Közben elkezdem nézni a szerelési leírást / képeket, de addig is ide is beírtam, hátha valaki tudja miről lehet szó.
Tehát, ha valaki tudja, mitől rángat a 2001' DRZ400E kuplungja elinduláskor, illetve miért szárazak kicsit a kuplunglamellák (olaj volt a gépben), akkor ossza meg velem, legyen szíves! Köszönöm!
Most nincs, mert tegnap szétszedtem :)
Előtte volt benne, így ellenőriztem:
"
Vízszintes területen indítsd be a motort, és hagyd melegedni kb. 3 percig (letámasztva), állítsd le és újabb 3 perc után ülj a "nyeregbe", így tarthatod egyenesen. Tekerd ki a nívót, töröld le, illeszd vissza (ne tekerd be), húzd ki, a szint legyen közép és maximum között! Ha nem jó a szint, tölts utána, vagy cseréld le az olajat.
"
Segítség kellene. Nemrég vagyok DRZ tulaj, vásárlás óta rángat a kuplung elinduláskor, eddig megoldottam extra finom kuplung kezeléssel, így el lehet indulni gáz nélkül, de néha fullad.
Tegnap este szétszedtem a kuplung oldalon, van némi kopás, de nem vészes, viszont szinte szárazak a kuplung lamellák, hogy kellene olajhoz jutnia, illetve miért nem kaphat eleget? Van itt DRZ szaki, aki telefon / online doktor is egyben? :)
Honnan jött a vezérműlánc?Ezt igazából szakszervízben kell orvosoltatni,!Műszaki?Talán az rm en volt?Ha csak terepezel nem kell!A fékbetét meg KB 5000 Ft! EBC betétek nem rosszak!Olajcsere nálam 4-5 ezrenként,terepezésnél lehet kicsit sűrübben!Castrolt szeret a drz szerintem!
KIPUFOGÓDOB - savállóból van, összekötőcső nincs hozzá, annak csatlakozása/mérete! a dobhoz a gyári DR-Z -vel azonos, (átmérője).8000Ft- + postadíj 1500Ft-
Kösz a segítséget. igen gázgyorsító dob van rajta meg leo vince x3-as dob és e típusú. új akksi van benne igy lenne az ára 470, de műszaki lejárt emg első betétet kell cserélni.
A vezérműláncot mikor szokták cserélni vagy honnan lehet tudni hogy jó-e? Olajat milyet kéne bele rakni és mennyi idő vagy km után kell cserélni?
Tehát, ha valaki tudja, mitől rángat a 2001' DRZ400E kuplungja elinduláskor, illetve miért szárazak kicsit a kuplunglamellák (olaj volt a gépben), akkor ossza meg velem, legyen szíves! Köszönöm!