Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 4.be is egyből lefékez nemhogy 2.ba
Jaa 2 esbe berakom és kuplungot behuzom , megtolom mint egy gép ,utánna jobbkönyékkel ráugrok, kuplungot kiengedem !
2 szorra be is indul !
Na csak meggyógyítottam a kicsikét
Akksinál lévő 10A bizti szállt el ! Huuu
mi is toltuk már be az enyémet, de 2 ember kell hozzá
köszi, de nekem szélesebb kell
Köszi a gyors választ! Akkor majd kiderül, hogy megy vele.
hogy tudtad betolni? nekem behalt egyszer az akksi de sehogx sem bírtam
Fullszintetikus helyett részszintetikus került bele?Nincs azzal semmi probléma.Sőt állítólag a drz jobban szereti,és nyugi,elfut vele a következő olajcseréig.
Helló!
Fullszintetikus olaj helyett csak szintetikus olajat tettem a drz-be (elfelejtettem mondani rendeléskor).
Mire számítsak ?
Gondolom nem bír ki annyit mint a full szintetikus.
Aki tud kérem válaszoljon!
Előre is köszönöm!
Van valakinek tapasztalata 520-as erősített kmc lánccal kapcsolatban?Drz-n sm-en hogy vizsgázna?
Oké köszi erre nem is gondoltam hirtelen !
Feszültség szabályzó szerintem.
Méress rá valami szakival.
üdv.
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni! Olyan gondom van, hogy tegnap este jöttem haza drz-vel ,menet közben durrant egyet, pillanatra világítás elment, azután ujra tudtam vele gurulni de kb 40 % al gyengébb erösségű fénnyel és önindítóról be sem indult ! Csak betolni bírtam akkor indult ! Szerintetek mi lehet ?
Van SM Lábtartóm ha érdekel Gyári!
Drz Alkatrészek Nagy Választékban!
http://www.kepesmotor.hu/teles...
06-20-5-636-213
na
gy.david@kalocsakom.hu
1db SM Hátsó kerék hibátlan állapotban.
Enduró szettek.
SM-E Teleszkópok.
SM Hátsó Lengőkar.
Műanyag idomok.
Fém tankok.
Bovdenek,fékcsövek.karok,felfogatások.
Féktárcsák.
Kap
csolók,vezeték kötegek.
stb...stb...stb...stb...
Van minden hívj vagy írj bátran!
üdv.
talán a gyűrűk?
Szép estét !
Magas fordulaton egy kicsit csörög a gépem.
Van néhány ötletem, hogy miért, de a ti véleményetekre
is kiváncsi vagyok.
Köszi !
50dollár
hát ja, 4db ledes index, carbonos 4500ft postával, nem semmi, most ezt rendeltem csak vigyázni kell mert 501 dollár felett ha nem euból való akkor vám is van, + 30%
ha megvan írj már hogy hogy sikerült mert kiváncsi vagyok...
énis szeretnék majd venni
énis épp ma néztem szét uk ebayen aztán........vannak olcsó cuccok...féláron bukók meg iylesmi postával együtt.
nem licites, de kinai, legalábbis az eladó, ott 200ftból legyártják amúgy ezeket
kezdő ebayes vagyok, most rendeltem vmit egy másik eladótól, megvárom h. jöjjön aztán lehet rápróbálok erre, ennyit megér
akkor nem lehet hogy licites?
az kivan zárva ha jobban belegondolsz.......egy iylen cuccnak az összerakása ,hegesztése -munkadíja töb ezer ft alapban ...........
ésez nem gyári, de szélesebbnek tűnik, ami nekem előny lenne
9,99 dollár= 10x 190= 1900ft
akkor zt kurvára elirhatták mert újonnna szerintem 30 ezer körül vana gyári vagy mégtöbb
az inkább 19 000 akar lenni.....
vagy lehet hogy nem is forint hanem valami más pénznem----birodalmi márka vagy valami hasonló...siling:)