt motorhangja meg még nagyon nyers is lehet mivel 2napja van összerakva még be kell kopnia is
'92-es. Video? Tudnék küldeni, ha lenne. Vagy majd csinálok fényképezővel. De megmondom őszintén, szerintem tök felesleges, mivel a gép mikrofonja nem azt hallja, mint a füled. (tapasztalat). Cimbim felvette az övét és élőben homlokegyenest másképp hallottam a dolgokat. De gondolom ezt már Te is olvastad akár itt a fórumon, hogy "élőben teljesen más a hangja".
Egyszer beszéltem egy szervizessel és azt mondta, hogy ezeknek a motoroknak (~20 éves konstrukció) sosem lesz olyan a hangjuk, mint egy két üteműnek, hiszen ezekben kicsit több mozgó, kopó alkatrész van, nem beszélve láncokról, ami hézagokat -ergo- zajokat generál. (ezért nem baj a vastagabb olaj).
Ha lesz időm azért lökök egy videot!
értem és mikori évjárat a tied? tudnál nekem 1 videót küldeni a motorjáról mikor jár hogy milyen a motor hangja motor zajok vagy esetleg msn van?
Nekem is nagy javítás után van a bringám sacc/nokedli 1500-2000 km-rel.
Szintén hüvelyezés és ami ezzel jár... Mint ahogy Te is írtad.
Nekem semmi baja a az ég-világon.
Hozzáteszem, a felújítás óta már cseréltem benne olajat!
jaa és köszi a hozzászólást ! :D
most lett fel generálozva új hüvely dugattyú szett új hengerfej szelepek és hibátlanul működik a 20w 50es motor olajtól?
Csoki!
Repsol Moto Town 20W50
Én is küzdöttem ezzel a témával, majd felhívtam az olajdokit.
http://totalcar.hu/tanacsok/ol...
Majd elmesélte, hogy a Repsol kifejezetten a nagy köbcentis egyhengeres négyüteműbe gyártja ezt az olajat. Ez egy jó sűrű olaj, de éppen a motorod korából adódó kopások miatt pont nem árt. Sőt!
Továbbá felesleges a szintetikus, sőt még a félszintetikus olaj is, mivel ezeket a szerkezeteket amikor csinálták nem a szintetikusra tervezték...
De egyvalamire jobban oda kell figyelni, és az a melegítés!
Olcsóbb is, motornak jobb is.
Ez nem az én agyamból pattant ki! De úgy vettem észre, hogy az ember nem találgatott.
Mellesleg én is ezt használom és semmi baja a szekérnek.
Sziasztok drz-be való gyári ktm behr felnik eladó smnek
119000ft
30 605 6883
helló meg tudnátok nekem mondani hogy milyen olajat használtok a suzuki dr 650esetekhez akinek az van nem tom hogy pontosan milyen kell bele tanácsotokat szeretném kérni .
Attila0819 be van telve a freemailed! Nem tudok emilt küldeni! Törölj légyszives!
Sziasztok !
A vezérműlánc környékéről csörgő hangot hallok.
De csak magas fordulaton.
Szerintetek mitől lehet ?
Kössz !
Sürgős lenne! Nincs valakinek fényképe szétszedett drz-ről, legfőképpen a motor érdekelne minél több szögből, minél nagyobb részletességgel? Bármilyen képes képes anyag/dokumentáció érdekelne.
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Szia DR 650!
Nem jelentkezel!
[Phoenix] áttudod küldeni a linket a kuplungbóvdenről? mert néztem az oldalt és nemtaláltam....Ma meg már elis szakadt úgy toltak be h hazatudjak jönni....:)
Hali!
Nem volt a forumosok közül valaki ma Pápa és Adásztevel között motorozni? Igen integetett egy sárga DRZ-s :D
4600ft motoroswebaruhaz.hu-n
Üdv. Van valakinek új Kuplung bóvdenje Drz S változathoz? ha igen mennyiért?