Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én megyek:D gyere te is ne mennyek egyedül
Tegnap raktam fel pinanyalat ragasztóval a hátsókerék küllőjére az egyik érzékelőt, a másik érzékelő egy lemezdarabra lett rögzítve amit a hátsó féknyereghez csavaroztam. Azért oda mert volt rajta egy felesleges furat és így pont faszányosan közel van egymáshoz a két érzékelő! És működik és annyira nem is észrevehető. Azért nem az első kerékre tettem fel mert ezzel a lemezdarabbal el lett volna csúnyítva a felni és bénán nézett volna ki!
Jöttök?
NÁLAM.
Hey .vasárnapra lesz bukógombám?
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Nekem igazándiból a vízszivattyú a gázosabb! Arra lenne szükségem!
Felkerültek a videók. Gyári dobbal és a Raptor dobbal, akit esetleg érdekel..
Szia.
Nem terveztem darabokban eladni,nem is tudom mennyit ér. Tegyél valami ajánlatot rá. Vagy vedd meg az egészet.
A láncvezetőt megvenném róla,menyiért adod
Tehát akkor annyira nem gáz a helyzet, az a lényeg, csak zajosabb, mint ezelőtt.
És a Dávidtól mit veszel?
Mert akkor ezek szerint neked is csak csapágyak kellenek nem?
Nem akarom sokáig húzni a dolgot, mert nekem is van betervezve nyaralás, csak hát motorral. :) Váratlan, nagy kiadásokat nem szeresssük.
Én hajtom azóta is!
Nekem a kuplungom nem anyira vészes, inkább a vízszivattyú a gázosabb!
De most a nyaralásra kell a pénz, majd a moci azután lessz szervizelve!
De Én megyek vele azóta is!
Nekem is a kuplungkosarat vágták rá elsőre.
Tehát akkor ez valószínüleg csak csapágyprobléma?
Ugye csak az?
Mert mondjuk egy új kuplungkosár az 60eFt- nem hiányzik a zsebemnek, a csapágyak, meg csak olcsóbak .

Ja és mit mondott még? használhatod, nyugodtan, vagy inkább sürgősen javíttasd?
Ja meg még annyi, a feleslege kérdéseket megelőzve, hogy szinte csak utcán használom, nem nyugdíjas tempóban, de nem forgatom szét, inkább az alacsony fordulatról szeretek neki odab..ni.
Olajat nem eszi, egy cseppet sem! (motul 15w50), amit kb 4000km-enként cserélek, jelenlegi olaj 3400-at futott. a lényag az, hogy ezt a hangot csak és kizárólag a jobb oldalról adja.
Hali!
Én lehet rászánom magam az enyém eladására, másra váltás miatt, de gyárilag S típus, viszont gyári EXCEL sm szett van hozzá, igaz kicsit többért szeretném.. érdekel?
Nekem is van ilyen jellegű hangja a mocimnak!
A szerelő megnézte, és nekem a Kuplung kosárnak a csapágya, vagy tűgörgő kosara van kopva!
És még a vízszivattyú csapágya is lóg! De ezt már DÁVID MEGIGÉRTE, HOGY MEGNÉZI VAN E NEKI DE MÉG NEM ÜZENT VISSZA!
Hali!

Valamiféle nem megszokott csörgős hangot hallok a gép jobb oldali deknijénél alapjáraton, ha menet közben gyorsítok, akkor is hallatja magát. Tehát nem mély, vagy zörgős hang, hanem inkább csörgős.
Valakinek tipp, hogy mi lehet? Kuplungkosárnál létezik, hogy valami kikpohat és ilyen hangot ad?
Vagy esetleg vezérműlánc? (bár erre azt mondták, az inkább motorfékezésnél szólal meg)

DR-Z 400S K4 37.400km-
Szép napot mindenkinek!
Szeretnék venni egy DRZ SM-et. 700ezer lenne rá. Van itt valakinek eladó? Esetleg ha ajánlani tudnátok az is jó lenne.

Válaszotokat előre is köszönöm!
Ez nem kevés km, bár DRZ-nek nem is túlzottan sok...
Volt-e jelentősebb meghibásodásod ez alatt?
Az enyémben most lesz 11.000, és mostanában kezdtem utcán használni.

Ha már a futásteljesítménynél tartunk: ismerősöm Aprilia Leonardo 125-ében 106.000 km van, és a mai napig megy mint a golyó. Télen nyáron heti 3-400 km-t megy vele melóba...
Ár:20.000ft.Pest megyében van.
Eladó a képen lázható Dr 200. A motor hiányos, Motorja hibás.Építésre vagy alkatrésznek tökéletes. Teleszkópjai jók,váza jó. Tank,ülés hibátlan. az ár fix.06209813916
Üzemanyagköltségért házhoz szállítom.
Nekem 15-41 van fenn, de városba tökéletes a 4., az 5. meg olyan 100-as tempóval kényelmes.
nekem is ki van herélve, perforált cső van benne és szépen kitömve nekem tetszik a hangja
nincs mit
kb 7-8 km/h, én most csréltem, nem soakt jelent, annyiból jobb h. városba pont jól lehet közlekedni 4.ben vele... 15-41el az volt a bajom h. 4ben sokat forgott, az 5 meg sok volt neki