Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Trobee!

Csinálsz EXC 450-re karter védőt.
Esetleg van róla képed? Ára?

Mi van az Orgoványi összejövetellel?
Sajnos nem értek a motorokhoz ilyen téren.
Na de majdcsak egyszer megtanulom..
Köszönöm szépen a válaszokat! Legalább mostmár tudom, hol kell elindulni a hiba terén.. De tegnap végigérdeklődtem szinte 3-4 márkaszervízt, és ugye ott erre így nem mondanak semmit.
Na de szerintem most még megpróbálok egy olajcserét, és ha nem lessz halkabb akkor mindenképpen beviszem szervízbe!
Ha rendesen be van állítva a lánc, akkor nem nyúlik meg 2 személyes használat esetén sem.Csak akkor nyúlik meg ha túl feszesre van állítva!
Ez súlyos...
Tudtok nekem segíteni? Mitcsináljak vagy mi van ha 2személlyel megyek és megnyúlik a lánc? Ha kiszedek 1szemet és jólessz akkor megint megfog nyúlni 2személynél? mert most a csajszi már nembír magával nagyon mehetnéke van :D
nincs táskám...
a légszűrő mellé meg gondolom nem szerencsés betenni...
Hali!

Cula!

Valamelyik hétvégén meggyük egyet a Balaton körül, velünk tartasz.
Vagy valaki?
A főtengelyt is meg tudod nézni szétszedés nélkül fölteszed egy bakra kiveszed a gyertyát a kerékkel fölhajtod a dugattyút afölső holtpontba csavarhúzóval tudod nézni aztán fordítassz a keréken annyit hogy félig lemenjen a dugattyú és akkor megnyomod a dugattyú tetejét a csavarhúzóval és ha kottyan akkor főtengelyes
Szia.
A DRZ nem egy szép járású motor, de azért a zajokat meg kell nézetni. Ha csak ciripelő hangot hallasz a henger felől, az lehet szelephézag vagy vezérműlánc nyúlás (ha már a feszítő nem tud utána feszíteni). Egyébként sok jó állapotú DRZ-nek kicsit ciripelős a vezlánca, ami normális, bár csak egy határig. Utánaolvastam, és főleg a korai évjáratoknál gyengébb a vezlánc feszítő ricni rugója, tehát nem feszíti annyira a láncot, így ciripel, zöröghet egy picit.
A helyedben feltétlen megnézetném a szelepeket és a vezláncot. Ha ezek rendben vannak, akkor sajna szét kell borítani a blokkot, hogy pl. hajtókar, főtengelycsapágy és tsai milyen állapotban vannak.
Üdv.
hogy függ össze az olajnyomás a főtengelyes motorral? alacsonyabb az olajnyomása?
szerszámostáskába épp befér még
mérjétek meg az olajnyomást,abból kiderül hogy főtengelyes e
elsősegély csomagot hová lehetne elhelyezni? mert külön cipelni nincs mindig kedvem
ha helyet mondasz zalában az is jó
postával együtt mennyiben tudunk megegyezni?
az én mocimban is kb 9 ezer van és 7 éves, de ha valaki fasz és spórol az olajcserékkel meg úgy hajtja mint az atom 6000 alatt is meglehet ölni egy motorot, én mikor vettem a motorom néztem egy párat mikor bejelentette évi egy olajcsere ,meg hogy nem tudja mennyit ment vele, félre is álltam a vételtől...
Sziasztok!

Lenne egy Alpinestars csizmám eladó. A használtság látszik rajta, de kicsi pénzért márkás csizma lehet a lábadon . Eur 44,5 Usa 44, én 43,5ös lábra hordtam. Egy pucolás sokat dobna rajt. 11.000 ft

Edem
Alumínium magnézium ötvözet.
Ha jól tudom kevés helyen tudnak ilyet hegeszteni.
Nekem van Karbon dekli védőm és eddig 2 esésnél (aszfaltos) és csúszásnál jól jött!
Hali!
Nekem pl. a vezérműlánc volt megnyúlva. A feszítőpatron már nem tudta megfeszíteni. Elég zörgős hangot tud az is okozni.
Szerintem nézesd meg, nehogy nagyobb baj legyen.
Helló! Köszönöm a segítséget, én is reménykedem abban, hogy csak szelephézag..! Ahoz hogy hajtókar cserés legyen igencsak drágán vettem de ez majd kiderül.
szia

a szelepek is okozhatnak hasonló zajokat. nézesd meg először azt és ott nincs baj akkor lehet tovább menni... bár kívánom, hogy csak egy szelephézag állítást kelljen csinálni . én már túl vagyok egy hajtókar cserén kb 70-80 forint. Csak én eleve úgy vettem meg, hogy tudtam ezt meg kell csinálni és így bőven jól jártam.
de szerintem ne halogasd sokáig, mert ha hajtókar akkor így nem érdemes használni...
üdv L.
De pesze igazad van ezzel kapcsolatban, hogy a mai világban igencsak kevés motort talál az ember valós km-rel!
De tételezzük fel, hogy valós a km. Itt kérdezgettem nem rég az ismerősőmet ezzel kapcsolatban és ő a szelepekre tippel. Lehetséges hogy az a hang okozója?
Szerintem nem 6000 km- re lett főtengelyes, hanem egyrészt nincs az a motor ami 10 éves és 6000 km van benne, másrészt 6000 km alatt nem lesz főtengelyes a motor! Persze mégegyszer mondom szerintem!
De az már viszont biztos tapasztalat hogy bármit is veszel és bárhonnan, bárkitől az biztos hogy nem a valós km mutatja!