Én nem tudom itt hogy van, nekem E van azon nincstermosztát, de az autóknál amíg hideg a motor kis körön keringeti a vizet (hengerfej-vízpumpa) hogy előbb elérje a motor az üzemi hőfokot, majd a termosztát nyit és bekapcsolódik a hűtőradiátor is a körbe...ha nyitva van a termosztát, akkor tovább tart a bemelegedési szakasz,mert a teljes hűtőközeget keringeti, ha pedig zárva marad, akkor meg elég nagy baj mert a kis kör ben felforr a víz , a hűtőradiátorba nem megy át és így nincs hűtés.
Üdv kollégák!
Tudom nem idevág,de egy Somogyi azonbelül Kaposvár-illetve kaposvár környéki megbízható szerelőt keresek..
A robogómat szeretném megcsináltatni,nem megy nem indul be,próbáltam mindent új dugó,új henger nekem idegem nincs hozzá tudom hogy abszolut semmi baja.. szerintem szerelőnek 1-2 perc..
Na szóval ha valaki tudna kaposvár környékén rendes szerelőt legyen ojan szives válaszolljon nekem köszönöm szépen!
Sziasztok !
Unokatestvérem vett ma egy DRZ 400-ast aminek hegesztett a váza (elől a kormány felfogatásnál és az olajbeöntőnél látszik varrás(a gyárin kívül))
Vélemény arról, hogy ez mennyire nyendíti el a vázat, vagy esetleg valakinek volt-e már így hegesztve?
Biztonságos így a motor?
SZIASZTOK DRZ-sek!
Legyetek szívesek, segítsetek nekem! LTZ-be keresek termosztátot, de sehol sem találok, és mivel DRZ-LTZ egyre megy, ugyanaz a blokk, ezért kérlek titeket ha tudtok akkor segítsetek légyszi! Esetleg ha valakinek van bontott, de jó állapotban, az jelezze legyen szives!
Sürgős mert addig én se hajthatom a vasat, úgyhogy aki tud segítsen! köszi!
jó hogy mondod ezeket, idintől iylen szar a helyzet azt mondják mert most kamerázzák a vizsgát vagy mit repesgetnek, ez a félbetört rendszám fazsa, nekem még csak félig lerpedet, de a keret megfogja....
Ócsán nekem simán átment az EXC FIM-es gumikkal, bringás km-órával, indexek meg láncvédő meg ilyen faszságok nélkül, sőt még a hátsó prizmát is ők adták kölcsön a fotózás erejéig.
De régebben voltam prászor a Budaörsi út melletti Autóklubnál is (még az előző motorjaimmal) és ott is tök normálisak voltak, amikor pl. a félbetörött rendszám miatt nem engedhették át a 125-öst, lesztronózták a vizsgalapot, így legalább fizetnem nem kellett a buktáért.
Tudom nem idevág,de egy Somogyi azonbelül Kaposvár-illetve kaposvár környéki megbízható szerelőt keresek..
A robogómat szeretném megcsináltatni,nem megy nem indul be,próbáltam mindent új dugó,új henger nekem idegem nincs hozzá tudom hogy abszolut semmi baja.. szerintem szerelőnek 1-2 perc..
Na szóval ha valaki tudna kaposvár környékén rendes szerelőt legyen ojan szives válaszolljon nekem köszönöm szépen!
Üdv:Dave
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Unokatestvérem vett ma egy DRZ 400-ast aminek hegesztett a váza (elől a kormány felfogatásnál és az olajbeöntőnél látszik varrás(a gyárin kívül))
Vélemény arról, hogy ez mennyire nyendíti el a vázat, vagy esetleg valakinek volt-e már így hegesztve?
Biztonságos így a motor?
Válaszotokat nagyon köszönöm.
Legyetek szívesek, segítsetek nekem! LTZ-be keresek termosztátot, de sehol sem találok, és mivel DRZ-LTZ egyre megy, ugyanaz a blokk, ezért kérlek titeket ha tudtok akkor segítsetek légyszi! Esetleg ha valakinek van bontott, de jó állapotban, az jelezze legyen szives!
Sürgős mert addig én se hajthatom a vasat, úgyhogy aki tud segítsen! köszi!
üdv.
De régebben voltam prászor a Budaörsi út melletti Autóklubnál is (még az előző motorjaimmal) és ott is tök normálisak voltak, amikor pl. a félbetörött rendszám miatt nem engedhették át a 125-öst, lesztronózták a vizsgalapot, így legalább fizetnem nem kellett a buktáért.