Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! ELADNÁM vagy CSERÉLNÉM!
DRZ SM teleszkópot(70eft)és SM kerekeket(150eft)cserélném E telóra és enduró kerékre értékegyeztetéssel.
Ajánlatokat e.mailben nagy.david@kalocsakom.hu
hali. engem érdekelne gyári DRZ E kipufogóvég... van e valakinek esetleg elfekvőben?
Hali mindenki!
DRZ alacsony üllés eladó újszerű állapotú!
20.5-636-213
Kösz a tippet Legközelebb már okosabb leszek. De bízom benne hogy a legközelebb majd csak olyan két év múlva lesz körülbelül. Most összepakolom a felújítókészlettel meg új olajal, új szimeringel meg szilikonzsírral, és remélem hogy a teleszkóp az teleszkóp lessz legalább két évig.
vagy a fő oldalon a megfelelő motor képre kattintasz és egyből ott vagy
használd a motortípus szerinti menüpontot, sok termék megtalálható évjárat szerint
Köszi szépen! Pedig még néztem is ezen az oldalon, de csak annyit írtam a kereső mezőbe hogy drz. Arra nem dobta ki.
Jó estét DRZ topik!
Létezik első teleszkóp felújító szett? Gondolok itt a csúszóperselyekre elsősorban. A suzukiban gyári alkatrészre horribilis árakkal rémisztgettek...
Nekem is E van de nálam 1000 km-nél megy bele az új olaj!
Sziasztok!

A hátsó kerékagyba keresek menesztő gumikat, DR650SE-hez.

Hol lehetne beszerezni?
Nincs valakinek egy 147 vagy 150-es keihin főfúvókája eladó,vagy elcserélhető?
Köszi ! Néztem csak nem bökte ki a szemem!
pont ezen az oldalon van a hirdetés...
50391, telefonszám:50392 hsz.
olvass kicsit vissza
Sziasztok olyat keresnék hogy E- re hűtőmerevítőt mert elgörbült 1 perecnél ha tud valaki esetleg ilyet azt megköszönném.
Nekem S van én 4000km-enként szoktam, de haver akink E-je van 1000Km enként cseréli.
Cseréld le most akkor kapásból , amúgy 3000kmenként szokták ismerősök , igaz csak terepen használják . DRbe meg ~4000 , papíron kb 60 üzemóra.
Helló!

Tudna nekem valaki segíteni, hogy a 2006os DRZ400 E-ben mennyi időközönként kell cserélni szervízkönyv alapján az olajat, mert nincs szervízkönyvem hozzá és most vettem a motort.
Szevasztok nem vették át postás meg vissza hozta így van egy dr 350 első hullámos tárcsám és egy drz-400 48 fogas lánckerekem nagyon olcsón eladó
Hali!
Sajnálom hogy így jártál, igen a benzin meg tudja enni a ragasztást, a por meg leugrasztja a nikaszilt a henger faláról Mielőbbi jobbulást a motorodnak!
Akkor sztem próbáld megrendelni neten.
az mind1, nekem olyan is jó
Jah. Csak az enyémen nincs az a nagy gütymő
az baráti, de te is arról beszélsz amire én gondolok?