Hát vállam meg mellemen van folt hátam fáj kicsit.Hát uj kuplunkgar kell meg pár aproság 3 hét mulva kész lesz minden de szerintem kicsit visszábveszek a kanyaroknál
NEkem is az van feltéve 3 csavar tartja kifúrtam a sárvédőt, annyi baj van ezzel hogy az E segédváza nem öleli körül a lámpát és a hátsó sárvédő himbálózik és csavarodik a nagy súly miatt, max ki kekll merevíteni. Indexem nincs, de azt be kell kötni, veszel kapcsolót meg relét és bevezetékeled
Heló azt szeretném kérdezni hogy az E-s változatra rálehet-e rakni az S-változat komlett hátsó lámpáját indexel!Vagy külön venni indexet és kifurni a műanyagot és bekotni az indexeket.
ez a rajz megvan nekem is köszi, viszont ez s-es verzióé, és vagy hiányos a rajz, vagy nem egyezeik meg 100%ban az e-verziójéval. nemtudom h mikre gondolsz mi bökhetné ki, én nem találtam benne olyat
Az az igazság, hogy zömében Balatonpartiak vagyunk, és nekünk nincs értelme sátrazni a túl parton.
Persze, hogy egy napos, fél napos is lehetne, de most nem akarunk annyira sietni.
http://www.kepesmotor.hu/teles...