Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Ára?
Attila
Nincs véletlen egy első és egy hátsó ráfod (gyári drz400e)?
Vagy gyári kerekek, tárcsák, gumik nélkül?
Ha van mi az ára?
Ha másnak van, írjon!
üdv. lenne egy ilyen új 120 tagos láncom eladó. érdekel e valakit?
Köszi de olcsóbbat keresek..
Nekem nincs készletem.Ha gondolod hívj fel telefonon és megpróbálok segíteni.Pár infó hiányzik.Tel.szám. az adatlapomon.
Üdv.
ITT megtalálod hívj ha érdekel
Igen ez RMZ 450-s dob postázom is ha kell ebben az árban ITT megtalálod hívj ha érdekel
ennek nagyon örülök. mit ajálsz ? neked nincs masik ? http://slorider.com/DRZ/tech/D... én ezt szereltem be
Üdv!
Már rég jártam erre DRZ land-on :)
Tetszik ez egy RMZ kipufogója ugye? emlékszem régről.. engem érdekelne nagyon postán történő utánvételes finomsággal..
Csak 1 ár kéne ha még nem késő..
Üdv:Dave
Tervben van idén a tavaly meghiusult Szlovák túra pótlása?
méééé adod el?
Én lehet hogy eladom, mert nekem meg 310-eshez való kéne!
mivel szűkebbet raktál bele így kevesebb benzint kap de ha nem érzed hogy gyengébb lenne akkor legalább kevesebbet eszik, nekem az sm-hez való szett van abban a legnagyobb 160-as lehet hogy rossz szettet vásároltál
Hali Mindenki!
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
/www.kepesmotor.hu/teleszkop_fu...
130-150e ft. utcai vagy pálya gumival.
Rossz szettet vettél!
Ezt kellet volna megvenni.Bár ebben is a legnagyobb a 160-as.
http://www.dynojet.com/pdf/311...
Hali!DR650 hez keresek komplett hengerfejet vagy egész blokkot!
ha valakinek van vagy tud valakit légyszi szóljon!
20/5913818
köszönöm! Az a gond hogy nekem az eredeti 165 ös és amit beletettem (dynojet) 4 db közül a legnagyobb 144 es én pedig a 140 est tettem bele. Ezek szerint gyengébb lett ? valaki megtudja magyarázni?
Tegnap megint sikerült elhagyni a rendszámom, ajánlom mindenkinek, hogy rögzítse erősebben, a műanyag keret darabjaira hullott, nem terepre találták ki. Végül megtaláltam, de "kénytelen" voltam pár órát motorozni miatta
Szia! Mennyi a dob és milyen hangja van? Ez rmz dob?
Üüüdv.
A kérdésem az lenne,hogy mennyiért adod a drz kartervédőt plusz a 2 vázvédőt?Rendeltem már tőled deknivédőket nem olyan rég!
Az E-sek olcsóbban mennek
Helló a conti road attack gumik mien méretűek és mennyi lenne a pár?
Nehéz lesz eladni szerintem ennyiért papír nélkül főleg S esbe :S
Heló!
Nekem van!
06302402317