Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha termosztát nélkül nagyon melegszik felforr akkor hengerfej tömítés
Én nem tudom itt hogy van, nekem E van azon nincstermosztát, de az autóknál amíg hideg a motor kis körön keringeti a vizet (hengerfej-vízpumpa) hogy előbb elérje a motor az üzemi hőfokot, majd a termosztát nyit és bekapcsolódik a hűtőradiátor is a körbe...ha nyitva van a termosztát, akkor tovább tart a bemelegedési szakasz,mert a teljes hűtőközeget keringeti, ha pedig zárva marad, akkor meg elég nagy baj mert a kis kör ben felforr a víz , a hűtőradiátorba nem megy át és így nincs hűtés.
Üdv kollégák!
Tudom nem idevág,de egy Somogyi azonbelül Kaposvár-illetve kaposvár környéki megbízható szerelőt keresek..
A robogómat szeretném megcsináltatni,nem megy nem indul be,próbáltam mindent új dugó,új henger nekem idegem nincs hozzá tudom hogy abszolut semmi baja.. szerintem szerelőnek 1-2 perc..
Na szóval ha valaki tudna kaposvár környékén rendes szerelőt legyen ojan szives válaszolljon nekem köszönöm szépen!

Üdv:Dave
Köszi,olyan érdekelne ami még nagyábol jó.
mert olyan gyorsan keringeti a vizet, hogy a viznek nincs ideje lehűlni, nagyon gyorsan zajlik le a cirkuláció. nagyon melegszik így
Nekem van egy Martin, ha érdekel.
Helló Gerecse motor.hu Kérdezd meg tőlük biztos tudnak szerezni!
DRz S-hez szeretnék sportdobot..vkinek nincs eladó? Raptor, Leo Vince, Pro Circuit? vagy olyan ami jól szól :)
DRZ alkatrészek nagy választékban!
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Van termosztát is!
Van vázam ha kell!
Sziasztok !
Unokatestvérem vett ma egy DRZ 400-ast aminek hegesztett a váza (elől a kormány felfogatásnál és az olajbeöntőnél látszik varrás(a gyárin kívül))
Vélemény arról, hogy ez mennyire nyendíti el a vázat, vagy esetleg valakinek volt-e már így hegesztve?
Biztonságos így a motor?

Válaszotokat nagyon köszönöm.
Nekem van egy nagyon kopott michelin, de tényleg nagyon kopott :D
Miért nem mehet termosztát nélkül ?
SZIASZTOK DRZ-sek!
Legyetek szívesek, segítsetek nekem! LTZ-be keresek termosztátot, de sehol sem találok, és mivel DRZ-LTZ egyre megy, ugyanaz a blokk, ezért kérlek titeket ha tudtok akkor segítsetek légyszi! Esetleg ha valakinek van bontott, de jó állapotban, az jelezze legyen szives!
Sürgős mert addig én se hajthatom a vasat, úgyhogy aki tud segítsen! köszi!
Sziasztok valakinek 160/60/17-es gumija eladó?köszi
se cím se ár se hívás
háá máá itt kéne lennie hello
érdekel?
üdv.
suzuki dr 600 gyújtás alaplapot keresek jeladóval együtt.
Hülyék is meg téged is hülyének néznek
Azt én sem találtam, cska az a vicces vagy hülyék ezek akik vizsgáztatnak vagy engem néznek hülyének, mert már a végén jobban ismerem a rendelet...
Addig oké, de hol van leírva, hogy a km órának milyennek kell lennie? Miért nem jó a bicaj óra?
jó hogy mondod ezeket, idintől iylen szar a helyzet azt mondják mert most kamerázzák a vizsgát vagy mit repesgetnek, ez a félbetört rendszám fazsa, nekem még csak félig lerpedet, de a keret megfogja....
Ócsán nekem simán átment az EXC FIM-es gumikkal, bringás km-órával, indexek meg láncvédő meg ilyen faszságok nélkül, sőt még a hátsó prizmát is ők adták kölcsön a fotózás erejéig.
De régebben voltam prászor a Budaörsi út melletti Autóklubnál is (még az előző motorjaimmal) és ott is tök normálisak voltak, amikor pl. a félbetörött rendszám miatt nem engedhették át a 125-öst, lesztronózták a vizsgalapot, így legalább fizetnem nem kellett a buktáért.