Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Suzuki DRZ 400 S 40 LE -s eladó 6300 km -el, 540.000,- Ft -ért.
Újszerű terepgumik, új motorolaj és szűrő, új telóolaj és fékolajak. Keveset futott láncszett. (ATV520). Érden található. +3620-997-3276
Nem papíros!
Egyetértek 100 - 110-zel a világból kimész vele, de többszáz km-es túrán azért kapaszkodni kell.
110 de nyugodtan húzhatod neki még le nem visz a szél nem lesz semmi baja
oké, írjál majd a fejleményekről
Sziasztok!
Keresek drz-re 320-ra kiemelő fék adaptert, ha valaki tud kérem szóljon.
Köszi!
Hali. Ha minden igaz, akkor BigBike-nál van jó láncvezető. Felhívtam őket és a szervizes elmondása szerint jó lesz, de a biztonság kedvéért beazonosítja cikkszám szerint is. Ha tudok vmit akkor jelzek
rá van írva a fúvókára hogy hanyas.. nézd meg milyen van benne gyárilag és mindenképp nagyobb furatút válassz a szettből ha azt akarod hogy erősebb legyen, nekem S-be van, a gyári 142.5-es volt most 155-ös van benne + mindneképp nyitott airbox nyitott kipufogó ha azt akarod hogy érjen is valamit
Hali!sm kerekek nálad mennyiért mennek?
Hali!

Régi álmom egy drz.
Arra lennék kíváncsi hogy egy gyári S-es verziónak mennyi az utazó sebessége amennyivel folyamatosan lehet menni.
köszi a válszt
Köszi az ajánlatot! Majd mélezzünk még, bolti ár kb. feléért érdekel után gyártott alkatrész, majd megnézem mennyi volt az új JT 39-es.
lemaradt
Nekem 1 Dob+összekötő cső van ELADÓ DRZ E-re.
drz e a dynojet fúvóka szettböl melyiket kell beszerelni a karburátorba hugy jó legyen ? segítség
Hello
Keresek 28as kormányt és átalakítót hozzá.
Ha van esetleg valakinek írjon.
Köszi
Sziasztok!
Suzuki DRZ 400 E eladó
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szia.Sikerült megrendelni a kicsi féktárcsát?És akkor visszaviszem a tárcsát és a távtarót, és mennyi pénzt vigyek még?
Szia mindenkinek!
Drz e-re keresek Sport kipufogót,rendszert.
Ha valaki tud irjon!
Köszi!
Eladó SM szettitt
DRZ 400 Bontott cuccok ELADÓK!
Kerék szettek,Motorblokk,Bontott Motorblokk,Vázak,Teleszkópok,Kapcsolók,Bovdenek,Fékrendszerek,Lámp
ák,Műszerfalak,Műanyag idomok,Fém tankok,Üllések alacsonyított gyári és normál méretű stb...stb...stb...
Hívj vagy írj e.mailt.
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Szia én tudok neked csinálni 39 es hátsó lánckereket zsír ujjat 3500 ft érdekel ?
Sziasztok drz-400 ra való hullámos féltárcsa nagyon áron alól eladó első hátsó párban egyforma mintázattal egyben vagy külön külön is egyben 30e ft a kettő elérhetőség itt vagy az adatlapomon (msn)
nem jön be, nah mind1, 69 dollár az első hátsó láncvezető + a 2 görgő
ez megérné simán!

csak vkit keríteni kéne aki megrendeli
igen, erről beszéltünk a multkor is, de van itt olyan aki szokott venni onnan?