Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Külön-külön nem eladó ugye?
Hello
De fain a géped. Én Motul 5100 15W50-et raktam bele.
Köszi:)
Jah.. Érd.: kgktm@citromail.hu
ELADÓ!

KIPUFOGÓDOB - savállóból van, összekötőcső nincs hozzá, annak csatlakozása/mérete! a dobhoz a gyári DR-Z -vel azonos, (átmérője).8000Ft- + postadíj 1500Ft-

ACERBIS RENDSZÁMTARTÓ LED-es, (helyzetjelző/féklámpa).
A Képeken látszik hogy is mutat felszerelve.
6500Ft- + posta 500Ft-
Ktm matrica DR/DRZ-re?
Lenne egy akciós alu szettem.
28 ezer.
Hűtővédő,kartervédő,vázvédő,kuplung+gyújtás-dekli védő.
Sziasztok!
Meg van a műszaki a motoron, úgyhogy most már nem kell sunnyogni!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy '96-os évjáratú 4T 250ccm Dr-be melyik olaj lenne megfelelő ezek közül?
http://lubmaster.hu/spd/unas_2...
http://lubmaster.hu/spd/un
as_5...
Nincs nekik sajnos!
:(
Matricák!
Teljesen műanyag, időtálló, nap-, és vízálló!
A nagy KTM mérete: 14X5 cm, a kicsié: 7X2,5
A Fox mérete: 8X6 cm
Árak: a kicsi KTM 300, a nagy 400, a Fox 350.
Posta: levélben küldöm, a levél áráért (kb. 100) Ha többet rendelsz, elnézem a postát!
Ezek minták, szinte bármilyen körvonalas, egyszínű matricát tudok kivágatni!
Nem infó Csak egy kérdés volt, ugyanis én sem találtam semmit róla.
Csak ajánlani tudom, nekem majdnem 3 éve van S típus. Ha normálisan karban van tartva, szerintem nem nagyon lehet komolyabb hiba. Esetleg a generátor csavarok kicserélését és beragasztását kell megcsinálni.
Köszi
Esetleg vmi típushibája van? olajcsere , légszűrő tisztítás meg láncápoláson kívül mi az amire érdemes odafigyelni?
Tuti nem lesz erős!
Köszi a választ, most egy husqim van Sm610.
Hasonló gondosságot igényel ez is. CSak azért kérdeztem h terepen kezdésnek nem túl erős-e...
köszi mégegyszer
hali!

Nem üzemórás, de 1000-1500 km-enként olajcsere... Attól függ milyen motorod volt előtte, de sztem 125ös után nyugodtan rá lehet ülni ésszel...
Szia!

Honnan az info? Felhívtad őket? Már keresem régen a neten, de még semmit nem tettek ki...
Hello!

Drz E egykerekezni tanulok vele. Megy mar a holtpont is. 4.-ben gazra emeli, majd az esetek 60%-ban 1-2 kmt sikerul logatni.
Az merult fel, hogy ilyenkor van-e kenese a motornak.
hello szevasztok..olyan kérdésem lenne hogy a DRZ sm gázbovden lehetséges h rövidebb mint az e gázbovdené?vagy csak én tudom nehezen össze rakni egy kézzel..mivel gipszbe van még a kezem....:S
a másik...hogy az sm es hütö ugyan az mint az e -é?
Páromnak ez az első nagy motorja és nagyon kedveli!
Heló a prox oldalán találsz pár cuccot pl kuplung bovdent is.
Sziasztok nekem egy segítség kéne drz 400e olyan alkatrész kellene a blokkból jön ki a lánc kerék tengely Az a tengely kellene nekem ha valakinek van jelez meg vásárolnám meg a tud valaki hol tudnék szerezni azt is Köszi baneras@freemail.hu minden nap nézem!
Hali!

DR-Z S. 18" 140/80-as enduro gumi METZELLER SAHARA ENDURO 3 elfér-e benne szerintetek kényelmesen?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: a drz/e üzemórás gép?
mennyire alkalmas kezdő endúrósnak?
Köszi a segítséget:
Gergő