Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utóbb döbentem rá,hogy keverem!Az én gépemen van 160-as.De az egy tzr 250 és 18coll-os a kerék hátul!
Bocsánat!Neked van igazad!
150-es van a drz-400-ason és a tesómal egy szetet néztünk az r17.hu-n ami 120/60-160/70 és reméltük,hogy jó lenne mert ami van az nem sokáig lesz gumi.Talán erre emlékeztem már nem tudom.
joye!
Szerintem nemjó a 160-as nekem azvan most és lekell cserélnem 150-esre ....mert darálja az oldalát a lánc....
Még 1 pár fotó.
VAN SOK MINDEN!
Szia.
Jó a kormánykiemelőd. Milyen típus ez és mennyibe fájt?
Üdv.
Hali Mindenki!
DRZ alkatrészek nagy választékban!
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Hívj 06-20-5-636-213
Írj nagy.david@kalocsakom.hu
DRZ-t vásárolnék!
Szia!

A srác aki nekem csinálta az összekötőt 15e-ret mondott a rozsdamentes, polírozott könyökre..
A furulyával meg esetleg megkeresheted Raptor Csabit mert az általa gyártott dobba 1,5-2e ért mondta, hogy csinál..
Visszanőtt
Mi 1 fele megyünk ki
10-11 fele már kint leszek sztem, de ha esőt mond akkor nem megyek
én már így vettem, ezek szerint így jártam :) akkor úgy tűnik nem fogom megúszni az új rendszer vásárlását.
Köszi
Nekem is leo X3-as van és adtak hozzá 4db szűkítőt, azokkal lehet variálni a hangját, van közte olyan csendes is, mint a gyári dr-z S dob.
Szép a masina!
Pedig én nem vagyok annyira ezekért!De az én gépem sajna parkoló pályás ezért körözgetek a tesóméval néha.Erö az van benne irányitható is jó motorok ezek csak nem vagyok supermotos.Bennem lehet a hiba
Sziasztok,

tanácsot szeretnék kérni. van egy Leo Vince x3-as dobom gyári könyökkel. Szeretném ha kicsit halkabb lenne a cucc, illetve szeretnék egy rozsdamentes/króm könyököt is, mert a gyári az gáz. Külön könyököt nem találtam a neten, csináltatni elég drága ( 30 rugó ), az x3-asba meg nem lehet furulyát rakni.

Tudnátok mondani olyan sportkipufogót, ami ( rozsdamentes ) könyökkel együtt van, és furulyakészlet is van hozzá? Esetleg valami alternatív megoldás?

köszi
Köszi a választ nekem 150-es van fent és 160-ast szeretnék csak kiváncsi voltam hogy elfér-e.
csak a 2 kipuffanója tetszik..
Tesóm gépén a 160-as simán elvan de nem hiszem,hogy ennél kellene nagyobb.De kinek ez kinek az.Talán szükön elfér a 170 is.
Sziasztok tudnátok segiteni nekem, 400SM be max milyen széles gumit lehet berakni hátulra?köszi
Na, hogy megy az egy ujjal pötyögés? Vagy már visszanőtt a karod?
Barik hogy menekültek
Nem vagyok én eltűnve Patrik bácsi...
Ti vad motorosként téptek a városon át, addig én - a kis szelíd motoros - elaraszolgatok a bringa úton
Mikor jössz át? Sajna holnapra esőt mond...
Helyes
Megyek hát