Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6000km-re lehet főtengelyes?
Amúgy biztos annyi van benne mert kéz alol vettük!
főtengelyes lett
10 éves 6000 km ?
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, DRZ 400 S-es motorrol van szó 2000-es évjárat.
Nemrégiben megvettem 6000km-rel és azóta belehajtottam 700km-ert. Arra lettel figyelmes, hogy ha kissé vagy nagyon hajtva is van, ilyen kopogós hang zöreje hallatszódik ki a motorból. Mikor megállok vele, alapjáraton is hallható valami kis zörej és fogalmam sincs hogy mi lehet?! Aki tapasztalt ilyet vagy ért hozzá, kérem segítsen hogy megnézessem-e vagy ez normális dolog az ilyen gépeknél!? Előre is köszönöm! Üdv:Martin
Van 1 E első fékmunkahengerem, valaki valami tipp hogy átbuheráljam kapcsolósra(?) ,de ha valakinek van S/SM eladósorban,inkább ráfizetéssel cserélnék...
15 eft.
Várható hogy lessz!
Szólok.
üdv.
és kb milyen árba lehet ilyet beszerezni egy megközelitö árat ha tudnál mondani megköszöném
AZ E drz-é nem féklámpás csak egy egyszerű ledsor...
Hali.
Tegnap elkelt.
üdv.
E DRZ első futóművében igaz hogy 30 valahány szimering található? valakinek műszaki rajza róla? vagy robbantott ábra is jó
sziasztok

DRZ oldaldekni anyaga érdekelne! miből van PONTOSAN? vagy bármi más motoré érdekel ha tudjátok. valakinek van tapasztalata karbonszálas deknivel?
szia a lábtartókért mennyit kérsz a hátsókért
Sima helyzetjelző ledsor,ha az amire én gondolok...
Hali kérdésem lenne szerváltam gyári hátsó lámpát drz be ez féklámpás avagy sem ? E ről lenne szó !
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Eladó, vagy cserélném, ha érdekel valakit netán. :D
koszi, 15 rugoert mar jobban hangzik a konyok, de jobb lenne egy gyarilag rozsdamentes-furulyás rendszer.
A Nagy Dávid-féle kereskedést hívd fel....
A múltkoriban láttam a képein.
hívj fel.
20-5-636-213
tegyél rá mz-ről...sokkal olcsóbb. nekem is az van
Szia!
Mennyi lenne a ventilátor kapcsoló hőgomba?
Van.
Kedden 5 után csörögj.
üdv.
Szia Dávid!
Vizszivattyú érdekelne!
Sziasztok érdekelne engem egy ilyen lábtartó elvileg DRZ -jé ha esetleg tud valaki olcsón szólgáltatni meg köszöném
Hello,
valaki tud ajánlani vmi jó LED-es indexet DRZ-re ami megbízható (és olcsó) és nem rázkódik szét minden forrasztásnál? mert ezek az univerzális indexek foglalatai mindig elengednek nekem, és persze hiába forrasztod meg, ugyanott el fog szakadni a rezonanciától.......
Szia ha a kormánymagasítóra gondolsz,ismerösöm csinálta aluminium és v mi erös ötvözetű anyag.Végülis csak egy pogácsa.2000ft volt+vetem hozzá 12,9-es hoszabb csavarokat.Kicsit féltem hogy milyen lesz de semmi gond vele.Egy esztergályos megcsinálja.