drz e-t hajtom egy ideje enduroba is jó meg sm-be is
idáig nem költötem rá csak karban tarás kopo alkatrészek
ha olcson fentarthato metort akarsz akkor drz E redszámosan ajálom
persze ezt is jól meg kell nézni mert ebbe is ki lehet fogni szart az nem nem márka föggü
szia az én mocim keveset használt és sm szettel együtt odaadom 650 ért......persze ha nemkell a szett akkor nemadom....én 4 év alatt kb 5000 kmt raktam bele sima endúrózgatásra használtam mert volt egy elég komoly hát műtétem és rendesen odavagyok....7 éve műtöttek...utána vettem a mocit miközben gyógyultam...megkíméltem...meg magamat is..egyedül motorozgattam endúróztam vele és nem használtam sm ként és egykerekezni sem tudtam vele...szóval én nem vágtam nem csapkodtam... http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szia! Ezek szerint akkor nem csak én vagyok ilyen szerencsés.
Az enyém is széthullott 27000 után. Épp most lett kész a gépem a elszámolást olvasom amit a szerelőm küldött át:)
Gyenge csörgessél kezdődött, aztán egyre fokozódó kopogás, olaj és üzemagyag fogyasztása gyanúsan megnőtt a végen,szerelőhöz került aztan ezek kellettek bele:
Sziasztok!
Gyári DRZ E láncszett kb mennyi km-t bír?
Tudom nagyon használatfüggő, de nekem elég lenne valami körülbelüli érték. Ha valakinek van vele tapasztalata ossza meg. Köszi!
Sziasztok.A motoromba 2 hete lett dugó kompletten meg generátor cserélve most meg a hengernél nagyon csörög valami nem csak alapjáraton hanem ha oda húzom akkor is.Valakinek van ötlete?
szeretném megkérdezni, hogy volt-e már valakinek olyan jelenség, hogy motorozás közben ha megállok és szabályosan leállítom a motort, vagy ha lefullasztom, akkor utána hiába próbálom berúgni, nem indul, csak akkor, ha ilyenkor dekompresszorral kicsit megszellőztetem, akkor viszont első rúgásra indul. ha úgy állítom le, hogy nem 5 percen belül akarom berúgni, hanem áll 10-15 percet, akkor megint jól indul elsőre.
haverommal arra gyanakodtunk, hogy túl van etetve, ezért a karbiban a súbrtűn a pöcköt feljebb taktuk vagy 2 hellyel, mert a legalsón volt, (szóval így a legtöbb üzemanyagot kapta) de így, hogy feljebb raktuk javult a helyzet.
valakinek volt már hasonló szituáció? vagy egyéb ötlet?
Szerintem fontos szempont,hogy mennyi pénzed lesz a szervizelésére.Mert ugye szép magyar szokás(tisztelet a kivételnek!),hogy összeszögelik a motort eladás előtt,majd a következő gazda megoldja....Egy exc biztosan szervízigényesebb egy e-s drz-nél is(pláne,hogy a pénzedből néhány évvel idősebbet tudsz csak venni ktm-ből,mint drz-ből) és az alkatrészárai kevésbé kecsegtetőek,ellentétben a drz-vel.Szóval nagy az esély rá,hogy előbb vagy utóbb újítani kell valamit.Viszont cserébe erősebb a ktm néhány lóval,jobb a futóműve,stb..
mikor régebben beállt, úgy tudom volt cserélve hajtókar, de nem vennék rá mérget. tehát attól, hogy azt mondták kicserélték még nem biztos, hogy meg is történt.
Mert 11.000km-t ment azóta a gép, az azért nem sok.
De legalább most átnézik frankón a gépet, ha már darabokra lesz szedve, én is nyugodtab leszek.
idáig nem költötem rá csak karban tarás kopo alkatrészek
ha olcson fentarthato metort akarsz akkor drz E redszámosan ajálom
persze ezt is jól meg kell nézni mert ebbe is ki lehet fogni szart az nem nem márka föggü
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
hátsókerék gsxr 750 1998körüli.van hozzá lánckerék is..tárcsa és tengely kompletten plusz gumi mindkét felnihez...
50 000 ft
30 605 6883
üdv.
Az enyém is széthullott 27000 után. Épp most lett kész a gépem a elszámolást olvasom amit a szerelőm küldött át:)
Gyenge csörgessél kezdődött, aztán egyre fokozódó kopogás, olaj és üzemagyag fogyasztása gyanúsan megnőtt a végen,szerelőhöz került aztan ezek kellettek bele:
Athena hengerszett: 173000Ft.
Hajtókar: 42000Ft.
Kuplungfedél
Generátor
Vezérműlánc feszítő tömítések: 8000Ft.
Motorolaj: 10500Ft
Olajszűrő: 1300Ft.
Főtengely gépmunka: 6500Ft.
Mosás+rezsi anyag: 5000Ft.
Fagyálló: 2500Ft.
Szállítás: 4000Ft.
Főtengelycsapágyak: 22500Ft.
Munkadíj: 28000Ft.
Levegőszűrő: 6500Ft.
309800Ft
Gyári DRZ E láncszett kb mennyi km-t bír?
Tudom nagyon használatfüggő, de nekem elég lenne valami körülbelüli érték. Ha valakinek van vele tapasztalata ossza meg. Köszi!
üdv.
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Kell hozzá a te órád meg az enyém is kb.2hét.
üdv.
haverommal arra gyanakodtunk, hogy túl van etetve, ezért a karbiban a súbrtűn a pöcköt feljebb taktuk vagy 2 hellyel, mert a legalsón volt, (szóval így a legtöbb üzemanyagot kapta) de így, hogy feljebb raktuk javult a helyzet.
valakinek volt már hasonló szituáció? vagy egyéb ötlet?
Mert 11.000km-t ment azóta a gép, az azért nem sok.
De legalább most átnézik frankón a gépet, ha már darabokra lesz szedve, én is nyugodtab leszek.
hajtókar 41100- csapágyakkal mindennel.
főtengelycsapágy 12500- x 2
tömítésszett 25730-
CSerélném az órát csak most pénzszűkébe vagyok esetleg később.
Az átprogramozás az mennyire kombinált?