Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Keresek megvételre 320 as tárcsához fékadaptert
Az is jó ha valaki legyártja Reális áron
Előre is köszi
hali.
drz hátsó
a másikat du.küldöm
Esetleg sm meghajtócsigával
vegyél új órát vagy sehogy
Sziasztok!

Szerintetek hogy lehetne megoldani azt hogy s-es drz sm-kerékkel a kilométerórát pontosan mutassa?
szia..szerintem megfeledkeztél rólam.....yamaha hátsó lámpa fotótszeretnék kérni tőled vagy ha van drz s hátsó lámpa akkor egy ármegjelöléssel jelentkezhetnél légyszives...köszi...
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
VAN MINDEN!
Hívj vagy írj!
06-20-5-636-213
nem kell száguldozni.. :D:D
A szűrő tiszta, sőt már próbáltam úgy is, hogy a szűrő rögzítőrugóját is kiakasztottam, hogy mellette szívjon, de semmivel nem lett jobb! A karburátor alján van valami hengeres mágnesszelep szerűség, ha annak a csatlakozóját széthúzom akkor kell változnia valaminek? Nekem semmi változás!
a 15-41es sm áttétellel simán kell mennie 150et, vmi karburálási bajod lesz, vagy nem kap elég levegőt, takaritsd ki a levegőszűrőt, nézd meg felül nincs e eltömödve a beömlö a levegőszűrőnél
A gyári 15-44-el endúrókerékkel simán ment 140-150között!
A hátsó 41-es lánckerékkel elvileg még gyorsulnia kellene, de ez enyhe lejtőn éppen tudja a 120-at.
havernak enduró kerék volt/van fent S en húztad neki gyorsult 130 nál beszabályzott olyat h így megdőlt előre a motor mintha fékeztél volna nem erővel meg gyertyával van a baj.. tegyél rá másik áttétet és jó lesz.. azóta úgy megy hogy 145 nél megáll befekszik a motoron és még gyorsul 6-7km/h t..
nyh-n tudok egyet. a suzukiban dolgozik
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, mert van egy S-em és olyan probléma van vele, hogy valamiért a motort nem lehet kiforgatni a leszabályozásig, egy bizonyos fordulatszámtól tovább nem megy. Nem az a célom, hogy végletekig forgassam, csak SM kerékkel 15-41 áttétellel 120-nál vége van. Gyertya hibára gyanakodtam és kicseréltem Iridiumosra, de semmi változás! Valakinek ötlete?
Köszi!
Ahogy olvasgattam itt a fórumon, többen is arról számoltak be, hogy vitte az olajat. Amúgy milyen viszkozitásút kell választani nyáron ?
Köszi még1*!
Hamarosan új képek :) egy kis ízelítőnek
Szia
Debrecenben van egy jó, aki csinálta tavaly a motorom, ha érdekel írj rám msnen
Hali!
OK. Köszi.
Motul 300V-t nem ajánlom.. Én is azt tettem bele először, verseny olaj négyhengeresekbe kifejlesztve, enyém eléggé ette! Persze ártani nem fog, csak szerintem enni fogja és drága is!
Slickbe szerintem jóval kisebb a 160as mint az utcaiban.
Hi!

Most cseréltek kuplungkosarat a gépemben (K4 S)(37.700km), nagyon csörgött már gyorsításkor.
Megszűnt tehát a csörgő hang.
Összehasonlítottam a gépet egy 16000km-t futott SM-el és csendesebben jár a blokkja mint az enyém, ez most kicsit aggaszt. Nem hallok semmi furcsaságot, csak egyszerűen hangosabb, megy mint a golyó, no problem.
Megnézetném a gépet egy másik szakival is, hogy hallás útján mit tud megállapítani, hogy teljesen megnyugodjak, avagy nem.

Tehát, ha tud valaki egy megbízható motor processzort Debrecen, vagy Nyíregyházán, esetleg körzetükben, az írjon legyen szíves.

Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy most akarok venni gumit a DRz-re és vágott Slickre gondoltam, hogy tud-e valaki?(újat) Meg, hogy az ugyanakkora mint az utcai mert 160as van most hátul és darálja a lánc....ezért gondoltam 150esre...de ha slickbe jó a 160 akkor maradna az. A méretek 120/70 17-es illetve 150/60 17-es.(vagy 160/60 17-es) KÖszi előre is :D
köszi szépen....
van 1 wr 450 hátsó sárvédőm lámpával.
ma lefotózom neked.
üdv.
szia dávid....féklámpás hátsó lámpa érdekelne endúróra----nembaj ha nem drz...féklámpás legyen az a lényeg.....amugy tt600 e hez kéne....mennyiért lenne ha van? köszi gabó