6/1990 KOHEM rendeletből...
Sebességmérõre és tachográfra vonatkozó további mûszaki feltételek
93. § (1) Sebességmérõ és kilométerszámláló mûszerrel fel kell szerelni - a tachográffal felszerelt
jármûveket kivéve - a sík úton önerejébõl 40 km/h-nál nagyobb sebességgel haladni képes gépjármûvet.
Motorkerékpár: olyan gépjármű, amelynek két vagy három kereke van és a tervezési legnagyobb sebessége 45 km/óránál nagyobb, továbbá olyan négy kerekű gépjármű, amelynek saját tömege legfeljebb 550 kg és motorteljesítménye nem haladja meg a 15 kW-ot.
Mindenképpen érdekel köszi, először elvinném oda megmutatni leeht, majd agusztus vége felé, csak nem árt képben lenne addigra, enjoy87@freemail.hu köszi...
Az enyém indexek nélkűl és sportdobbal vizsgázott Pesten.Be kell jelentkezni.Reggel 8-ra odavittem.Meg lehetett várni,9-re készen is volt.Szó nélkül átment.
Igaz 12.300Ft volt.
Ha érdekel a pontos cim akkor e-mailben megadom.
amíg pénzt nem adok nekik nem baj :) de a km óra kötelező nézz csak utána, sőt még oylan is hogy sebességváltó üres állás visszajelző, sok kis faszságba bele lehet kötni..
Amúgy most én Szombathelyen az NKH-hoz vittem (minden megyeszékhelyen van sztem), 4000 Ft körül van a műszaki és egyáltalán nem kötözködtek, pedig sportdob van rajt..(persze papíros meg lehalkítva, de rá se kérdeztek)... Magán vizsgabázisokon meg elkérték a 10-12000 ft-ot érte és még kötözködnek is sok helyen...
Sztem tök mind1 az, hogy nem fűzött az sm szett és nem gyári..a vizsgabiztosnak az lenne a dolga, hogy megállapítsa, hogy megfelelő-e minden...én 2 éve egy öntött NSR 125 SM szettel vittem és nem volt rá panasz egyáltalán.. Az indexről meg annyit, hogy nem kötelező, de ha van, akkor működnie kell. Km óra meg megint nem kötelező és ha van rajt, akkor sincs semmi köze, hogy az milyen. Szóval jól bepaliztak téged, de jobb is az ilyen embereket messziről elkerülni
Szia, az SM szet nem fűzött, hanem utólag beépített és nem gyári, ez volt a baja...Index meg legyen, pedig hozzá olvastam a jogszabályban az van írva hogy "fel lehet szerelni", nem az hogy "kell" . Km órára meg annyi hogy 20 km /h tól mérjen az oké, nekik az volt a bajuk le kell fotózni a műszeregységet, és tisztán látszik nem motoros óra, ez volt a bajuk.
Lekopogom nem, szerencsére és remélem nem is kell semmit cserélni rajt mostanság...megbízható kis gépek ezek... most gondolkodom, hogy lecserélném egy SV-re...de igencsak fájna a szívem megválni tőle..főleg annyiért, amennyit már csak adnának érte
Nehülyéskedj ez komoly? mi közük van a km órához? ha nincs rajt az se gond! indexxel mi volt a gondjuk? meg az sm szettel? miféle helyek vannak felétek
Srácok műszakis sárga DRZ S enduro tulajokat keresek vizsga ügyben segíthetnének Budapest és környéke, esetleg Fejér-megye. E-s DRZ-m van eddig 3 helyen problémáztak a motorommal, valahol az index valahol az öntött alu SM szet, és valahol a Bringás KM óra zavarta őket. Most találtam egy helyet ahol egy oylat megcsinálnának a "Te" sárga S mocid vizsgázik az én rendszámommal, de az én motorom blokkszáma és vázszáma megy fotózásra, erről lenne szó. Aki hajlandóságot mutat segíteni jelezzen: enjoy87@freemail.hu nem kívánom ingyen, vagy hatudtok helyet ahol átmegy a mocim :S
Sebességmérõre és tachográfra vonatkozó további mûszaki feltételek
93. § (1) Sebességmérõ és kilométerszámláló mûszerrel fel kell szerelni - a tachográffal felszerelt
jármûveket kivéve - a sík úton önerejébõl 40 km/h-nál nagyobb sebességgel haladni képes gépjármûvet.
Motorkerékpár: olyan gépjármű, amelynek két vagy három kereke van és a tervezési legnagyobb sebessége 45 km/óránál nagyobb, továbbá olyan négy kerekű gépjármű, amelynek saját tömege legfeljebb 550 kg és motorteljesítménye nem haladja meg a 15 kW-ot.