Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4000+posta. Azt nem tudom h melyikből,a honlapjukon rendeltem meg
Csináld te is azt, és lehet hogy neked is lesz akkor mikor nekem.
hali, és ezt melyik RMC-ből rendelted? mert itt is van debrecenbe de itt nem tudtak még rövidebb telefonálgatás után se keríteni...
és mennyiért adják amúgy? bemegyek majd és megmondom nekik ha a központiba van akkor rendeljenek onnan és hozzák le nekem :)
Hali. Ma felhívott egy "kedves hangú néni" az RMC-től,hogy előreláthatóan jövő héten érkezik meg hozzájuk a láncvezető, amit rendeltem, és utána való héten meg hozzám.
én használom terepen az smet, nicsn vele baj, 14-47 , harmadikban egykerék gázra terepen... :) futómű is fasza, igaz crosspályán nem használom....
ez az szerintem
hírdetést is belinkelnéd?:)
Köszi szépen írok is neki de nem tudom, hogy a csomag tartalmaz a két kerek oldaldeknire is valami védőlemezt?
Most látom, hogy a hirdetésnél is megadta a számát....
06-30-240-2317 itt eléred.
Szia
Trobee csinál ilyeneket DRZ-re.
Telszáma nem tudom mennyire publikus, de itt a mail címe:robi.termol@t-online.hu
Az enyémen is általa gyártott cuccos van.
L.
Srácok nekem deknivédő kellene DRZre esetleg ha tudtok eladót, vagy hogy hol vegyek vagy bármilyen ötlet megoldás érdekel! Köszi előre is!
hülyeséget nem akarok mondani de am szerintem teljesen mind 1 hogy hová fogatod le.....de nekem is úgy rémlik hogy ott van valamerre annak a helye
Te hogy csináltad a nagyvas.hu féle szerelhető fékcsövet.
Levágtál a fémszövetből, ugy hogy csak a fehér közepe maradjon és arra raktad a roppantógyűrűt?
Nekem szerintem nem menne rá máshogy...
E-t vegyél ha terepezni is akarsz.
üdv.
Hali.
Hívj ha tudsz.
üdv.
Üdv Drz-sek!

Drz superlotyó mennyire alkalmas enduronak?
Vagy enduroból (51Le)épitsek supermotot?
Vagy igazi supermotot rmz-ből lehet épiteni?(mondjuk jó lenne,ha terepre is használható lenne)
Ez lenne az?

Szia ár fügvénye a hullámos minta is itt nem szeretek árakat irni de adok egy mail cimet ott keress és megbeszéljuk Kopaszkak1@citromail.hu
helló
blokk bal oldalán az önindító mögött a hátsó csavar
lánckeréktől jobbra felfele
jobban nem bírom körülírni :)
Legjobb lenne egy fénykép, de az okosság is segítene!
Ennyi kellene, meg olaj bele és mehet az indítás!

köszi
huhh tesa
töröm az agyam most rendesen régen foglalkoztam már vele így
vagy az önindítóhoz kell vagy pedig az egyik deklicsavarhoz de nem akarok hülyeséget mondani hétvégén megtudom nézni vagy pedig valaki mond hamarabb egy kis okosságot akinek közelében a gép
Hallo
Érdekelne engem 2001-es drz-e-hez hullámos elsö és hátsó tárcsa.
méretet nem tudok elöször az ár érdekelne.
elöre is köszi.
Csá!
Nem tudod hova van csavarozva az aksi negatívja a blokkon?
Elfelejtettem
Bocsi az a DR-Z
Heló!
10 l
3 l

Én így tudom
Sziasztok.
Valaki meg tudná esetleg mondani, hogy a dr-emnek hány literes az üzemanyag tartály kapacitása, illetve mennyi van hagyva tartaléknak?