Cserélnék, keresek: Suzuki DRZ400-hoz, 39-es hátsó lánckereket, gyári kipufogó rendszert, téli és nyári motoros kesztyűket, nyári motoros mezt sárgában(XL),
bukósisakot, wifi routert.
Cserélnék, kínálok: Suzuki DRZ400-hoz, 47-es hátsó lánckereket(3e), alu kartervédőt(4e), utángyártott féktárcsa párt(1 első, 1 hátsó)15e,
ezt kéne megkérdezni, én már írtam nekik 2x emailt de nem válaszolnak... lehet fel hivom majd őket
mondjuk annyira nem sűrgős az a láncvezető nekem, de 1-2 hónapon belül le kellene cserélnem
Tapasztalatból nem tudok tanácsot adni, de elméleti szinten segíthet, ha teszel egy kis alkoholt a tankba, de inkább bioetanolt, mint Whisky-t vagy sört :) Illetve előbb nézz utána, hogy mi lehet a jó megoldás, de azt tudjuk, hogy az alkohol vízzel, és benzinnel is hígítható, így könnyen kimehet a víz az üzemanyag rendszerből. Amúgy meg lehet, hogy nem az üa. rendszerben van a víz, hanem valahogy bejutott a gyújtáshoz?!, és nem tud kipárologni, mindenképpen át kell nézni a mocit, és csak akkor menj mély vízbe, ha vízálló a masina :) Mondom ezt én, aki vagy háromszor fojtottam vízbe a quadomat :) Blokkba még sosem "töltöttem" vizet szerencsére, max. a hengerbe...
DRZ -t nem ismerem eléggé, csak tippeket osztogatok.
Igen, valami vizes dolog miatt lett durrogósabb, de az olajban nincs víz, olyanom már volt, jó kávé színű lett, most meg tiszta. A kérdés, hogy mit csináljak vele? Mossam ki a tankot?
Szerintem nem a kipu miatt, az nekem teljesen ki volt égve, a nagy hang miatt tömtem csak újra. Videódat elnézve tudom mi lehet a baj :)
Vízi járművel akarsz közlekedni, vegyél csónakot, vagy tengeralattjárót :) Nem lehet, hogy valahol megült a víz, tank-üzemanyag rendszer, stb. és lassan elhasználja a géped?
Az első víz meghajtású DRZ :)
Síma úton is csiálja, úgyhogy ez nem lehet gond. Most a kipufogóval próbálkozom. Tegnap szétszedtem a nyitottat, eléggé ki volt égve, úgyhogy a következő lépés a kiputömés és javítás.
Az igaz, hogy nem KPM-es vizsgára vittem, hanem maszek műhelybe és ott 8000 ezerbe került a vizsga!
Viszont szerintem a kis vizsgaállomások azok versengenek egymással és sokkal engedékenyebbek! Végigjártam őket mindenhol mást kértek és a legkedvezőbbet választottam!
Ezt tidom tanácsolni mindenkinek!
én már odáig eljutottam, hogy van szabályos első hátsó lámpám helyzetjelzővel és mind a 2 fékre féklámpakapcsoló, 2 tükör, halk kipufogó, jövőhéten lesz távolsági fényem is...csinálgattam a vasat ahogy tudtam , egyedül a kerék amit bent szeretnék hagynni (CBR600)
Hali, esetleg próbáld még meg a letámasztónál lévő kapcsolót kötegelővel összehúzni, mert több cimbinek is ugratáskor, vagy szarabb úton már a letámasztója belibeg, és megszakítja a gyújtást....
Hátha neked is ennyi lenne a baja..
Majd írd meg ha rájöttél
Hali
bukósisakot, wifi routert.
Cserélnék, kínálok: Suzuki DRZ400-hoz, 47-es hátsó lánckereket(3e), alu kartervédőt(4e), utángyártott féktárcsa párt(1 első, 1 hátsó)15e,
iiulaszlo KUKAC gmail.com
06209194144
ezt kéne megkérdezni, én már írtam nekik 2x emailt de nem válaszolnak... lehet fel hivom majd őket
mondjuk annyira nem sűrgős az a láncvezető nekem, de 1-2 hónapon belül le kellene cserélnem
akkor Te is vadászol még az elsőre?
DRZ -t nem ismerem eléggé, csak tippeket osztogatok.
Vízi járművel akarsz közlekedni, vegyél csónakot, vagy tengeralattjárót :) Nem lehet, hogy valahol megült a víz, tank-üzemanyag rendszer, stb. és lassan elhasználja a géped?
Az első víz meghajtású DRZ :)
Mennyi lehet az ideális guminyomás Dunlop Sportmax 120/70/17 és Dunlop Sportmax 150/60/17 gumiban supermotyóként? 90kiló vagyok..
Most 2baron van de ez kicsit keménynek tűnik..
Viszont szerintem a kis vizsgaállomások azok versengenek egymással és sokkal engedékenyebbek! Végigjártam őket mindenhol mást kértek és a legkedvezőbbet választottam!
Ezt tidom tanácsolni mindenkinek!
20-5-636-213
Hátha neked is ennyi lenne a baja..
Majd írd meg ha rájöttél
Hali
Én sport dobbal, krosszgumival vittem a 400E vizsgára!
Semmi plusszt nem kellett fizetnem!