A sünökkel nem lehet bajod.Gondolj csak bele a kisebb felniátmérő miatt a kerék hamarabb fordul meg a tengelye körül,azaz rövidebb utat tesz meg egy fordulat alatt a 17"os felnivel.Tehát 20 %(egész pontosan19,05) többet fog mutatni.Magyarul 60al kavarhatsz az 50es táblánál.
Sziasztok tudnátok segiteni SM-re szeretnék láncot venni.2-db-ot néztem ami árban megfelelne nekem csak nem tudom melyik a jobb. RK O-gyűrűs meghajtólánc (520) (Hossz: 110 csap) DID X-gyűrűs meghajtólánc (520) (Hossz: 110 csap) köszönöm a segitséget elöre is.
és semmi mód nincs annak kiküszöbölésére hogy ne csaljon az óra? mert ez így elég necces lakott területen belül és kívül is ugye ha a sünik figyelnek.. :S
Sztem ez nem így van, termosztát nélkül pont hogy túlhűtheti! gondolj csak bele: ha a termosztát nyitva van, a víz ugyanolyan gyorsan kering a rendszerben mint ha nem is lenne benn....
Hali! Nekem 160/60 van benn, de pl a 160/60 as slick jóval vékonyabb mint egy ugyanekkora utcai! Sztem 165-ös slick még belefér, de lehet 170-es is. Utcai gumi meg sztem 160/60 a max, és az áll jól a 4,25-4,5-5"-os hátsó felnin! 150/70-est ne vegyél semmiképp sem, az nem jól áll rajt!
Hali!
Ha S-es be SM szettet teszel az óra kb 20%ot fog csalni! A napi számlálót lehet csak beállítani kompenzálásra! Kár hogy erre nem gondoltak a japók
kösz válaszokat! :) és a km órával mi a helyzet? mert ugye most 21 s kerék van elől meg 18 as hátul.. nemfog csalni az óra ha 17 s kerül bele? vagy átlehet valahogy állítani?
szia dávid.....nincsen véletlenül csak drz agyad..első hátsó?
nembaj ha karcos........csak repedt -törött ne legyen.....ugyis szinterezve lesz.....ha volna mit kérnél értük....vagy nemuszály drz ha van más minimum 40 lovasból megmaradt bármi de szigoruan csak tárcsafékes motorból való agyakat keresek....bármi jó nekem..krossz endúró-sm! bármi
márka nemlényeg!üdv gabó
csőcső az lenne kérdésem 2001 gyári drz 400 S -m km óráját áttudom állítani ha supermoto(17") s kerekeket teszek bele? mekkora gumi megy bele maximum hátra? (160?)
http://www.kepesmotor.hu/teles...