Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Sárga Fekete Érdekelne ...:) Küldött más s képet ugyan ien sárga fekete..te Mien árat kérsz érte?
Én küldöm szívesen,csak dobj egy e-mail címet.
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni abban,hogy ma vettem egy drz-s modelt nincs valakinek elfekvőben egy karbantartási vagy szerelési ,kezelési könyve? Tudni szeretném,hogy mi hol van rajta meg mit hova kell beönteni rajta meg ilyene,
be kell zsírozni, nem kell sterimoval mosni és sokáig birja, nekem 36e-van benne, abból kb5000 terep, semmi baja a hajtásnak
Szia gyári lánckerékkel használnám első 15 fog hátsó41, 110csap ez a gyári ugytudom.köszi!
Szia!
Én is nemrég vettem ugyanezt a DID-et sok tapasztalatom nincs róla de ár-érték arányban egész jó,csak vigyázz vele nehogy rövid legyen ajánlom neked a 114szemest. Hosszúból lehet rövidet csinálni de fordítva nehézkes a dolog.
Nekem sm re kellene gondolom akkor jó az enyémre is!Az meg pláne jó ha nem nyulik mert ami most van az aztán nyúlt redesen.köszi
szia
én is azt használom endúróra, nagyon jó lánc egy mm-t se nyúlt pedig kap sarat, vizet, port rendesen...
szerintem még az ára is jó, bár azzal nem vagyok annyira tisztában.
Sziasztok 1 kis segítséget szeretnék kérni, láncszettet kellene cserélnem.mi a véleményetek a did520vx2(75le-ig) ezt ajánlották az sm re,nem tudom hogy ez menyire jó minőség.jah 17000ft.köszi elöre is.
Nem csak belsőt akarok csak érdekel milyen állapotban van a belseje.
sziasztok! eladó az XR-em, ha érdekel netán valakit. :)
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az nekem is megadta magát 18000 km után, nem valami jól tervezett cucc. De csak belsőt nem találni hozzá sehol szerintem...
Én, mindegyiket szeretem.
Persze, aszfaltos túra lesz.
És milyen állapotban van a belsejében a fogaskerék mert sajna az kopott el.Esetleg tennél fel képet a belsejéről?
Hello mindenki! Valaki tud Ózd környékén jó motorszerelőt?
Az a baj, hogy én szédülök az aszfalton, nekem csak az off road fekszik, de Hántára valószínű
, hogy elmegyek megnézni a "nagyokat".
mienek vanak képeket tudsz mutatni?Meg menyiért dobálod öket..?:)lassan már komplett drzt veszek töled...fej idom..gázbovden:D
Alig használt Berik sisak SŰRGŐSEN eladó!Ár megegyezés szerint!
Ja jut eszembe egye csak kövesen megyünk?
Van 10e ft.
Nekem van pár darab.