Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rakják már fel a képeket kivi leszek rájuk:D Nem tom a fényképés csávó hova rakja fel.
Tanulópénz Legközelebb megfogod fogni. Inkább itt mint az utcán
Hát jah. Azt hittem megbirom fogni. de legközelebb ilyen helyzetnék kimegyek a fűre....
Na egész jól megúsztátok Nem tom mi van vele, holnap megkérdezem a főnökömtől a szervizben
Neked a vizeddel mi van?
Hát vállam meg mellemen van folt hátam fáj kicsit.Hát uj kuplunkgar kell meg pár aproság 3 hét mulva kész lesz minden de szerintem kicsit visszábveszek a kanyaroknál
Persze Esést kiheverted, mozog minden? Motornak előjött valami gondja az esés miatt?
Megérte kijönni nem?
Mit kérsz a két oldalidomért a hátsókért?
Értem... Északi vagy déli partiak vagytok? Pedig jó lett volna valami kis összejövetel, dumálgatás, szalonnasütés..ilyesmire gondoltam
Hali!

Az az igazság, hogy zömében Balatonpartiak vagyunk, és nekünk nincs értelme sátrazni a túl parton.
Hali!

Persze, hogy egy napos, fél napos is lehetne, de most nem akarunk annyira sietni.
Engem érdekelne, de akkor már illene egy nap sátrazást beiktatni
DRZ cross ufo idomszett,fejidom új eladó
NEkem is az van feltéve 3 csavar tartja kifúrtam a sárvédőt, annyi baj van ezzel hogy az E segédváza nem öleli körül a lámpát és a hátsó sárvédő himbálózik és csavarodik a nagy súly miatt, max ki kekll merevíteni. Indexem nincs, de azt be kell kötni, veszel kapcsolót meg relét és bevezetékeled
Szia. Jól hangzik. 1napos lenne?
Heló azt szeretném kérdezni hogy az E-s változatra rálehet-e rakni az S-változat komlett hátsó lámpáját indexel!Vagy külön venni indexet és kifurni a műanyagot és bekotni az indexeket.
Szia csak hátsó gyári E-s a ledes lámpám vagy hibátlan ha kell 8forint.
Na jó egye fene kimegyek
Akkor gyere 12 fele érek ki
Én szeretnék
Most hogy mondod, ez a fordított telókra vonatkozik. Elnéztem, bocsi
ez a rajz megvan nekem is köszi, viszont ez s-es verzióé, és vagy hiányos a rajz, vagy nem egyezeik meg 100%ban az e-verziójéval. nemtudom h mikre gondolsz mi bökhetné ki, én nem találtam benne olyat
Ez a leragasztás E futóműre is igaz? mert néztem neked SM van...