Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végén még kell venni többet mondjuk e-bayről valki csak tudna ebben segíteni...
Annyira nekem sem sűrgős, de jó lenne, ha nem kellene letennem a mocit amiatt, mert nincs láncvezetőm
Cserélnék, keresek: Suzuki DRZ400-hoz, 39-es hátsó lánckereket, gyári kipufogó rendszert, téli és nyári motoros kesztyűket, nyári motoros mezt sárgában(XL),

bukósisakot, wifi routert.
Cserélnék, kínálok: Suzuki DRZ400-hoz, 47-es hátsó lánckereket(3e), alu kartervédőt(4e), utángyártott féktárcsa párt(1 első, 1 hátsó)15e,

iiulaszlo KUKAC gmail.com
06209194144
http://www.bigbikeshop.hu/term...

ezt kéne megkérdezni, én már írtam nekik 2x emailt de nem válaszolnak... lehet fel hivom majd őket
mondjuk annyira nem sűrgős az a láncvezető nekem, de 1-2 hónapon belül le kellene cserélnem
3700 ft volt
Köszi. Mi az ára?
Jah.
jah, fasza... akkor csak nem mondtak nekem hülyeséget a debreceni rmc-be h. nem tudnak rendelni...
akkor Te is vadászol még az elsőre?
Hali. Én voltam, rendeltem elsőt erre kaptam hátsót, ráadásul cr-ét, úgyhogy marad a gyári
2005ös RMZ-é jó a hátsó láncvezetőhöz, parillából vettem, de előre nem találtam ami jó lenne, valaki mondta hogy rmc-be rendeltek neki elsőt is....
Köszönöm a segítséget, dolgozom rajta, aztán majd megmondom mi volt, ha megtalálom a hibát.
Tapasztalatból nem tudok tanácsot adni, de elméleti szinten segíthet, ha teszel egy kis alkoholt a tankba, de inkább bioetanolt, mint Whisky-t vagy sört :) Illetve előbb nézz utána, hogy mi lehet a jó megoldás, de azt tudjuk, hogy az alkohol vízzel, és benzinnel is hígítható, így könnyen kimehet a víz az üzemanyag rendszerből. Amúgy meg lehet, hogy nem az üa. rendszerben van a víz, hanem valahogy bejutott a gyújtáshoz?!, és nem tud kipárologni, mindenképpen át kell nézni a mocit, és csak akkor menj mély vízbe, ha vízálló a masina :) Mondom ezt én, aki vagy háromszor fojtottam vízbe a quadomat :) Blokkba még sosem "töltöttem" vizet szerencsére, max. a hengerbe...
DRZ -t nem ismerem eléggé, csak tippeket osztogatok.
Igen, valami vizes dolog miatt lett durrogósabb, de az olajban nincs víz, olyanom már volt, jó kávé színű lett, most meg tiszta. A kérdés, hogy mit csináljak vele? Mossam ki a tankot?
Szerintem nem a kipu miatt, az nekem teljesen ki volt égve, a nagy hang miatt tömtem csak újra. Videódat elnézve tudom mi lehet a baj :)
Vízi járművel akarsz közlekedni, vegyél csónakot, vagy tengeralattjárót :) Nem lehet, hogy valahol megült a víz, tank-üzemanyag rendszer, stb. és lassan elhasználja a géped?
Az első víz meghajtású DRZ :)
Próbáld meg 1,75-el.
Sziasztok!

Mennyi lehet az ideális guminyomás Dunlop Sportmax 120/70/17 és Dunlop Sportmax 150/60/17 gumiban supermotyóként? 90kiló vagyok..

Most 2baron van de ez kicsit keménynek tűnik..
Síma úton is csiálja, úgyhogy ez nem lehet gond. Most a kipufogóval próbálkozom. Tegnap szétszedtem a nyitottat, eléggé ki volt égve, úgyhogy a következő lépés a kiputömés és javítás.
Az igaz, hogy nem KPM-es vizsgára vittem, hanem maszek műhelybe és ott 8000 ezerbe került a vizsga!
Viszont szerintem a kis vizsgaállomások azok versengenek egymással és sokkal engedékenyebbek! Végigjártam őket mindenhol mást kértek és a legkedvezőbbet választottam!
Ezt tidom tanácsolni mindenkinek!
7eft.a pár.
20-5-636-213
És ugy az mennyi lenne?
én már odáig eljutottam, hogy van szabályos első hátsó lámpám helyzetjelzővel és mind a 2 fékre féklámpakapcsoló, 2 tükör, halk kipufogó, jövőhéten lesz távolsági fényem is...csinálgattam a vasat ahogy tudtam , egyedül a kerék amit bent szeretnék hagynni (CBR600)
Hali, esetleg próbáld még meg a letámasztónál lévő kapcsolót kötegelővel összehúzni, mert több cimbinek is ugratáskor, vagy szarabb úton már a letámasztója belibeg, és megszakítja a gyújtást....
Hátha neked is ennyi lenne a baja..
Majd írd meg ha rájöttél
Hali
az ugy nem rossz ha nem dobtál rá de nem lehet megcsinálni mindenhol sajnos.. kpm 4200huf
Szerintem rossz helyre viszed vizsgára!
Én sport dobbal, krosszgumival vittem a 400E vizsgára!
Semmi plusszt nem kellett fizetnem!
én a fékpadot tudtam pont ez a bajom a gépet nem lehet átverni és a gyári tárcsám meg üt és pumpál a fékkar is érezhetően