SM: Az enyémben 14.000 van. Ha vigyáztak rá majdnem újszerűnek kell lennie, de persze már használtnak. Nekem az első fékbetét lassan cserés, szerintem még az első. Az első gumi még a gyári (dunlop D208SM), de már közeledik a kopásjelzőhöz. A hátsó gumi már nem eredeti.
Mindez persze használatfüggő, de talán némi támpont lehet.
Nagyon szívesen!
Ja igen, a legérdemesebb felhívni őket, és a tulaj már azonnal mondja is hogy van-e vagy nincs, és másnap már postázzák is. A mailt nemtudom milyen gyakran nézik.
Felteszed emelőre, és megnézed hogy lógnak -e a csapágyak. Mind a kerekekben, mind pedig a himbarendszerben és a lengővillában. Meg megnézed hogy milyen állapotban van a légszűrő. Ezekből már elég sokmindenre lehet következtetni.
Kellene egy kuplung bovden tartalékba, hol találok olcsón?
Kerestem google-val, de nem találtam egy boltot se ,múltkor valaki ajánlott itt egy olcsó forrást, utángyártott is jó.
Szia, első szembetűnő különbség hogy az S nek kisebb a végén a furat, jobban le van fojtva, halkabb is ez által, és nem lehet szétszedni, az E nek ki lehet a végét venni. Emellett különbség hogy az összekötő cső belső átmérője is szűkebb az S nek, ez tuti mert nekem is vna itthon mind a kettő és összehasonlítottam. Jah és E dobon nicns "e" bevizsgálási és jóváhagyási jel...nagyjából ennyi, és mind a kettő kibaszott nehéz
Hali Mindenki!
Lenne pár ELADÓ cuccom!
Gyári SM-S sárvédő toldat index nélkül 20eft.
Gyári SM-S hátsó lábtartók.15eft.
SM Sárvédők Sárga-Fekete.8eft-tól.
SM-S Gyári tükrök.7eft/pár.
SM-S Gyári indexek.4,5eft/db.
SM Műszerfal,Gyári fékrendszerek,SM teleszkópok,karok felfogatással,lengővilla,légszűrőház,stb............
Gyári Excel kerekek 90% Gyári gumikkal gyönyörű állapotban tárcsákal vagy tárcsák nélkül!
+még nagyonsok minden DRZ-k hez! http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
Idén is lesz "drz kupa" ?
Köszönöm!