Jó estét mindenkinek! drz 400as supermotomhoz keresek kipufogó könyökcsövet és hengert. Akinek van használt eladó, és szívesen jó kezekbe adná az kérem írjon, a többit megbeszéljük. további szép napot:D
e-mail cím: brewmaster@citromail.hu
Nekem Raptor van fent. Összekötövel eggyütt 37e volt. E betüs a rendör nem szólhat miatt max, hogy hangos;). Innen a képesmotorrol vettem 20e volt a dob de át kellett alakítani 1 kicsit és az 7e volt. Mindent a Raptor Csabi csinált semmi kokányolás nincs rajta. Az összekötö pedig 10e volt rozsdamentesböl. Nekem is a gyári e dob lett lecserélve és ahoz képest mélyebb, dörmögösebb hangja lett ami nekem tettszik.
Én úgy vettem az enyémet, hogy volt hozzá herélt kipuff, és egyáltalán nem rossz! Amúgy most leo vince x3asom van, tudom ajánlani, papíros és cserélhető hangtompítóbetétekkel 40 körül mennek a jó állapotúak...
Jójó akkor maradok a sportdobnál? abból mellyek a jók?és milyen árban vannak? Most még nembánom h a gyári hangja van...majd ha lessz rá jogsi akkor hadd szóljon :)
Ez most nekem magas
Hogy rakod oda a keskeny küllőre való mágnest?
Én is szeretnék rá rakni de még nem jött rá, hogy kéne megoldani a rögzítését a mágnesnek..
sportdobot tegyél rá inkább, én hallottam már kiherélve nem valmi szép, én a gyári E dobot kitömtem mosogató dörzsivel meg még be is szűkítettem, jó kis lopakodós utcai használatra :)
Hello. Tudtok nekem segíteni...azon gondolkodtam hogy kiheréltetem a gyári kipufogómat? Mit szóltok ehhez? Vkinek tapasztalata erről? JÓ hangja lessz ? MErt most nagyon halk. :)
Hát az a lóvécska szerintem is keves ahoz hogy jó gépet vegyél! Én a napokban cseréltem el a quadomat egy DRZ SM-re most csinálom az átírást és ennek költsége eredetiség vizsgával kb. 36-38.000 Ft. + biztosítás, ami nekem fél évre 4000 Ft. Az egyik nap teletankoltam és kimotoroztam belőle a benyát majdnem szó szerint, hát a végére törte az ülés a picsámat rendesen! Szerintem ha időben megcsinálsz rajta mindent amit kell és nem hanyagolod el a gépet akkor nincs gond vele!
Annyiért leharcolt retek állapotút kapsz. 50ezer pluszban az átírás, ugyanolyan kényelmetlen hosszú távon mint az apriliád, eszik 5-6 litert, fenntartása ugyanannyi mindkettőnek. E-ben 1500anként olajcsere, S-Sm-ben 6000ként. Pénz nélkül inkább ne vegyél ilyesmit, főleg ne olcsót.
e-mail cím: brewmaster@citromail.hu