Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan merre?
Ige drz m van!nem egészen pápán!pápától 25km re!
Hali vki köztetek tedd bele drz-be yamaha xt660x -nek az exel kerekeit?Belelehet tenni szerintetek?
http://motoroswebaruhaz.hu/spl... innen tudsz rendelni ledes lampat
Hali van e valakinek eladó ledes hátsó lámpája? Vagy tud e valaki hogy hol lehet venni ? Előre is köszi
Hali!
Kössz az infokat meg fogom nézni a höfokgombát biztos ami biztos!
Hello. Tudtok jó gumit viszonylag jó áron? Megvettem 1hónapja a drz-t és az sm gumi már 0...mivel eső gumi volt rajta...nemnagyon szerette a száraz aszfaltot.
A méretek:
120/70 17
150/60 17
Én is kerestem egy ideig,de senki nem tudott segíteni.Nekem szintén gyári sm-be kellett.De végül is megoldódott.Kecskeméten a Parillánál kaptam,az utángyártott küllő menetemelkedése nem egyezett a gyárival,ezért anyát is kellett hozzá vennem.De sajnos csak minta alapján tudnak adni,nincs katalógusuk.600 ft a küllő,200 az anya.
Remélem tudtam segíteni!
Jah és elsőkerékbe:), megadták magukat sajnos.
Érdekelne 3 db küllő,gyári sm felnibe.
NEm aranyszabály ez a személyautós dolog ám...Én még eddig DRZT nem láttam felforrni, pedig sokan gyilkolják versenyen ismerősök közül is... vgy pl ott van haverom Husaberg FE 550 je azon sincs ventilátor, pedig az is kapja az ívet
én is így szoktam,kis ideig rajtahagyom a gyújtást.....
azért mert álló helyben is felforrhat a víz.személyautókon akkor is megy ha leveszed a gyújtást
nem hiába nem raktak rá tervezésnél....én próbáltam de akkora a hő ott hogy a vezeték megolvad. eddig nekem sem kellett felvonulásokon sem pl. sose forraltam fel.
drzd van neked is pápán?
Sziasztok
120/60 r17-es gumit vennék ha v.kinek lenne eladó
Szia.
Szintén S-em van, és nagy melegben, lassú tempónál (pl. városi lámpák vagy ha a gyerekeket viszem 1-esben az udvaron pár kört) be-bekapcsol a ventilátor. A túlmelegedést jelző lámpát még egyszer sem láttam kivillanni, bár nem is szeretném addig "hevíteni" a helyzetet.
Nézesd meg a venti hőfok érzékelőjét, mert ha nem kapcsol be, akkor pl. terepen, lassú araszolásnál, városban, stb. túlmelegedhet és megéghet az olaj, onnan meg elég rövid úton eljutsz a motorgenerálig. Nem saját bölcsesség, szerelő mondta.

Üdv.
semmire, ha arra állitod a helyzetjelző égve marad
a gyújtáskapcsolónál a P állás az mire jó?
Nekem van is ELADÓ!
Helló!
Két éve használok egy 2005-ös S modellt.
Tapasztalatom, hogy a melegben sűrűn bekapcsol a ventillátor mert jól műkődik és végzi a dolgát. Emellett a motorblokk is igencsak forró, ez is természetes.
Ha megállok nyáron a melegben, rajtahagyom fél-1 percig a gyújtást (sajátos elképzelés), hogy hűtse vissza egy kicsit a dolgokat.
Hozzáteszem, jó a másfél éves aksim és sosem merül le ennyitől.
Ha ilyen melegben nem kapcsol be a venti akkor érdemes megnézetni, kevesebbe kerül mint egy megfőtt motor.
E-s drz-re érdemes ventillátort rakni?
DRZ Akatrészek nagy választékban!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
miért baj az ha csak gyújtáson megy? én gyújtást csak akkor veszem le ha megálltam...akkor meg majd kihűlik idővel magától is, meg nem meríti az akkut
nekem bekapcsol,de hátránya hogy csak gyújtásról megy és ha leveszed leáll a venti
én 70 ért vettem, 3 gumival plusz egy SM sárvédővel, +láncal és távtartókkal, de sajna a lánc már legatyásodott ma rendeltem DID 520vx2 110 szemes 17 ezerbe...remélem beválik ez a lánc eddig RK-m volt