Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, DRZ 400 S-es motorrol van szó 2000-es évjárat.
Nemrégiben megvettem 6000km-rel és azóta belehajtottam 700km-ert. Arra lettel figyelmes, hogy ha kissé vagy nagyon hajtva is van, ilyen kopogós hang zöreje hallatszódik ki a motorból. Mikor megállok vele, alapjáraton is hallható valami kis zörej és fogalmam sincs hogy mi lehet?! Aki tapasztalt ilyet vagy ért hozzá, kérem segítsen hogy megnézessem-e vagy ez normális dolog az ilyen gépeknél!? Előre is köszönöm! Üdv:Martin
Van 1 E első fékmunkahengerem, valaki valami tipp hogy átbuheráljam kapcsolósra(?) ,de ha valakinek van S/SM eladósorban,inkább ráfizetéssel cserélnék...
Hello,
valaki tud ajánlani vmi jó LED-es indexet DRZ-re ami megbízható (és olcsó) és nem rázkódik szét minden forrasztásnál? mert ezek az univerzális indexek foglalatai mindig elengednek nekem, és persze hiába forrasztod meg, ugyanott el fog szakadni a rezonanciától.......
Szia ha a kormánymagasítóra gondolsz,ismerösöm csinálta aluminium és v mi erös ötvözetű anyag.Végülis csak egy pogácsa.2000ft volt+vetem hozzá 12,9-es hoszabb csavarokat.Kicsit féltem hogy milyen lesz de semmi gond vele.Egy esztergályos megcsinálja.
Amúgy biztos annyi van benne mert kéz alol vettük!