Utóbb döbentem rá,hogy keverem!Az én gépemen van 160-as.De az egy tzr 250 és 18coll-os a kerék hátul!
Bocsánat!Neked van igazad!
150-es van a drz-400-ason és a tesómal egy szetet néztünk az r17.hu-n ami 120/60-160/70 és reméltük,hogy jó lenne mert ami van az nem sokáig lesz gumi.Talán erre emlékeztem már nem tudom.
A srác aki nekem csinálta az összekötőt 15e-ret mondott a rozsdamentes, polírozott könyökre..
A furulyával meg esetleg megkeresheted Raptor Csabit mert az általa gyártott dobba 1,5-2e ért mondta, hogy csinál..
Szép a masina!
Pedig én nem vagyok annyira ezekért!De az én gépem sajna parkoló pályás ezért körözgetek a tesóméval néha.Erö az van benne irányitható is jó motorok ezek csak nem vagyok supermotos.Bennem lehet a hiba
tanácsot szeretnék kérni. van egy Leo Vince x3-as dobom gyári könyökkel. Szeretném ha kicsit halkabb lenne a cucc, illetve szeretnék egy rozsdamentes/króm könyököt is, mert a gyári az gáz. Külön könyököt nem találtam a neten, csináltatni elég drága ( 30 rugó ), az x3-asba meg nem lehet furulyát rakni.
Tudnátok mondani olyan sportkipufogót, ami ( rozsdamentes ) könyökkel együtt van, és furulyakészlet is van hozzá? Esetleg valami alternatív megoldás?
Bocsánat!Neked van igazad!
150-es van a drz-400-ason és a tesómal egy szetet néztünk az r17.hu-n ami 120/60-160/70 és reméltük,hogy jó lenne mert ami van az nem sokáig lesz gumi.Talán erre emlékeztem már nem tudom.