Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közben elkezdem nézni a szerelési leírást / képeket, de addig is ide is beírtam, hátha valaki tudja miről lehet szó.
Tehát, ha valaki tudja, mitől rángat a 2001' DRZ400E kuplungja elinduláskor, illetve miért szárazak kicsit a kuplunglamellák (olaj volt a gépben), akkor ossza meg velem, legyen szíves! Köszönöm!
Most nincs, mert tegnap szétszedtem :)
Előtte volt benne, így ellenőriztem:
"
Vízszintes területen indítsd be a motort, és hagyd melegedni kb. 3 percig (letámasztva), állítsd le és újabb 3 perc után ülj a "nyeregbe", így tarthatod egyenesen. Tekerd ki a nívót, töröld le, illeszd vissza (ne tekerd be), húzd ki, a szint legyen közép és maximum között! Ha nem jó a szint, tölts utána, vagy cseréld le az olajat.
"
Nem tud valaki gyári teleszkóp harmónikát? Vettem utángyártottat de az nem igazán jó rá.
Van elég olaj a motorban?
Segítség kellene. Nemrég vagyok DRZ tulaj, vásárlás óta rángat a kuplung elinduláskor, eddig megoldottam extra finom kuplung kezeléssel, így el lehet indulni gáz nélkül, de néha fullad.
Tegnap este szétszedtem a kuplung oldalon, van némi kopás, de nem vészes, viszont szinte szárazak a kuplung lamellák, hogy kellene olajhoz jutnia, illetve miért nem kaphat eleget? Van itt DRZ szaki, aki telefon / online doktor is egyben? :)
Heló a Hűtővédő érdekelne!
Beszélhetünk.
Hívj vagy írj e.mailt.
20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
50eft.
üdv.
Honnan jött a vezérműlánc?Ezt igazából szakszervízben kell orvosoltatni,!Műszaki?Talán az rm en volt?Ha csak terepezel nem kell!A fékbetét meg KB 5000 Ft! EBC betétek nem rosszak!Olajcsere nálam 4-5 ezrenként,terepezésnél lehet kicsit sűrübben!Castrolt szeret a drz szerintem!
ELADÓ!

KIPUFOGÓDOB - savállóból van, összekötőcső nincs hozzá, annak csatlakozása/mérete! a dobhoz a gyári DR-Z -vel azonos, (átmérője).8000Ft- + postadíj 1500Ft-
a deknivédők kellenének.ára?
Kösz a segítséget. igen gázgyorsító dob van rajta meg leo vince x3-as dob és e típusú. új akksi van benne igy lenne az ára 470, de műszaki lejárt emg első betétet kell cserélni.
A vezérműláncot mikor szokták cserélni vagy honnan lehet tudni hogy jó-e? Olajat milyet kéne bele rakni és mennyi idő vagy km után kell cserélni?
Szia épp most készülök drz tárcsákat csinálni (hullámosat) 17 ezer ft
Kuplung,gyújtásdekni védő ez a kettő egyben mennyi?
Meg egy képet tehetnél fel róla.
Köszönöm.:Dávid
Én vettem jő árban akksit,és nem győzöm töltögetni....
Volt vagy 8000 ft...
nyílván nem ízért írtam így mert nekem arra kellene.
de tuning hengeres DRZ nem érdekel... azért köszi.
Értem, köszi a segítséget!
Köszi a képet,így már értem!
:)
Vapor km.óra van rajta, így simán elfér. a gyárival szerintem nagyon elállna, az eléggé kiáll
Miket kellett cserélned,hogy rárakd ezt a ktm fejidomot?
Az eredeti drz km óra megmard,vagy azt is cserélted?
Köszi!
Nem!
Mire lenne szükséged?
csak egyben eladó?
Neked is!
Mire lenne szükséged?
06302402317