Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felénk is jártak már így drz-sek.Állítsd fejre a motort(természetesen előtte az olajat engedd le )
aaaaaa.. köszi megpróbálom és írom mi van meg mi nincs.. :D
döntsed el a motort a jobb oldalára-fektesd le és úgy próbáld meg a mágnessel.....
Szia. Most vasárnap sajnos nem tudok menni mert akkor van Anyu szülinapja. Jó utat nektek!
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a téma már csomószor volt és ezért elnézést is kérek, de nekem most nagyon fontos lenne.
Szóval van egy ismerősöm, aki tudna nekem Motul 300 V-t hozni 3500Ft körül.
Én eddig Shell-t használtam és semmi bajom vele, de viszont mindenki a Motul-t erőlteti.
Annyival jobb lenne ?
És ti nyárra mit ajánlotok ? 10w40, 10w50, 15w50 ?
Előre is köszönöm szépen!
Legrosszabb esetben fejre állítod a motort... majd csak kiesik.
csőőőőőőő! mi van olyankor ha a drz ből csavartam ki a nívópálcát és a pálca visszaesett? azt hogy szedem ki? mágnessel nem sikerült.. :S
sziasztok.eladnám 2003 as drz 400 e met....4 éve van nálam azóta semmit sem kellett rajta javíttani mehanikusan.....én vagyok a második tulaja....plusz kroszgumit-gyári dobot-plusz idomszettet és SM szettet adok hozzá.....SM szett külön is eladó 70 000 ért a moci szett nélkül a cuccokkal 600.000 ft!rendszeres szervizelés....hobbi célra hétvégi motorozásra használtam--forgalmis lejárt műszakiavl...a gyári lánckereket még az előző tulaj cserélte nálam még nem kellett...kihasználtság és tipusváltás miatt eladó..
30 605 6883
Fényképezd le hogy mennyire sérült elképzelhető hogy javítható.
az emailra ird le lécci a telszámod majd én hívlak a tengellyel kapcsolatban

Attila0819@hotmail.com
Tessék?
A csapágy nyugvórészeinek fémszórása?
valahol elment az olajam és nem vettem észre :( jól van ha tudsz valamit akkor írj ide
Helló srácok!
Ha leszedem a pair-t kevésbé durrog vissza? (Nyitott szűrőház, dob.) Mert tömni kell a dobot és arra gondoltam talán tovább bírná ha kevésbé durrogna gázelvételkor...
Üdv: 2N
Elviekben meg lehet javítatni, haveromnak is ez volt a baj a 450 es GAS GAS al, megpróbálok tőle infót kérni ki és mit hol csinált vele...hogy hogy nem kaoott olajzást?
3500ft.
üdv.
Mondjuk nekem van E-s vezérműtengelyem de mivel nem kapott olajat ezért kicsit meg van rágva! Lehet azzal valamit kezdeni?
E-s vezérműtengely az engem is érdeklene
sziasztok......itt van a felni amit kértél telefonon.
a hátsó kerék lánckereke is megvan csak hirtelen nem találtam.....üdv.
gabó
gabor8181@freemail.hu
DRz 400 E vezérműtengelyt keresnék. Sűrgős lenne.

Eladó hátso enduro kerék első agy küllők

Akit érdekel hívjon 06 30 537 26 40
Köszi!
Sajna nincs
helló Dávid!Drz400E hez kellene nívó pálca és hogy ha van mennyiért? az enyém eltört és így nem tudom nézni az olajat csak egy pálcával.
8EFT.
GYÁRI!
üdv.
Azt a jobb hátsó fehér idomot mennyiért adod?