Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Ha valakit esetleg érdekel , lehetőleg egyben.
Ne idegesijjélmán
köszi, de remélem tudok csak gyűrűt szerezni és nem kell az egészet cserélni...
Van eladó tárcsám!
Szerintem fel lehet rakni.
Van fekete és sárga.
25e ft tól.
úszó tárcsa gyűrű, én így hívnám, az nem túl jó ha hiányzik , mert a fékezésnél igy nem egyenletes a terhelés eloszlás a tárcsán
minek hívják ezt az alkatrészt? csak mert most vettem észre hogy hiányzik nekem 1 belőle.... ilyet rem lehet külön is venni és belerakni.
Mennyi?és az jo E-s re?le lehet zárni?
Hali tank van.
20-5-636-213
Suzuki DRZ 400S motorhoz keresnék láncvédőt. Esetleg valakinek lenne elfekvőben? Sürgős lenne. Előre is köszönöm!
Én meg nem vártam meg soha , de ha a jobb oldalában van boritsd át a másik oda rá a maradék benzint, meg nézd meg hogy a csap atereszt vagy sem.
Hali.
Hívj majd fel.20-5-636-213
holnap próbálom ki...majd megírom milyen lett:)
Rendben!
Azóta már beszéltünk telefonon, hétvégén akkor kereslek a témával kapcsolatban...
Szia Dávid !
Én kerestem kék idomokat,azt mondtad csüt.körül keresselek.
06-20-5-636-213
üdv.
Forgórész van.
7 végére lessz.
üdv.
Sziasztok!
Járt már valaki úgy, hogy átrakta tartalékra, és se kép, se hang? A minap jöttem haza, menet közben lerohadt, pedig az alján még volt valamennyi. Számításaim szerint kb. 1 liter maradhatott még benne, ami "használhatatlan" volt.
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Sziasztok

Összesen mennyi fékfolyadék kell a drz-be? mert most akarom lecserélni, de nem tudom mennyit vegyek
Sziasztok!
Egyik ismerősöm keres gyári Cross szettet. Ha van valamelyikőtöknek baráti áron, dobjon egy üzit. Köszi!
Szia Dávid DRZ SM-be komlett gyújtásod (álló, forgórész) van?
Ha van mennyiért?
így van
Hello ! A nevedből ítélve tűzoltó lehetsz ,meg drz -d is van nagyon helyes ! Akkor már ketten vagyunk drz-s tűzoltók
1 kis póóózer kép