Sziasztok!
Tudom, hogy ez a téma már csomószor volt és ezért elnézést is kérek, de nekem most nagyon fontos lenne.
Szóval van egy ismerősöm, aki tudna nekem Motul 300 V-t hozni 3500Ft körül.
Én eddig Shell-t használtam és semmi bajom vele, de viszont mindenki a Motul-t erőlteti.
Annyival jobb lenne ?
És ti nyárra mit ajánlotok ? 10w40, 10w50, 15w50 ?
Előre is köszönöm szépen!
sziasztok.eladnám 2003 as drz 400 e met....4 éve van nálam azóta semmit sem kellett rajta javíttani mehanikusan.....én vagyok a második tulaja....plusz kroszgumit-gyári dobot-plusz idomszettet és SM szettet adok hozzá.....SM szett külön is eladó 70 000 ért a moci szett nélkül a cuccokkal 600.000 ft!rendszeres szervizelés....hobbi célra hétvégi motorozásra használtam--forgalmis lejárt műszakiavl...a gyári lánckereket még az előző tulaj cserélte nálam még nem kellett...kihasználtság és tipusváltás miatt eladó..
30 605 6883
Helló srácok!
Ha leszedem a pair-t kevésbé durrog vissza? (Nyitott szűrőház, dob.) Mert tömni kell a dobot és arra gondoltam talán tovább bírná ha kevésbé durrogna gázelvételkor...
Üdv: 2N
Elviekben meg lehet javítatni, haveromnak is ez volt a baj a 450 es GAS GAS al, megpróbálok tőle infót kérni ki és mit hol csinált vele...hogy hogy nem kaoott olajzást?
sziasztok......itt van a felni amit kértél telefonon.
a hátsó kerék lánckereke is megvan csak hirtelen nem találtam.....üdv.
gabó
gabor8181@freemail.hu
Tudom, hogy ez a téma már csomószor volt és ezért elnézést is kérek, de nekem most nagyon fontos lenne.
Szóval van egy ismerősöm, aki tudna nekem Motul 300 V-t hozni 3500Ft körül.
Én eddig Shell-t használtam és semmi bajom vele, de viszont mindenki a Motul-t erőlteti.
Annyival jobb lenne ?
És ti nyárra mit ajánlotok ? 10w40, 10w50, 15w50 ?
Előre is köszönöm szépen!
30 605 6883
az emailra ird le lécci a telszámod majd én hívlak a tengellyel kapcsolatban
Attila0819@hotmail.com
Ha leszedem a pair-t kevésbé durrog vissza? (Nyitott szűrőház, dob.) Mert tömni kell a dobot és arra gondoltam talán tovább bírná ha kevésbé durrogna gázelvételkor...
Üdv: 2N
üdv.
a hátsó kerék lánckereke is megvan csak hirtelen nem találtam.....üdv.
gabó
gabor8181@freemail.hu
Eladó hátso enduro kerék első agy küllők
Akit érdekel hívjon 06 30 537 26 40
GYÁRI!
üdv.